Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Het duurste huis van Friesland: Een kijkje in de luxueuze villa

Het duurste huis van Friesland: Een kijkje in de luxueuze villa

duurste huis van friesland

Duurste Huis van Friesland: Een Koninklijk Landhuis in een prachtige omgeving

Als u overweegt om een luxe woning te kopen in Nederland en u houdt van historische gebouwen en een prachtige omgeving, dan moet u zeker eens een kijkje nemen bij het Duurste Huis van Friesland. Dit prachtige landhuis, gelegen in het Friese dorpje Olterterp, is een van de duurste en meest indrukwekkende woningen van Nederland en biedt alles wat u zich maar kunt wensen op het gebied van luxe en comfort.

Het Landhuis zelf is gebouwd in 1860 en heeft een rijke geschiedenis met veel historische elementen, zoals antieke open haarden, plafonds en parketvloeren, die nog steeds bewaard zijn gebleven. Het hoofdgebouw heeft 13 kamers en 4 badkamers, terwijl het terrein van het landgoed meer dan 22 hectare beslaat, inclusief een prachtige parktuin, een zwembad en een tennisbaan. Er zijn ook een koetshuis en een gastenverblijf aanwezig.

Als u op zoek bent naar een absoluut luxueuze en exclusieve levensstijl, dan biedt het Duurste Huis van Friesland u een ongeëvenaarde ervaring. Wij hebben de belangrijkste kenmerken van het huis en de omgeving voor u op een rijtje gezet.

Kenmerken van het Duurste Huis van Friesland

– Een Koninklijk landgoed met 22 hectare grond: Het Duurste Huis van Friesland is gelegen in het pittoreske dorpje Olterterp, omringd door bossen en weilanden. Het landgoed biedt meer dan 22 hectare bos, weiden, parktuin, een vijver, een zwembad en een tennisbaan en is ideaal voor natuurliefhebbers en voor mensen die de rust en de stilte van het platteland zoeken.

– Een historisch landhuis met vele authentieke details: Het landhuis is gebouwd in 1860 en heeft door de jaren heen vele renovaties ondergaan. De authentieke details zijn echter nog steeds zichtbaar en geven het huis zijn charme en karakter. Het huis heeft 13 kamers en 4 badkamers, verdeeld over twee verdiepingen.

– Luxe en comfortabele voorzieningen: Het landhuis biedt allerlei faciliteiten die u mag verwachten van een exclusieve woning. Het huis heeft een grote woonkamer, een eetkamer, een bibliotheek, een speelkamer voor kinderen, een wijnkelder, een home cinema en een fitnessruimte. De keuken is volledig uitgerust met moderne apparatuur, zoals een inductiekookplaat, een Amerikaanse koelkast, een koffiezetapparaat en een vaatwasser.

– Een apart koetshuis en gastenverblijf: Het landhuis heeft niet alleen 13 kamers voor u en uw gezin, maar ook een apart koetshuis en gastenverblijf. Het koetshuis is volledig gerenoveerd en biedt twee extra slaapkamers, een badkamer en een keuken. Het gastenverblijf is ook volledig ingericht en biedt plaats aan 4 extra gasten.

– Prachtig aangelegde tuinen en omringende natuur: Een van de meest opvallende kenmerken van het landhuis is de prachtig aangelegde parktuin, ontworpen door de beroemde tuinarchitect Lucas Pieters Roodbaard. De tuin biedt een scala aan bomen en planten, prachtige bloembedden, een rozentuin, een vijver en tal van wandelpaden waar u kunt genieten van de rust en stilte van de natuur.

– Een prominente positie in de lokale geschiedenis: Het Duurste Huis van Friesland heeft een prominente positie in de lokale geschiedenis en het dorpsleven. Het landhuis was ooit eigendom van een invloedrijke Friese familie en heeft door de jaren heen vele beroemde gasten ontvangen, waaronder leden van het koninklijk huis. Het huis speelt ook een belangrijke rol in de lokale folklore en heeft veel verhalen en legendes die de ronde doen.

FAQs over het Duurste Huis van Friesland

1. Hoeveel kost het Duurste Huis van Friesland?

Het Duurste Huis van Friesland is op de markt voor een vraagprijs van € 7,95 miljoen. Dit maakt het een van de duurste woningen van Nederland.

2. Wat zijn de afmetingen van het landgoed?

Het landgoed beslaat meer dan 22 hectare en omvat een parktuin, weilanden, bossen, een vijver, een zwembad en een tennisbaan.

3. Wat zijn de hoogtepunten van het landhuis?

Het landhuis heeft 13 kamers, waaronder een grote woonkamer, een eetkamer, een bibliotheek, een speelkamer voor kinderen, een home cinema en een fitnessruimte. Het huis heeft ook een grote keuken, een wijnkelder en 4 luxe badkamers. Daarnaast zijn er een gastenverblijf en een koetshuis aanwezig.

4. Wat zijn de hoogtepunten van de tuin?

De tuin is ontworpen door de beroemde tuinarchitect Lucas Pieters Roodbaard en biedt tal van prachtige mogelijkheden om te wandelen en te genieten van de natuur. Er zijn ook verschillende zithoeken en terrassen waar u kunt ontspannen en genieten van het uitzicht op het landgoed.

5. Wat zijn de hoogtepunten van de omgeving?

Het landgoed is gelegen in het pittoreske Friese dorpje Olterterp, dat bekend staat om zijn prachtige natuur en rijke geschiedenis. Er zijn tal van mogelijkheden om te wandelen, fietsen en paardrijden in de omgeving, en er zijn veel historische bezienswaardigheden te vinden. Bovendien is de stad Groningen gemakkelijk bereikbaar vanaf het landgoed.

Conclusie

Het Duurste Huis van Friesland is een echte parel, gelegen in een prachtige omgeving en met tal van unieke faciliteiten en mogelijkheden. Het landhuis biedt een combinatie van historische charme en moderne luxe, en de aangelegde tuinen en omringende natuur maken het een geweldige plek om tot rust te komen en te genieten van het platteland. Als u op zoek bent naar een exclusieve woning met een koninklijk tintje, dan is het Duurste Huis van Friesland zeker een bezichtiging waard.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: funda

Bekijk de video over “duurste huis van friesland”

HOUSETOUR ALLERDUURSTE HUIS VAN NEDERLAND €18.000.000,-

Zie meer informatie: dongtienvietnam.com

Afbeeldingen gerelateerd aan duurste huis van friesland

30 afbeeldingen gevonden gerelateerd aan het onderwerp duurste huis van friesland.

funda

Funda is one of the most extensive real estate websites in the Netherlands. It offers an extensive database of properties for sale or rent, with a search engine that allows users to refine their search down to the smallest details. Funda’s user-friendly interface and ability to make an informed decision about property make it one of the most popular websites for property buyers or renters. This article aims to provide you with insights about Funda from an interested perspective.

History of Funda

Funda was established in 2001 as a joint venture between the Dutch Association of Estate Agents (NVM) and the Property Trading Organisation (VBO). The initiative was set to create a national platform providing information about the real estate market in the Netherlands. Funda started off as an NVM database for its members, which housed properties for sale or rent.

In 2003, Funda made its database public, providing other estate agents and consumers with access to the Dutch real estate market. This was a monumental decision, as it allowed Funda to dominate the market and become the go-to platform for anyone looking to buy or rent property in the Netherlands.

How Funda Works

Funda is a website dedicated to providing users with property listings in the Netherlands. The website allows users to search for properties based on various criteria such as location, price, availability, and amenities. Additionally, you can directly contact an estate agent through the website.

Funda offers a wide range of properties for sale or rent, including apartments, houses, and commercial buildings. The website is accessible to everyone, whether they are estate agents, buyers, or renters. However, estate agents are required to be registered with the NVM, VBO, or another official real estate organisation.

It is simple to use the Funda website. Once you go to the website, you can search for properties using a variety of filters, including location, price, number of bedrooms, and other basic amenities. The website will refine your search results based on your inputted criteria.

If you find a property you like, you can click on the listing to access further details about the property, including photos, maps, and asking price. You can also find a contact form to reach out to the estate agent responsible for the property.

Why Choose Funda?

Funda has numerous advantages that make it a better option than other real estate websites operating in the Netherlands. Some of these advantages include:

1. Large Database: Funda has over 200,000 properties listed on its website, offering users a wide variety of properties to choose from.

2. Easy Navigation: Funda’s interface is user-friendly, and its search engine allows users to refine their search to the smallest details. This ensures users get only the properties that meet their unique criteria.

3. Property Alerts: Funda sends daily email alerts to users based on their inputted criteria. This helps ensure that you remain up-to-date with the latest properties available, keeping you ahead of the competition.

4. Honest and Accurate Information: All the information on Funda is verified by expert estate agents, ensuring that users get accurate and reliable information about the property they are interested in.

FAQs

Q. Is Funda free to use?

A. Yes, Funda is free for all users, including estate agents, buyers, and renters.

Q. Can I trust the information on Funda?

A. Yes, all the information on Funda is verified by expert estate agents, ensuring that users get accurate and reliable information about the property they intend to buy or rent.

Q. Is Funda only for NVM members?

A. No, Funda is a public platform, accessible to anyone looking to buy, sell or rent property in the Netherlands. However, estate agents who intend to list their properties on Funda must be registered with NVM, VBO, or another official real estate organisation.

Q. Can I save or bookmark properties on Funda?

A. Yes, Funda allows users to save their favourite properties for later viewing.

Q. Does Funda have an app?

A. Yes, Funda has a mobile app that offers the same search filters and features as its website. The app is available for both iOS and Android devices.

Conclusion

Funda is an exceptional real estate website designed to help individuals looking to buy or rent property in the Netherlands. It offers a large, verified database of properties, an easy-to-use interface, and top-notch search filters that help users to refine their search down to the smallest details. Additionally, the website sends daily email alerts to users based on their inputs, keeping them updated with the latest properties available. Funda also has a mobile app that offers the same features and search filters as its website, making it easier to search for properties on the go.

Funda provides a wealth of information to aid you in determining which property best suits your needs. It is an excellent platform for both estate agents and individuals looking to invest in the Dutch real estate market. Whether you are looking to buy a residential property or rent commercial space, Funda is the perfect platform to start your search.

Meer informatie over duurste huis van friesland vind je hier.

Zie hier meer: https://dongtienvietnam.com/category/wikinl

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel duurste huis van friesland. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 89 duurste huis van friesland

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *