Chuyển tới nội dung
Trang chủ » De swingende klanken van de Edwin Evers Band uit Ede

De swingende klanken van de Edwin Evers Band uit Ede

edwin evers band ede

Edwin Evers Band Ede: Een bruisende muzikale groep

De Edwin Evers Band heeft sinds zijn oprichting in 2011 menigeen versteld doen staan met hun fenomenale optredens. De band heeft in de loop der jaren in Nederland en daarbuiten vele harten gestolen en heeft zich gevestigd als een van de beste bands van de regio. Hoewel Edwin Evers band uit tal van talentvolle artiesten bestaat, brengt deze groep met hun uitzonderlijk goede optredens een ongeëvenaarde muzikale ervaring bij het publiek.

De muzikale reis begon in 2011 in de studio van Edwin Evers, waarbij de focus lag op het creëren van een gevarieerde, funky sound. Het was het begin van iets groots, waar het mooiste nog ingepakt lag in de onzekere toekomst. Edwin Evers, de bekende tv- en radiopresentator, was op zoek naar een goede band om af en toe op te treden bij zijn eigen event. Het idee was om een band te creëren die een muzikale reis kon maken, van het oude vinyl tot de nieuwste muziek. Hij riep wat vrienden bij elkaar en zo ontstond de Edwin Evers Band.

De band bestaat uit Edwin Evers zelf als zanger, bassist en toetsenist Jaap Kwakman, de gitaristen Marcel Fisser en Ferry van Leeuwen, saxofonist Harm van Sleen, drummer Jeroen Rietbergen, toetsenist Frank Papendrecht en percussionist/ drummer Danny Sahupala. Dit zijn stuk voor stuk professionele muzikanten die uitgebreid getraind zijn in hun vak. Samen hebben ze een aantal succesvolle albums uitgebracht en hebben ze op tal van grote podia gestaan. De muziek van Edwin Evers Band is een mengeling van funk, soul, pop en rock. Het unieke geluid van de band is ontstaan dankzij de passie van de muzikanten, hun kennis en jarenlange ervaring.

Succesvolle albums en enkele hits

De eerste tour van de Edwin Evers Band was een groot succes en stond garant voor uitverkochte zalen en onvergetelijke shows. In 2013 brachten ze hun eerste album uit, ‘De Wereld Draait Door’, wat direct een groot succes was. Het album bevat enkele fantastische nummers, zoals ‘Ik zal er zijn’, ‘Vertigo’, ‘Is het leven niet mooi’ en ‘Kom met me dansen’.

In 2015 bracht de band hun tweede album ‘Tijd’ uit, wat nog succesvoller was dan het eerste. Het album werd uitgeroepen tot beste album van 2015 door OOR Magazine. Het bevat onder andere de hits ‘Perfect to me’ en ‘Alleen door jou’. Beide nummers waren regelrechte hits en zijn nog steeds populair op de radio.

De Edwin Evers Band laat zich inspireren door artiesten en bands als Stevie Wonder, Prince, Earth Wind & Fire en Bruno Mars. Dit zie je ook terug in hun geluid. Naast hun eigen nummers hebben ze ook enkele klassiekers op hun repertoire, zoals ‘I Will Survive’ en ‘Proud Mary’. Elk nummer wordt op een unieke wijze vertolkt en brengt het publiek in extase.

Optreden bij grote evenementen en TV-shows

De Edwin Evers Band heeft niet alleen eigen tours en optredens, ze zijn ook veel gevraagd bij grote evenementen en TV-shows. Zo verzorgden ze de muziek tijdens het huwelijksfeest van Waylon en Bibi, en traden ze op tijdens de opening van het Olympisch park in Rio de Janeiro.

Ook zijn ze regelmatig te zien bij TV-shows, zoals ‘The Voice of Holland’ en ‘De Wereld Draait Door’. Tijdens deze shows verzorgen ze vaak de muziek voor de commercials of spelen ze hun nieuwe nummers.

Vragen over de Edwin Evers Band

Wie is de frontman van de Edwin Evers Band?

Edwin Evers is de oprichter en zanger van de Edwin Evers Band. Daarnaast speelt hij basgitaar en toetsen.

Wie zijn de andere bandleden?

De band bestaat uit bassist en toetsenist Jaap Kwakman, gitaristen Marcel Fisser en Ferry van Leeuwen, saxofonist Harm van Sleen, drummer Jeroen Rietbergen, toetsenist Frank Papendrecht en percussionist/drummer Danny Sahupala.

Welke muziek speelt de Edwin Evers Band?

De muziek van de Edwin Evers Band is een mengeling van funk, soul, pop en rock. Naast hun eigen nummers spelen ze ook enkele klassiekers op hun eigen wijze.

Wat zijn enkele hits van de Edwin Evers Band?

Enkele hits van de Edwin Evers Band zijn ‘Ik zal er zijn’, ‘Vertigo’, ‘Is het leven niet mooi’, ‘Perfect to me’ en ‘Alleen door jou’.

Waar kan ik de Edwin Evers Band live zien?

De Edwin Evers Band geeft regelmatig optredens door het hele land. De agenda is te vinden op de website van de band.

Conclusie

De Edwin Evers Band is een geweldige groep muzikanten met een enorme passie voor muziek. Ze hebben zich in korte tijd gevestigd als een van de beste bands van Nederland en weten met hun optredens iedereen te overtuigen van hun talent. Naast hun eigen nummers brengen ze ook enkele klassiekers op geheel eigen wijze en weten ze het publiek keer op keer te overtuigen. Hun succes is grotendeels te danken aan Edwin Evers, die met zijn kennis en passie voor muziek deze groep heeft gevormd. Kortom, de Edwin Evers Band is een groep die je zeker niet wilt missen als je van goede muziek en fantastische optredens houdt.

Trefwoorden gezocht door gebruikers:

Bekijk de video over “edwin evers band ede”

Ami Ơi si ar anak amâo ênguôt/Klei Ede

Zie meer informatie: dongtienvietnam.com

Afbeeldingen gerelateerd aan edwin evers band ede

24 afbeeldingen gevonden gerelateerd aan het onderwerp edwin evers band ede.

Meer informatie over edwin evers band ede vind je hier.

Zie hier meer: https://dongtienvietnam.com/category/wikinl

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel edwin evers band ede. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 15 edwin evers band ede

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *