Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Wat Is Het Verschil Tussen Een Laptop En Een Notebook Top 6 Latest Posts

Wat Is Het Verschil Tussen Een Laptop En Een Notebook Top 6 Latest Posts

You are looking for information on the topic “wat is het verschil tussen een laptop en een notebook”. dongtienvietnam.com will gather information to answer your questions in this article. Please read this article to the end to find the information you want to see. You can also check out some other related articles here: https://dongtienvietnam.com/category/wiki/ verschil notebook en chromebook, wat is het verschil tussen een vivobook en een laptop, wat is het verschil tussen een laptop en een computer, notebook vs laptop, wat is een laptop, notebook kopen, notebook mediamarkt, wat is het verschil tussen een laptop en een probook.

View information about the wat is het verschil tussen een laptop en een notebook

Information about this question

 • Question: wat is het verschil tussen een laptop en een notebook
 • Time: Updated 136 hours ago
 • Modified: Asked 38 days ago
 • View: 19205

wat is het verschil tussen een laptop en een notebook

In het algemeen worden de termen “laptop” en “notebook” vaak door elkaar gebruikt om een draagbare computer aan te duiden, maar er is technisch gezien wel een verschil tussen de twee.

Oorspronkelijk werd de term “laptop” gebruikt voor grotere, zwaardere draagbare computers die ontworpen waren om op een bureau te worden gebruikt en niet gemakkelijk in een tas pasten. Deze laptops hadden vaak een groot scherm, een ingebouwde cd/dvd-speler en een uitgebreid toetsenbord met numerieke toetsen.

Aan de andere kant werd de term “notebook” gebruikt voor kleinere, lichtere en meer draagbare computers die ontworpen waren om gemakkelijk mee te nemen te zijn. Deze notebooks waren meestal dunner en lichter dan laptops en hadden vaak een kleiner scherm, een kleiner toetsenbord en geen ingebouwde cd/dvd-speler.

In de praktijk worden deze termen echter vaak door elkaar gebruikt en tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten draagbare computers op de markt die kenmerken van beide types combineren en die soms ook “ultrabooks” of “2-in-1-laptops” worden genoemd.

Over het algemeen is het dus veilig om te zeggen dat een notebook gewoon een lichtere, meer draagbare versie van een laptop is, maar er is geen harde en snelle definitie van elk woord en sommige fabrikanten gebruiken de termen door elkaar.

Watch videos related to “wat is het verschil tussen een laptop en een notebook”

Laptop vs Notebook – What Is The Difference?

Images related to wat is het verschil tussen een laptop en een notebook

Found 11 wat is het verschil tussen een laptop en een notebook related images.

Wat Is Het Verschil Tussen Een Notebook, Laptop En Ultrabook? - Coolblue - Alles Voor Een Glimlach
Wat Is Het Verschil Tussen Een Notebook, Laptop En Ultrabook? – Coolblue – Alles Voor Een Glimlach
Wat Is Het Verschil Tussen Een Notebook, Laptop En Ultrabook? - Coolblue - Alles Voor Een Glimlach
Wat Is Het Verschil Tussen Een Notebook, Laptop En Ultrabook? – Coolblue – Alles Voor Een Glimlach
Wat Is Het Verschil Tussen Een Notebook, Laptop En Ultrabook? - Coolblue - Alles Voor Een Glimlach
Wat Is Het Verschil Tussen Een Notebook, Laptop En Ultrabook? – Coolblue – Alles Voor Een Glimlach

verschil notebook en chromebook

Een notebook en een Chromebook zijn beide soorten laptops, maar er zijn enkele belangrijke verschillen tussen de twee.

Een notebook is een algemene term voor een draagbare computer die is ontworpen voor dagelijks gebruik. Het kan draaien op een verscheidenheid aan besturingssystemen, zoals Windows, macOS of Linux, en kan worden gebruikt voor taken zoals surfen op het web, tekstverwerking, het bekijken van media en andere algemene computertaken. Notebooks hebben vaak een breed scala aan hardware-opties, waaronder processoren van verschillende snelheden, geheugencapaciteiten, schermresoluties en andere specificaties.

Een Chromebook is een specifiek type notebook dat draait op het Chrome OS-besturingssysteem van Google. Dit besturingssysteem is gebaseerd op de Chrome-browser en is gericht op cloudgebaseerde applicaties en opslag. Chromebooks zijn ontworpen om voornamelijk online te werken, met de nadruk op web-apps en opslag in de cloud. Ze hebben over het algemeen minder opslagruimte en minder krachtige hardware dan traditionele notebooks, maar zijn ook vaak goedkoper.

Dus het belangrijkste verschil tussen een notebook en een Chromebook is het besturingssysteem en de focus van het gebruik. Notebooks kunnen worden gebruikt voor een breed scala aan taken en draaien op verschillende besturingssystemen, terwijl Chromebooks zijn gericht op cloudgebaseerde toepassingen en draaien op Chrome OS.

wat is het verschil tussen een vivobook en een laptop

Een Vivobook is een specifieke productlijn van laptops die wordt geproduceerd door ASUS. Het is in wezen een merknaam die ASUS gebruikt om zijn consumentgerichte laptops te promoten.

In tegenstelling tot Vivobooks is “laptop” een algemene term die wordt gebruikt om draagbare computers aan te duiden die zijn ontworpen om te werken op batterijen of een stopcontact. Er zijn veel verschillende soorten laptops beschikbaar, waaronder gaming-laptops, ultrabooks, zakelijke laptops en meer.

Over het algemeen worden Vivobooks gekenmerkt door hun slanke ontwerp en betaalbare prijzen. Ze hebben vaak mid-range specificaties en zijn ontworpen voor algemeen gebruik, zoals webbrowsen, e-mailen, en licht productiviteitswerk zoals tekstverwerking en spreadsheets. Laptops daarentegen kunnen een breed scala aan specificaties hebben, afhankelijk van het doel waarvoor ze zijn ontworpen. Ze kunnen worden geoptimaliseerd voor prestaties, mobiliteit, duurzaamheid of andere factoren, afhankelijk van de beoogde doelgroep en gebruikssituatie.

You can see some more information related to wat is het verschil tussen een laptop en een notebook here

Comments

There are a total of 693 comments on this question.

 • 918 comments are great
 • 914 great comments
 • 447 normal comments
 • 124 bad comments
 • 54 very bad comments

So you have finished reading the article on the topic wat is het verschil tussen een laptop en een notebook. If you found this article useful, please share it with others. Thank you very much.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *