Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Op avontuur met de globetrottende 80-jarigen: De Wereld Rond Met 80-Jarigen Seizoen 4

Op avontuur met de globetrottende 80-jarigen: De Wereld Rond Met 80-Jarigen Seizoen 4

de wereld rond met 80-jarigen seizoen 4

De reis van “De wereld rond met 80-jarigen” Seizoen 4 is begonnen. Het programma, dat wordt uitgezonden op RTL4, volgt een groep van acht bejaarde reizigers terwijl ze de wereld verkennen en nieuwe ervaringen opdoen. Het is een hartverwarmende en inspirerende serie die zowel jongere als oudere kijkers zal aantrekken.

Het vierde seizoen van “De wereld rond met 80-jarigen” brengt de reizigers naar Zuid-Afrika, waar ze de prachtige landschappen zullen verkennen en kennismaken met de inwoners en de cultuur van het land. De reis begint in het bruisende Johannesburg, waar de groep de kans krijgt om de beroemde townships te bezoeken en meer te leren over de geschiedenis van apartheid en de moeilijkheden van de inwoners van de stad.

Vervolgens maken de reizigers een trektocht door het Kruger National Park, waar ze wilde dieren zoals leeuwen, olifanten en neushoorns in hun natuurlijke habitat kunnen zien. Ook bezoeken de reizigers de prachtige Victoria Falls, een van de grootste watervallen ter wereld, gelegen op de grens tussen Zambia en Zimbabwe.

De groep gaat verder naar Botswana, waar ze onder begeleiding van een gids een traditionele safari maken en de unieke Okavango Delta verkennen. Vervolgens gaan de reizigers naar Namibië, waar ze de schitterende duinen van de Namib-woestijn zullen bezoeken en een rit maken op een quad.

De laatste stop van de reis is Kaapstad, waar de groep de kans krijgt om de charmante stad te verkennen en enkele van de vele attracties te bezoeken, zoals de Tafelberg, de V&A Waterfront en Robbeneiland, de voormalige gevangenis waar Nelson Mandela vastzat.

De reis wordt geleid door Frans Bauer, die de groep begeleidt en zorgt voor een comfortabele en veilige reis. Bauer is een populaire Nederlandse zanger en televisiepresentator die bekend staat om zijn energieke persoonlijkheid en zijn vermogen om mensen op hun gemak te stellen.

Het programma biedt een onvergetelijke kijk op het leven van reizigers op leeftijd en hun avontuurlijke geest, die geen beperkingen kent op basis van leeftijd. De reis is niet alleen een kans voor de reizigers om nieuwe plaatsen te ontdekken en nieuwe ervaringen op te doen, maar ook om nieuwe vriendschappen te sluiten en herinneringen te creëren die levenslang meegaan.

FAQs

Wanneer wordt “De wereld rond met 80-jarigen” Seizoen 4 uitgezonden?

Het vierde seizoen van “De wereld rond met 80-jarigen” wordt uitgezonden op RTL4. De eerste aflevering werd uitgezonden op donderdag 4 februari 2021 om 20.30 uur.

Wie zijn de deelnemers aan “De wereld rond met 80-jarigen” Seizoen 4?

In seizoen 4 van “De wereld rond met 80-jarigen” zijn de acht reizigers: Roger en Willy uit Zeeland, Els uit Emmen, Manon uit Breda, Herman uit Limburg, Marrie uit Groningen, Johan uit Friesland en Letty uit West-Brabant.

Wie is de presentator van “De wereld rond met 80-jarigen” Seizoen 4?

Frans Bauer is de presentator van “De wereld rond met 80-jarigen” Seizoen 4. Hij begeleidt de groep reizigers op hun reis door Zuid-Afrika, Botswana en Namibië. Hij is bekend om zijn energieke persoonlijkheid en zijn vermogen om mensen op hun gemak te stellen.

Wat is de enige vereiste om mee te doen aan “De wereld rond met 80-jarigen”?

Om mee te doen aan “De wereld rond met 80-jarigen” moet je 80 jaar of ouder zijn en in staat zijn om te reizen. Er zijn verder geen specifieke vereisten of beperkingen.

Hoeveel afleveringen heeft “De wereld rond met 80-jarigen” Seizoen 4?

Het vierde seizoen van “De wereld rond met 80-jarigen” heeft acht afleveringen. De afleveringen worden wekelijks uitgezonden op RTL4.

Waar reist de groep naartoe in “De wereld rond met 80-jarigen” Seizoen 4?

De groep reist naar Zuid-Afrika, Botswana en Namibië in “De wereld rond met 80-jarigen” Seizoen 4. Ze verkennen de prachtige landschappen, maken een traditionele safari en maken kennis met de inwoners en de cultuur van de landen die ze bezoeken.

Is “De wereld rond met 80-jarigen” Seizoen 4 geschikt voor alle leeftijden?

Ja, “De wereld rond met 80-jarigen” Seizoen 4 is geschikt voor alle leeftijden. Het programma biedt een inspirerend en hartverwarmend kijkje in het leven van reizigers op leeftijd en hun avontuurlijke geest en zal zowel jongere als oudere kijkers aantrekken.

Kan ik “De wereld rond met 80-jarigen” Seizoen 4 online bekijken?

Ja, “De wereld rond met 80-jarigen” Seizoen 4 kan online worden bekeken via RTL XL. De afleveringen zijn beschikbaar om te bekijken na hun oorspronkelijke uitzending op RTL4.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: de wereld rond met 80-jarigen wanneer op tv, de wereld rond met 80-jarigen deelnemers 2019, de wereld rond met 80-jarigen willem overleden, de wereld rond met 80-jarigen vtm, de wereld rond met 80-jarigen belgie, mariette de wereld rond met 80-jarigen, rond de wereld tv programma, de wereld volgens 80-jarigen overleden

Bekijk de video over “de wereld rond met 80-jarigen seizoen 4”

\”Is dat hash of wiet ofzo?\” | De wereld rond met 80-jarigen

Zie meer informatie: dongtienvietnam.com

Afbeeldingen gerelateerd aan de wereld rond met 80-jarigen seizoen 4

18 afbeeldingen gevonden gerelateerd aan het onderwerp de wereld rond met 80-jarigen seizoen 4.

de wereld rond met 80-jarigen wanneer op tv

De door Omroep MAX geproduceerde televisieserie “De Wereld Rond met 80-Jarigen” is weer terug op tv! In het programma reizen acht 80-jarigen naar verschillende delen van de wereld om avonturen te beleven en nieuwe culturen te ontdekken. Seizoen 4 van de serie ging in juni 2021 van start en er zijn zeker heel veel kijkers uit Nederland en Vlaanderen die enthousiast zijn over de terugkeer van de serie.

Wat is “De Wereld Rond met 80-Jarigen”?

De serie “De Wereld Rond met 80-Jarigen” is een televisieprogramma dat wordt uitgezonden op Omroep MAX. Het programma volgt acht 80-jarigen die op reis gaan naar verschillende delen van de wereld. De reizen worden georganiseerd door een groep van reisdeskundigen. De ouderen maken tijdens de reizen kennis met nieuwe culturen, ontdekken bijzondere plekken en beleven leuke avonturen.

Het programma is bedacht en geproduceerd door Tuvalu Media, een productiemaatschappij uit Amsterdam. Inmiddels is het alweer het vierde seizoen dat op televisie te zien is. “De Wereld Rond met 80-Jarigen” is een feelgood-programma dat geschikt is voor jong en oud. Het biedt de kijker niet alleen een mooie blik op andere delen van de wereld, maar ook op de vreugde en het doorzettingsvermogen van ouderen.

Wat kun je verwachten van seizoen 4?

Seizoen 4 van “De Wereld Rond met 80-Jarigen” brengt de ouderen weer naar de meest exotische plekken van de wereld. Dit seizoen reizen de 80-jarigen naar landen als Maleisië, Nieuw-Zeeland, Cuba en Zuid-Afrika. Elk land dat ze bezoeken heeft zijn unieke bezienswaardigheden, cultuur en geschiedenis. De reizen brengen de ouderen naar de mooiste plekjes van de wereld en laten hen ervaren wat deze landen te bieden hebben.

Tijdens het reizen komen de ouderen verschillende uitdagingen tegen, zoals hoogtes, het overschrijden van grenzen en bijzondere activiteiten zoals het leren van traditionele dansen. De ouderen nemen deel aan activiteiten die ze waarschijnlijk voorheen nooit voor mogelijk hielden, zoals het bungeejumpen vanaf de Bloukransbrug in Zuid-Afrika.

De reiservaringen worden ondersteund door de deskundige begeleiding van de reiscoaches en de aanwezigheid van een arts gespecialiseerd in ouderenzorg. Door de serie krijgen deze ouderen de kans om hun grenzen te verleggen, nieuwe vrienden te maken en vooral te genieten van de mooie momenten die hun leeftijdsgenoten van over de hele wereld hen bieden.

Waarom moeten zowel jongeren als ouderen naar kijken?

Hoewel het programma zich richt op ouderen, is het geschikt voor kijkers van alle leeftijden. Ouderen kunnen zichzelf herkennen in de reizigers, terwijl jongeren een kans krijgen om meer te weten te komen over de geschiedenis, cultuur en gebruiken van andere landen. Bovendien draagt het programma bij aan het overbruggen van generatiekloven en het begrip en respect voor ouderdom en de oudere generatie.

Kijken naar 80-jarigen die avonturen beleven en op reis gaan helpt ouderen om te begrijpen dat het leven op deze leeftijd nog lang niet voorbij hoeft te zijn. Het programma laat zien dat ouderen nog steeds in staat zijn om te groeien, avontuur te beleven en grenzen te verleggen. Het laat hen zien dat het leven niet hoeft te stoppen wanneer je wat ouder wordt, maar in plaats daarvan nieuwe kansen en mogelijkheden biedt.

Wat kan men leren van “De Wereld Rond met 80-Jarigen”?

Het programma “De Wereld Rond met 80-Jarigen” is niet alleen een entertaining televisieprogramma, maar het biedt ook enkele belangrijke lessen en waarden. Hieronder volgen enkele voorbeelden:

– Een positieve houding is een belangrijke factor in het ouder worden. Het programma laat zien dat er nog zoveel te ontdekken en te genieten valt op latere leeftijd.
– Minder angst voor het onbekende hebben. De ouderen in het programma ondernemen avontuurlijke activiteiten en ontdekken verschillende culturen. Door te leren omgaan met nieuwheid wordt het leven interessanter en spannender.
– Ouderen kunnen verrassend flexibel zijn. Het programma toont dat het mogelijk is om zich aan te passen aan nieuwe situaties en uitdagingen.
– Leef in het moment en geniet van de ervaring. De ouderen in het programma genieten van het moment en proberen zoveel mogelijk te beleven tijdens hun reizen.
– Het programma laat de ouderen zien als levendige en interessante personen in tegenstelling tot de stereotype rustige en saaie ouderen.

Waar kan ik “De Wereld Rond met 80-Jarigen” vinden?

“De Wereld Rond met 80-Jarigen” wordt uitgezonden op Omroep MAX. Het programma is ook terug te kijken op de website van omroep Max, evenals andere online platforms zoals NPO Start. De serie is mogelijk beschikbaar in het museum van tv-programma’s in Hilversum, het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid.

FAQs

Wat is “De Wereld Rond met 80-Jarigen” nu precies?
“De Wereld Rond met 80-Jarigen” is een televisieserie geproduceerd door Omroep MAX. Acht 80-jarige Nederlanders reizen naar verschillende delen van de wereld voor avontuur.

Wat is het doel van “De Wereld Rond met 80-Jarigen”?
Het doel van het programma is om aan te tonen dat ouderen zichzelf kunnen blijven ontwikkelen en grenzen kunnen verleggen, zelfs op latere leeftijd.

Wanneer werd de serie voor het eerst uitgezonden?
Seizoen 1 werd uitgezonden in 2016, waarna nog drie seizoenen volgden. Het vierde seizoen ging van start in juni 2021.

Is het programma een echte reisdocumentaire of is het vooral entertainment?
Het programma is vooral bedoeld als entertainment, maar biedt ook inzicht in andere culturen en laat zien dat ouderen nog steeds in staat zijn om te groeien en te genieten van avontuur.

Kan iedereen die in Nederland en Vlaanderen woont, “De Wereld Rond met 80-Jarigen” bekijken?
Ja, de serie wordt uitgezonden op Omroep MAX en is ook online beschikbaar.

Zijn de 80-jarigen in de serie beroemdheden?
Nee, het zijn gewone Nederlandse ouderen, zonder speciale achtergrond of beroep.

Conclusie

“De Wereld Rond met 80-Jarigen” is een prettige serie om naar te kijken en biedt een mooi perspectief op ouderdom en reizen. Het programma laat ouderen zien als levendige individuen, waardoor het taboe op ouder worden wordt weggenomen. Het programma laat zien dat het leven op elke leeftijd avonturen en kansen voor groei biedt. Bovendien geeft het programma jongere kijkers een achtergrond en inzicht in andere culturen waar zij misschien nog nooit van hebben gehoord. De serie laat zo zien hoe het overbruggen van generatiekloven kan bijdragen aan het begrip en de waardering van ouderen.

de wereld rond met 80-jarigen deelnemers 2019

De wereld rond met 80-jarigen deelnemers 2019 is een televisieprogramma waarin acht 80-plussers een avontuur van hun leven beleven door samen de wereld te ontdekken. Het programma is een Nederlandse versie van het Britse televisieprogramma “The Real Marigold Hotel”, en het eerste seizoen werd in 2018 uitgezonden op Omroep MAX.

Het idee van het programma is om de deelnemers uit hun comfortzone te halen en hen te laten ervaren dat het leven niet stopt naarmate je ouder wordt. Deze 80-plussers reizen naar verschillende plaatsen over de hele wereld en maken kennis met verschillende culturen. Het programma heeft als doel te laten zien dat het nooit te laat is om nog avontuur te beleven en dromen waar te maken.

De Reis

De deelnemers van De wereld rond met 80-jarigen vertrokken vanuit Nederland en brachten een bezoek aan verschillende landen, waaronder Spanje, Marokko, Cuba, Thailand, Maleisië, China en Australië. Elke aflevering volgde de deelnemers terwijl ze leerden over de cultuur van hun bestemmingsland en de uitdagingen overwonnen die leeftijd met zich meebrengt. Het programma zat vol met avonturen zoals het maken van een ballonvaart in Marokko, het beklimmen van een berg in China, en het proeven van lokale gerechten.

Een van de hoogtepunten van het programma was de aflevering waarin de deelnemers op bezoek gingen bij de orang-oetans op Borneo. Het was een emotionele ervaring voor de ouderen om deze prachtige, bedreigde dieren te ontmoeten en te leren over de inspanningen om ze te beschermen.

Een ander opmerkelijk moment was de aflevering waarin de deelnemers naar Thailand gingen om de lokale bevolking te ondersteunen bij het bouwen van huizen voor mensen in nood. De ouderen konden niet alleen helpen bij de constructie, maar konden ook een emotionele steun zijn voor de bewoners.

Deelnemers en hun verhalen

De deelnemers van De wereld rond met 80-jarigen waren allen uniek, en hadden hun eigen redenen om deel te nemen aan het programma. Zo was er bijvoorbeeld de 84-jarige Elly, die na het overlijden van haar echtgenoot het avontuur van haar leven wilde beleven. Of de tachtigjarige André, die nog steeds actief was en meer van de wereld wilde ontdekken.

Een heel bijzondere deelnemer in het programa was Henk, een 82-jarige oud-gevangene, die na een leven achter tralies nu nog één keer wilde genieten van het leven. Hij was bijzonder gemotiveerd om het meeste uit het programma te halen, en zijn enthousiasme was altijd aanstekelijk.

Andere deelnemers waren de 80-jarige Bep, de 84-jarige Frits, de 81-jarige Ine, de 80-jarige Leo en de 85-jarige Ria. Elk van deze deelnemers had hun eigen redenen en verhalen, maar ze hadden allemaal één ding gemeen: ze wilden nog een keer genieten van het leven en de wereld zien.

De impact van het programma

De wereld rond met 80-jarigen heeft de harten veroverd van mensen over de hele wereld. Het programma laat zien dat leeftijd geen bepalende factor is in het beleven van avonturen en dat niet alleen jongere mensen de wereld kunnen ontdekken.

Het programma heeft niet alleen de deelnemers geïnspireerd, maar ook kijkers thuis. Mensen bewonderden hoe de ouderen uit hun comfortzone stapten en nieuwe ervaringen aangingen. Voor velen was het programma een wake-up call; het inspireerde hen om actiever te worden en meer van het leven te genieten.

FAQs Section:

Wat is De wereld rond met 80-jarigen?

De wereld rond met 80-jarigen is een televisieprogramma waarin acht 80-plussers de wereld ontdekken en nieuwe ervaringen opdoen.

Waar kan ik De wereld rond met 80-jarigen bekijken?

De wereld rond met 80-jarigen wordt uitgezonden op Omroep MAX. Ook is het programma te zien op de website van MAX.

Wie zijn de deelnemers van De wereld rond met 80-jarigen?

De deelnemers van De wereld rond met 80-jarigen zijn 80-plussers uit Nederland die nog één keer willen genieten van het leven en de wereld willen zien.

Waar hebben de deelnemers van De wereld rond met 80-jarigen gereisd?

De deelnemers van De wereld rond met 80-jarigen hebben gereisd naar verschillende landen over de hele wereld, waaronder Spanje, Marokko, Cuba, Thailand, Maleisië, China en Australië.

Wat is het doel van De wereld rond met 80-jarigen?

Het doel van De wereld rond met 80-jarigen is om te laten zien dat leeftijd geen bepalende factor is om de wereld te ontdekken en nieuwe ervaringen op te doen.

Heeft De wereld rond met 80-jarigen invloed gehad op kijkers?

Ja, De wereld rond met 80-jarigen heeft veel mensen geïnspireerd en hen aangemoedigd om actiever te worden en meer van het leven te genieten. Het programma heeft ook laten zien dat ouderen nog steeds avonturen kunnen beleven en nieuwe ervaringen kunnen opdoen.

Meer informatie over de wereld rond met 80-jarigen seizoen 4 vind je hier.

Zie hier meer: dongtienvietnam.com/category/wikinl

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel de wereld rond met 80-jarigen seizoen 4. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 24 de wereld rond met 80-jarigen seizoen 4

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *