Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Drukte in Disneyland Parijs: Tips om de Menigte te Vermijden

Drukte in Disneyland Parijs: Tips om de Menigte te Vermijden

drukte in disneyland parijs

Drukte in Disneyland Parijs

Disneyland Parijs, gelegen in Marne-la-Vallée net buiten Parijs, is één van de populairste toeristische bestemmingen in Europa. Het pretpark biedt vele attracties, shows, restaurants en hotels voor bezoekers van alle leeftijden. Maar met die populariteit komt ook een enorme drukte. Het is belangrijk om te weten hoe je de drukte kunt vermijden en optimaal kunt genieten van je bezoek aan Disneyland Parijs.

Wanneer is het druk in Disneyland Parijs?

Disneyland Parijs ontvangt het grootste aantal bezoekers in de zomermaanden, vanaf juni tot en met augustus. Ook tijdens de Franse schoolvakanties, kerstvakantie en paasvakantie is het park druk bezocht. Verder is er ook vaak drukte tijdens de weekenden en feestdagen.

Wat zijn de gevolgen van drukte in Disneyland Parijs?

Het grootste gevolg van drukte in Disneyland Parijs is de wachttijd bij de attracties. Lange rijen kunnen ervoor zorgen dat je niet zo veel attracties kunt ervaren als je zou willen, en dat kan het plezier van het bezoek verminderen. Bovendien kunnen de restaurants en winkels ook druk zijn, wat kan leiden tot lange wachtrijen en mogelijke vertragingen bij het eten en winkelen.

Hoe kan ik de drukte in Disneyland Parijs vermijden?

Er zijn een aantal manieren om de drukte in Disneyland Parijs te vermijden. Hier zijn een paar tips:

1. Bezoek het park buiten het hoogseizoen.
Als je de mogelijkheid hebt om buiten het hoogseizoen te gaan, zoals in september of oktober, dan is dit een goede manier om de drukte te vermijden. Er zijn dan minder bezoekers, wat betekent dat er minder wachtrijen bij attracties zijn en gemakkelijker toegang tot restaurants en winkels.

2. Maak gebruik van FastPass in Disneyland Parijs.
FastPass is een gratis service die Disneyland Parijs biedt aan bezoekers. Het stelt je in staat om in een kortere tijd toegang te krijgen tot bepaalde attracties zonder in de reguliere wachtrijen te hoeven staan. Om dit te doen, moet je een FastPass-ticket halen bij een FastPass-automatiscme bij de deelnemende attracties. Dit geeft je een tijdsslot om later terug te komen en de attractie te bezoeken zonder in de rij te hoeven wachten.

3. Bezoek populaire attracties op de juiste momenten.
Er zijn bepaalde momenten van de dag waarop de wachtrijen voor bepaalde attracties korter zijn. Het is bijvoorbeeld aan te bevelen om populaire attracties zoals Big Thunder Mountain en Phantom Manor te bezoeken vóór 11 uur ‘s ochtends of na 6 uur’ s avonds, wanneer de menigte zich verspreid over andere delen van het park. Hetzelfde geldt voor shows en parades – de wachttijd is korter als je ervoor kiest om de eerste of de laatste show van de dag te bezoeken.

4. Verblijf in een hotel in Disneyland Parijs.
Een andere manier om de drukte in Disneyland Parijs te vermijden, is door te verblijven in een hotel in het park. Dit stelt je in staat om vroeg in de ochtend het park binnen te gaan voor de meeste bezoekers aankomen en om laat in de avond te blijven wanneer het park minder druk is. Bovendien kunnen hotelgasten vaak profiteren van extra uren toegang tot bepaalde attracties.

Wat moet ik doen als er toch veel drukte is in Disneyland Parijs?

Als er veel drukte is, zijn er enkele dingen die je kunt doen om ervoor te zorgen dat je nog steeds een geweldige tijd hebt:

1. Focus je op minder drukke attracties.
Als de rijen voor de populaire attracties te lang zijn, overweeg dan om je op de minder bekende attracties te richten. Er zijn nog steeds genoeg attracties te vinden waar je misschien nog niet aan hebt gedacht.

2. Bekijk shows en parades.
Shows en parades zijn een geweldige manier om te genieten van Disneyland Parijs zonder in wachtrijen te staan. Bovendien zijn deze shows vaak populair en kunnen ze druk zijn, maar de wachttijd is meestal korter en je krijgt nog steeds een fantastische ervaring in het park.

3. Neem pauzes.
Met veel mensen in het park kan het vermoeiend zijn om altijd te moeten staan en in de rij te staan. Neem de tijd om rond te lopen en te genieten van de sfeer in het park en neem indien nodig pauzes van het wandelen.

4. Plan je bezoek goed en wees flexibel.
Plan je dag in het park goed en houd rekening met de drukte. Wees echter ook flexibel en pas het plan aan als het nodig is. Zorg ervoor dat je genoeg tijd en ruimte hebt om te genieten van de attracties, shows en parades.

FAQs

1. Hoeveel mensen gaan er naar Disneyland Parijs per dag?

Het aantal bezoekers varieert sterk, afhankelijk van het seizoen en de dag van de week. Tijdens de drukste dagen in de zomermaanden kunnen er meer dan 50.000 mensen in Disneyland Parijs zijn.

2. Is het mogelijk om Disneyland Parijs te bezoeken zonder de lange rijen?

Ja, dit is mogelijk. Je kunt FastPass gebruiken om toegang te krijgen tot bepaalde attracties zonder lange rijen. Door bovendien de minder drukke attracties te kiezen en je bezoek goed te plannen, kun je de wachttijd beperken.

3. Zijn er speciale evenementen waarbij het drukker is in Disneyland Parijs?

Ja, er zijn verschillende speciale evenementen die het aantal bezoekers in Disneyland Parijs verhogen, zoals Halloween en Kerstmis evenementen. Tijdens deze evenementen kan het drukker zijn dan normaal.

4. Is het aan te raden om eten mee te nemen naar Disneyland Parijs?

Je mag eigen eten en drinken meenemen naar het park, hoewel er veel eetgelegenheden in Disneyland Parijs zijn met een gevarieerd aanbod. Als je van plan bent om je eigen eten mee te nemen, controleer dan de voorwaarden op de Disneyland Parijs-website.

5. Wat zijn de openingstijden van Disneyland Parijs?

De openingstijden van Disneyland Parijs variëren afhankelijk van het seizoen en de dag van de week. Het park is meestal geopend van 10.00 uur tot 23.00 uur, hoewel dit kan variëren. Bekijk de website van Disneyland Parijs om de actuele openingstijden te bekijken.

Conclusie

De drukte in Disneyland Parijs kan je plezier in het pretpark verminderen, maar er zijn manieren om die te vermijden. Door gebruik te maken van FastPass, populaire attracties op de juiste momenten te bezoeken, de minder drukke attracties te kiezen, pauzes te nemen en je bezoek goed te plannen, kun je een geweldige dag beleven in Disneyland Parijs. Wees ook flexibel en pas je plan aan in geval van onverwachte drukte. Onthoud dat je je ook kunt richten op shows en parades om te genieten van het park zonder in lange rijen te staan. Kies de juiste tijd om te gaan, vermijd de schoolvakanties en zomermaanden en plan een bezoek aan Disneyland Parijs op elke mogelijke manier.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: disneyland parijs druktekalender 2023, beste periode disneyland parijs, drukte disneyland parijs januari 2023, hoogseizoen disneyland parijs, wachttijden disneyland parijs, drukte disneyland parijs november, disneyland parijs drukte kalender, drukte disneyland parijs kerstvakantie

Bekijk de video over “drukte in disneyland parijs”

Disneyland Paris SUMMER 2022 ☀️| Crowds, Attractions, FOOD, Weather, Shows, FIREWORKS & More! ????

Zie meer informatie: dongtienvietnam.com

Afbeeldingen gerelateerd aan drukte in disneyland parijs

40 afbeeldingen gevonden gerelateerd aan het onderwerp drukte in disneyland parijs.

disneyland parijs druktekalender 2023

Disneyland Parijs Druktekalender 2023

Disneyland Parijs blijft een populaire bestemming voor gezinnen en vriendengroepen. Het park biedt ongekend veel attracties, shows en andere entertainment opties voor jong en oud. Om de drukte te vermijden is een goede planning belangrijk en daarom is een Disneyland Parijs druktekalender onmisbaar. Deze kalender geeft inzicht in de drukte op specifieke dagen en kan dus helpen bij het plannen van een bezoek.

Disneyland Parijs Druktekalender 2023: Het smeden van vakantieplannen

De Disneyland Parijs druktekalender 2023 laat zien wanneer Disneyland Parijs waarschijnlijk het drukst zal zijn gedurende het jaar. Het drukste seizoen is van juni tot begin september en tijdens schoolvakanties. Dat gezegd hebbende, het park kan ook drukker zijn tijdens speciale evenementen zoals Halloween en Kerstmis.

Er zijn dagen in het jaar waarop Disneyland Parijs overvol kan zijn. Dit zijn dagen waarop het park meestal verminderde capaciteit heeft, zoals bijvoorbeeld tijdens de toeleiding naar de kerstperiode. Het is daarom sterk aanbevolen om deze dagen te vermijden.

De druktekalender 2023 is nog niet vrijgegeven, maar de onderstaande informatie kan u een idee geven over de mogelijke drukte.

Januari

Januari is meestal een rustig seizoen voor Disneyland Parijs. Het park is dan geopend gedurende de hele maand, met uitzondering van enkele doordeweekse dagen.

Februari

Februari kan behoorlijk rustig zijn, hoewel het park op Valentijnsdag en enkele weekenddagen drukker kan zijn.

Maart

Maart is doorgaans rustig, behalve tijdens Pasen. Het is een goede tijd om Disneyland Parijs te bezoeken als je drukte wilt vermijden, en de temperaturen zijn mild.

April

April heeft meer drukke dagen, vanwege de Paasperiode. Het is ook een vakantieperiode voor scholen, wat betekent dat het park drukker kan zijn tijdens weekdagen.

Mei

Mei is vaak een drukke maand vanwege de Franse schoolvakanties. Het park is echter doorgaans rustiger op weekdagen dan in het weekend.

Juni

Juni is het begin van het drukke seizoen. Het park is meestal het drukst in deze maand vanwege het begin van de schoolvakanties. Het is sterk aanbevolen om de druktekalender te raadplegen voordat u een bezoek aan het park plant.

Juli

Juli is ook een drukke maand en kan het park overvol zijn. Als je het park bezoekt, is het het beste om in de ochtenduren te gaan wanneer het nog relatief rustig is.

Augustus

Augustus is een drukke maand, maar na de eerste helft van augustus begint de drukte geleidelijk af te nemen. Het is echter nog steeds aan te raden om de kalender te raadplegen om de rustigere dagen te vinden.

September

In september daalt de drukte geleidelijk, maar het park kan nog steeds vrij druk zijn tijdens weekenden. Het weer is mild, en je kunt genieten van de attracties zonder in lange rijen te hoeven wachten.

Oktober

Oktober is een drukke maand vanwege het herfstseizoen en Halloween evenementen. Als je houdt van Halloween, is dit een geweldige tijd om het park te bezoeken.

November

November is een relatief rustige maand met uitzondering van de herfstvakantie. Het park is meestal minder druk, wat betekent dat je attracties zonder lange wachtrijen kunt bezoeken.

December

December is een van de drukste maanden vanwege kerstactiviteiten. Het park is versierd met kerstverlichting en decoraties, en er zijn speciale shows en parades te zien. Het wordt sterk aanbevolen om de kalender te raadplegen en de drukte te vermijden.

FAQs

1. Waar kan ik de Disneyland Parijs Druktekalender 2023 raadplegen?

De druktekalender is nog niet vrijgegeven, maar het kan beschikbaar zijn op de officiële Disneyland Parijs website en andere websites die informatie bieden over Disneyland Parijs.

2. Hoe kan ik de drukte vermijden tijdens een bezoek?

Het is sterk aanbevolen om in de ochtenduren te gaan, wanneer het park relatief rustig is. Ook kun je overwegen om het park te bezoeken tijdens de minder drukke maanden en dagen.

3. Zijn er speciale evenementen in Disneyland Parijs?

Ja, er zijn verschillende evenementen gedurende het jaar, zoals Halloween- en Kerstactiviteiten.

4. Kan ik mijn Disneyland Parijs tickets van tevoren kopen?

Ja, dit wordt aangeraden om tijd te besparen en het vermijden van de wachtrijen aan de kassa.

5. Hoe kan ik het beste genieten van mijn bezoek aan Disneyland Parijs?

Plan uw bezoek van tevoren, raadpleeg de druktekalender en maak optimaal gebruik van uw tijd door te genieten van de attracties en shows die u het meest interesseren.

Conclusie

Een bezoek aan Disneyland Parijs kan een geweldige ervaring zijn voor het hele gezin. Om drukte te vermijden en optimaal te genieten van de attracties en shows, is het raadplegen van de druktekalender van Disneyland Parijs noodzakelijk. Hoewel de kalender van 2023 nog niet is vrijgegeven, geeft bovenstaande informatie een idee over de mogelijke drukte. Plan uw bezoek van tevoren, koop uw tickets op voorhand en geniet van alle attracties en shows die het park te bieden heeft.

beste periode disneyland parijs

Beste periode Disneyland Parijs

Disneyland Parijs is een magische bestemming die jaarlijks miljoenen bezoekers trekt. Het park is gelegen in Marne-la-Vallée, aan de rand van de romantische stad Parijs. Disneyland Parijs staat bekend om zijn unieke themaparken, spannende attracties, indrukwekkende shows en parades, en het is een ideale plek voor een gezinsvakantie. Maar het is niet altijd even gemakkelijk om te beslissen wanneer het beste moment is om Disneyland Parijs te bezoeken. Er zijn bepaalde tijden van het jaar waarin het minder druk is, terwijl andere maanden juist fantastisch zijn om speciale feestdagen te vieren.

In dit artikel zullen wij u een aantal handige tips geven over de beste periode om Disneyland Parijs te bezoeken. Van het vermijden van drukke periodes tot het vieren van Halloween en kerstmis, alles zal besproken worden. Daarnaast zullen wij ook de meest gestelde vragen over Disneyland Parijs beantwoorden.

Beste Periode Disneyland Parijs

De beste periode om Disneyland Parijs te bezoeken hangt af van uw persoonlijke voorkeur en beschikbaarheid. Er zijn echter wel enkele algemene tips die u zullen helpen om uw planning te maken.

1. Vermijd het hoogseizoen

Het hoogseizoen van Disneyland Parijs loopt van juni tot september. Tijdens deze maanden stijgt het aantal bezoekers, waardoor de wachttijden bij de attracties lang zijn en u meer geld betaalt voor uw accommodatie. Deze periode is voornamelijk geschikt voor degenen die geen andere keuze hebben, zoals gezinnen met schoolgaande kinderen. Als u echter de mogelijkheid heeft om buiten het hoogseizoen te reizen, raden wij u dit absoluut aan.

2. Maak gebruik van Disney Extra Magic Time

Als u verblijft in een Disney Resort Hotel, heeft u toegang tot Disney Extra Magic Time. Dit is een exclusief uur vóór de opening van het park waarin u als gast volledige toegang krijgt tot een aantal van de populairste attracties van Disneyland Parijs. Dit betekent dat u in staat bent om enkele van de meest populaire attracties te ervaren zonder lange wachttijden. Het is absoluut de moeite waard om hiervan gebruik te maken als u verblijft in een Disney Resort Hotel.

3. Speciale evenementen in Disneyland Parijs

Disneyland Parijs organiseert regelmatig speciale evenementen die het hele jaar door plaatsvinden. Dit zijn fantastische gelegenheden om het park te bezoeken en unieke ervaringen op te doen. Enkele van deze evenementen zijn:

– Halloween (oktober)
Tijdens het Halloween-seizoen wordt Disneyland Parijs omgetoverd tot een spookachtige omgeving vol met griezelige decoraties en kostuums. Er vinden speciale evenementen plaats, zoals de Disney Villains Parade en de Halloween Soirée. Dit is een fantastisch moment om Disneyland Parijs te bezoeken als u van Halloween houdt.

– Kerstmis (december)
Disneyland Parijs is de perfecte bestemming tijdens de kerstperiode. Het park is versierd met feestelijke decoraties en het is de thuisbasis van een indrukwekkende kerstboom. Er vinden tal van speciale evenementen plaats, zoals Disney Illuminations Christmas Edition en Mickey’s Christmas Big Band. Tijdens deze periode kunt u absoluut de magie van Disneyland Parijs ervaren.

– Nieuwjaar (31 december)
Als u in Disneyland Parijs wilt zijn om de jaarwisseling te vieren, zult u versteld staan van de spectaculaire vuurwerkshow. Het evenement vindt plaats op 31 december en u moet er vroeg bij zijn om een goede plek te bemachtigen. Maar het wachten zal zeker de moeite waard zijn als u getuige bent van deze onvergetelijke ervaring.

– Voorjaarsvakantie (februari en maart)
De voorjaarsvakantie is een geweldige tijd om Disneyland Parijs te bezoeken als u met uw gezin reist. Het weer begint milder te worden, en er worden veel speciale evenementen georganiseerd tijdens deze periode zoals de Swing into Spring-ervaring. Bovendien zijn er minder bezoekers dan in de zomermaanden, waardoor u mogelijk de wachtrijen voor attracties kunt vermijden.

Frequently Asked Questions

1. Wat zijn de openingsuren van Disneyland Parijs?

De openingsuren van Disneyland Parijs variëren afhankelijk van het seizoen en de speciale evenementen die plaatsvinden. In het algemeen opent het park tussen 9:00 en 10:00 uur en sluit het om 20:00 of 23:00 uur. Het is altijd raadzaam om de officiële website van Disneyland Parijs te raadplegen voor de exacte openingsuren.

2. Zijn er speciale aanbiedingen voor Disneyland Parijs?

Ja, Disneyland Parijs heeft regelmatig speciale aanbiedingen beschikbaar voor tickets en accommodatie. Deze aanbiedingen variëren afhankelijk van het seizoen en de beschikbaarheid. Het is raadzaam om de officiële website van Disneyland Parijs te bezoeken om de huidige aanbiedingen te bekijken.

3. Kunnen kinderen Disneyland Parijs bezoeken?

Ja, Disneyland Parijs is een kindvriendelijke bestemming en er zijn tal van attracties en shows die speciaal zijn ontworpen voor kinderen. Daarnaast zijn er ook speciale zones zoals Fantasyland die specifiek gericht zijn op kinderen.

4. Is er een Disneyland Parijs-app beschikbaar?

Ja, er is een officiële Disneyland Parijs-app beschikbaar. Met de app kunt u wachttijden bij attracties in real-time bekijken, restaurants reserveren en het programma voor speciale evenementen bekijken. De app is beschikbaar voor zowel iOS- als Android-apparaten en kan gratis worden gedownload.

5. Is er een dresscode voor Disneyland Parijs?

Er is geen specifieke dresscode voor Disneyland Parijs, maar u wordt aangeraden om comfortabele kleding en schoenen te dragen. Tijdens speciale evenementen zoals Halloween en Kerstmis worden soms wel thematische kostuums toegestaan. Het is echter altijd raadzaam om de richtlijnen op de officiële website van Disneyland Parijs te raadplegen voordat u vertrekt.

Conclusie

Disneyland Parijs is een fantastische bestemming voor een onvergetelijke vakantie. Of u nu met uw gezin reist, een paar dagen vrij neemt van uw werk, of een speciale gebeurtenis viert, Disneyland Parijs heeft voor ieder wat wils. Het vermijden van het hoogseizoen, het gebruik maken van Disney Extra Magic Time en het bijwonen van speciale evenementen, zijn enkele handige tips die u kunnen helpen bij het plannen van uw reis naar Disneyland Parijs. En vergeet niet om de officiële website van Disneyland Parijs te raadplegen voor het laatste nieuws en aanbiedingen. Wij wensen u alvast een fantastische tijd in de magische wereld van Disneyland Parijs!

Meer informatie over drukte in disneyland parijs vind je hier.

Zie hier meer: https://dongtienvietnam.com/category/wikinl

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel drukte in disneyland parijs. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 23 drukte in disneyland parijs

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *