Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Verschil Tussen Sms En Mms Top 18 Latest Posts

Verschil Tussen Sms En Mms Top 18 Latest Posts

You are looking for information on the topic “verschil tussen sms en mms”. dongtienvietnam.com will gather information to answer your questions in this article. Please read this article to the end to find the information you want to see. You can also check out some other related articles here: https://dongtienvietnam.com/category/wiki/ mms uitschakelen, sms versturen iphone lukt niet, wat is mms bij proximus, sms iphone, mms uitschakelen iphone, mms uitschakelen orange, is mms betalend, kost imessage geld.

View information about the verschil tussen sms en mms

Information about this question

 • Question: verschil tussen sms en mms
 • Time: Asked 37 minute ago
 • Modified: Updated 3 hours ago
 • View: 20022

verschil tussen sms en mms

SMS en MMS zijn beide manieren om tekstberichten te verzenden via een mobiele telefoon, maar er zijn enkele belangrijke verschillen tussen de twee.

SMS staat voor “Short Message Service” en is een methode voor het verzenden van korte tekstberichten (maximaal 160 tekens) van de ene mobiele telefoon naar de andere. Het is een tekst-only formaat en kan alleen tekst en soms enkele symbolen bevatten.

MMS staat voor “Multimedia Messaging Service” en is een methode voor het verzenden van berichten die niet alleen tekst, maar ook andere media zoals afbeeldingen, video’s en audio kunnen bevatten. MMS-berichten kunnen tot enkele MB’s groot zijn en zijn daarom vaak duurder dan SMS-berichten.

Kortom, SMS is beperkt tot tekstberichten, terwijl MMS multimedia-ondersteuning biedt.

Watch videos related to “verschil tussen sms en mms”

What’s the difference between SMS and MMS?

Images related to verschil tussen sms en mms

Found 49 verschil tussen sms en mms related images.

mms uitschakelen

Om MMS uit te schakelen op een mobiele telefoon, kunnen de stappen variëren afhankelijk van het type telefoon en het besturingssysteem dat het gebruikt. Over het algemeen kunt u de volgende stappen volgen:

 1. Ga naar de Instellingen van uw mobiele telefoon.
 2. Zoek naar de optie “Mobiele netwerken” of “Mobiele gegevens”.
 3. Tik op “Mobiele gegevens” en schakel deze uit.
 4. Zoek naar de optie “SMS/MMS” of “Berichten”.
 5. Tik op “SMS/MMS” of “Berichten” en schakel MMS uit.
 6. Sla de wijzigingen op en verlaat de instellingen.

Houd er rekening mee dat door het uitschakelen van MMS u geen multimedia-berichten meer kunt verzenden of ontvangen. U kunt echter nog steeds SMS-berichten verzenden en ontvangen.

sms versturen iphone lukt niet

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom het versturen van sms-berichten op een iPhone niet lukt. Hier zijn enkele oplossingen die je kunt proberen:

 1. Controleer of de mobiele gegevens of wifi-verbinding is ingeschakeld op je iPhone. Ga naar Instellingen > Mobiel netwerk of Instellingen > Wifi om te controleren of de verbinding is ingeschakeld.

 2. Controleer of de “Berichten” functie is ingeschakeld op je iPhone. Ga naar Instellingen > Berichten om te controleren of deze functie is ingeschakeld.

 3. Controleer of je voldoende sms-berichten tegoed hebt. Als je geen onbeperkte sms-bundel hebt, kan het zijn dat je niet genoeg berichten hebt om te verzenden. Neem contact op met je mobiele provider om je saldo te controleren.

 4. Controleer of je het juiste nummer hebt ingevoerd en of er geen tikfouten in het nummer zitten.

 5. Als het probleem zich blijft voordoen, kun je proberen je iPhone opnieuw op te starten of de netwerkinstellingen opnieuw in te stellen. Ga hiervoor naar Instellingen > Algemeen > Stel opnieuw in > Herstel netwerkinstellingen.

Als geen van deze oplossingen het probleem oplost, neem dan contact op met je mobiele provider voor verdere hulp en ondersteuning.

You can see some more information related to verschil tussen sms en mms here

Comments

There are a total of 657 comments on this question.

 • 798 comments are great
 • 909 great comments
 • 105 normal comments
 • 91 bad comments
 • 4 very bad comments

So you have finished reading the article on the topic verschil tussen sms en mms. If you found this article useful, please share it with others. Thank you very much.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *