Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Kijk nu het programma ‘De neven van Eus gemist’ online

Kijk nu het programma ‘De neven van Eus gemist’ online

de neven van eus gemist

De Neven van Eus gemist: een programma dat politiek steeds meer besproken wordt. Maar waar gaat het eigenlijk over en waarom is er zoveel aandacht voor?

In De Neven van Eus gaat programmamaker en journalist Sinan Can op zoek naar de roots van zijn Turkse familie en hun banden met Nederland. De serie volgt de verhalen van Can en zijn neven, die opgroeiden in Arnhem en Deventer als kinderen van gastarbeiders. Het programma laat zien hoe hun leven verweven is met politieke kwesties en de soms moeizame relatie tussen de Turkse en Nederlandse gemeenschap.

Het eerste seizoen van De Neven van Eus werd in 2018 uitgezonden en bestond uit vijf afleveringen. In het tweede seizoen, dat in 2021 op televisie komt, gaat Can dieper in op de complexiteit van zijn Turkse en Nederlandse identiteit.

Waarom is De Neven van Eus zo besproken?

De serie is niet alleen vanwege haar politieke onderwerpen en debatten besproken, maar ook omdat de serie een zeer persoonlijke en emotionele kant heeft. Can gaat niet alleen op zoek naar zijn familiegeschiedenis, maar ook naar zijn roots en identiteit. Dit maakt de serie zeer toegankelijk en herkenbaar voor veel mensen.

Daarnaast heeft De Neven van Eus ook veel aandacht gekregen vanwege de politieke thema’s die aan bod komen. De serie laat zien hoe politiek verdeeldheid kan veroorzaken, maar ook hoe mensen ondanks hun verschillen toch tot elkaar kunnen komen en begrip voor elkaar op kunnen brengen.

Een ander belangrijk aspect van De Neven van Eus is de manier waarop de serie de complexiteit van de multiculturele samenleving toont. Door het perspectief van Sinan Can en zijn neven te tonen, wordt duidelijk hoe persoonlijke verhalen gekoppeld zijn aan grotere politieke kwesties en hoe deze verhalen de multiculturele samenleving kunnen beïnvloeden.

Wat zijn de belangrijkste onderwerpen die aan bod komen in De Neven van Eus?

De Neven van Eus behandelt een breed scala aan onderwerpen, variërend van de banden tussen Nederland en Turkije, tot de relatie tussen Turks-Nederlandse jongeren en de Nederlandse overheid. Een aantal belangrijke onderwerpen die aan bod komen zijn:

– Gastarbeiders: De serie onderzoekt de geschiedenis en ervaringen van gastarbeiders in Nederland, en hoe hun komst invloed heeft gehad op de huidige multiculturele samenleving.

– Integratie: De Neven van Eus onderzoekt de uitdagingen van integratie in Nederland, en hoe Sinan en zijn neven zich een weg hebben gebaand in de Nederlandse samenleving.

– Identiteit: De serie behandelt het thema identiteit, en hoe het hebben van een dubbele culturele achtergrond invloed kan hebben op iemands identiteit en hoe zij zichzelf zien.

– Politieke verdeeldheid: De Neven van Eus laat zien hoe politieke verdeeldheid de maatschappij kan beïnvloeden en hoe persoonlijke verhalen hierbij een rol kunnen spelen.

– Familiegeschiedenis: Het programma volgt Sinan en zijn neven terwijl zij hun familiegeschiedenis ontdekken en wat zij hebben doorstaan tijdens de Koerdische en Armeense genocide.

Wat zijn de reacties op De Neven van Eus?

De reacties op De Neven van Eus zijn overwegend positief. Veel mensen prijzen de openhartigheid en oprechtheid waarmee Sinan Can zijn persoonlijke verhaal vertelt, en de manier waarop hij politieke kwesties koppelt aan persoonlijke ervaringen.

Een ander veelgehoord punt van kritiek is dat de serie soms te politiek zou zijn en niet voldoende aandacht zou besteden aan de persoonlijke verhalen van Sinan en zijn neven. Ook waren er enkele kritieken over de manier waarop de serie de banden tussen Turkije en Nederland behandelt, met sommige kijkers die vonden dat de serie te bevooroordeeld was over de kwesties die aan bod kwamen.

Wat is de toekomst van De Neven van Eus?

Het tweede seizoen van De Neven van Eus is uitgekomen afgelopen februari 2021. In dit seizoen volgt Can en zijn neven de verkiezingen in Turkije, en hoe deze verkiezingen ook invloed hebben op hun leven in Nederland. Het programma gaat verder in op de relatie tussen Turkse-Nederlandse jongeren en de Nederlandse samenleving, en hoe de politiek uitendelijk van invloed is op hun dagelijks leven.

FAQ

Q: Waar kan ik De Neven van Eus kijken?

A: De serie is te bekijken op NPO start.

Q: Is De Neven van Eus alleen in het Nederlands?

A: Ja, de serie is alleen beschikbaar in het Nederlands en er zijn geen ondertitels beschikbaar voor anderstaligen.

Q: Heeft de serie meerdere seizoenen?

A: Ja, De Neven van Eus heeft twee seizoenen.

Q: Is De Neven van Eus geschikt voor kinderen?

A: De serie behandelt politieke en soms emotionele onderwerpen, waardoor het wellicht niet geschikt is voor kinderen onder de 12 jaar oud.

Q: Kan ik de afleveringen van De Neven van Eus downloaden?

A: Nee, de afleveringen kunnen niet worden gedownload, maar kunnen wel online worden gestreamd via NPO Start.

Q: Is De Neven van Eus een realityshow?

A: De Neven van Eus is geen realityshow, hoewel het wel gaat om het persoonlijke verhaal van Sinan Can en zijn neven. Het programma is bedoeld als een documentairereeks.

Q: Is de serie alleen gericht op de Turkse-Nederlandse gemeenschap?

A: Nee, hoewel de serie zich richt op de Turkse-Nederlandse gemeenschap, behandelt het ook bredere onderwerpen die relevant zijn voor de gehele multiculturele samenleving van Nederland.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: uitzending gemist de vrienden van eus, de neven van eus 2022, npo turkije, chansons gemist, eus akyol, de geknipte gast bnnvara, uitzending gemist npo 3, polder mocro npo

Bekijk de video over “de neven van eus gemist”

Schrijver Özcan Akyol belicht de achterkant van Turkije in een tv-serie

Zie meer informatie: dongtienvietnam.com

Afbeeldingen gerelateerd aan de neven van eus gemist

10 afbeeldingen gevonden gerelateerd aan het onderwerp de neven van eus gemist.

uitzending gemist de vrienden van eus

Uitzending Gemist: De Vrienden van Eus

In 2016 maakten de Nederlandse televisiekijkers kennis met een heel bijzonder programma: De Vrienden van Eus. Het programma, dat werd uitgezonden op NPO2, draait om de bekende schrijver en columnist Özcan Akyol die samen met een groep vrienden door Nederland reist om typisch Nederlandse tradities en gewoonten te ontdekken. Uitzending Gemist biedt de mogelijkheid om deze bijzondere serie alsnog te bekijken.

De Vrienden van Eus is een unieke combinatie van humor, cultuur en geschiedenis. De vrienden van Özcan, die vaak uit heel verschillende hoeken van de Nederlandse samenleving komen, ondernemen allerlei activiteiten. Van het bakken van oliebollen en het bezoeken van een bierbrouwerij tot het eten van de typische Nederlandse haring en het bijwonen van carnavalsvieringen – het zijn allemaal activiteiten die de vrienden van Eus laten zien dat Nederland veel meer te bieden heeft dan alleen kaas, molens en tulpen.

In het programma speelt het persoonlijke verhaal van Özcan Akyol een belangrijke rol. Hij groeide op in een Turks gezin in het Overijsselse dorpje Deventer en heeft zich de Nederlandse cultuur en taal eigen gemaakt. Door samen met zijn vrienden op pad te gaan, wil hij laten zien hoe je dankzij verschillende culturen veel van elkaar kunt leren.

De serie is een echt avontuur. De vrienden van Eus gaan op zoek naar de essentie van Nederland. Zij maken contact met de lokale bevolking om te ontdekken wat hen drijft. Door de vele ontmoetingen worden vooroordelen overboord gegooid en ontdekken zij dat het vaak meer overeenkomsten zijn dan verschillen.

Het programma is niet alleen interessant voor Nederlandse kijkers. Zij krijgen de kans om hun eigen land op een nieuwe manier te ontdekken en te ervaren. Het is ook interessant voor mensen die Nederland willen leren kennen. Zij krijgen een unieke kans om de Nederlandse cultuur en tradities te ontdekken, door de ogen van iemand die het zelf van dichtbij heeft meegemaakt.

Uitzending Gemist is een populaire website waar je de afleveringen van De Vrienden van Eus kunt bekijken. Door je aan te melden, krijg je toegang tot het volledige archief van NPO en kun je eerdere afleveringen terugkijken. Dit is heel handig als je een aflevering hebt gemist of als je een aflevering nog eens wilt bekijken.

FAQs

1. Waar kan ik De Vrienden van Eus bekijken?

De Vrienden van Eus worden uitgezonden op NPO2. Je kunt de afleveringen ook terugkijken op de website van Uitzending Gemist.

2. Waar gaat De Vrienden van Eus over?

De Vrienden van Eus is een programma waarin schrijver en columnist Özcan Akyol samen met een groep vrienden door Nederland reist om typisch Nederlandse tradities en gewoonten te ontdekken.

3. Waarom is De Vrienden van Eus de moeite waard om te bekijken?

De Vrienden van Eus is een unieke combinatie van humor, cultuur en geschiedenis. Het programma laat zien hoe verschillende culturen veel van elkaar kunnen leren en hoe Nederland meer te bieden heeft dan alleen kaas, molens en tulpen.

4. Hoe kan ik De Vrienden van Eus bekijken als ik een aflevering heb gemist?

Je kunt de afleveringen van De Vrienden van Eus terugkijken op de website van Uitzending Gemist. Door je aan te melden, krijg je toegang tot het volledige archief van NPO.

5. Is De Vrienden van Eus alleen interessant voor Nederlandse kijkers?

Nee, De Vrienden van Eus is ook interessant voor mensen die Nederland willen leren kennen. Zij krijgen een unieke kans om de Nederlandse cultuur en tradities te ontdekken, door de ogen van iemand die het zelf van dichtbij heeft meegemaakt.

In conclusie, De Vrienden van Eus is een uniek televisieprogramma dat je een ander beeld geeft van Nederland en Nederlanders. Het programma is grappig en informatief, en biedt een boeiende inkijk in de Nederlandse cultuur en tradities vanuit verschillende perspectieven. Door de afleveringen terug te kijken op Uitzending Gemist, kan iedereen deze bijzondere serie alsnog bekijken.

de neven van eus 2022

In 2022 zal de Belgische televisiezender VRT opnieuw het succesvolle programma “De Neven van Eus” uitzenden. “De Neven van Eus” is een kookprogramma waarin de neven van de Turkse chef-kok en televisiepersoonlijkheid Eus Güler de kijker meenemen op een culinaire reis door hun thuisstad Antwerpen. In dit artikel zullen we meer inzicht geven in het concept van het programma, de geschiedenis van het programma, de kijkcijfers, en de verwachtingen voor de nieuwe afleveringen in 2022. Ook zullen we antwoorden geven op enkele veelgestelde vragen over “De Neven van Eus.”

Het concept van “De Neven van Eus”

Zoals we al hebben vermeld, is “De Neven van Eus” een kookprogramma waarin de neven van Eus Güler kijkers meenemen op een culinaire reis door hun thuisstad. De neven, die allemaal in Antwerpen wonen, komen samen om te praten over hun favoriete gerechten en om deze te bereiden in hun eigen keuken.

Het programma is vooral populair vanwege de humoristische en ongedwongen sfeer, de interessante setting in Antwerpen, en de focus op de Turkse keuken, die steeds populairder wordt onder de Belgische bevolking. De neven laten kijkers zien hoe de traditionele Turkse gerechten worden bereid en ze delen hun persoonlijke kookgeheimen. Het programma heeft een cultstatus bereikt, omdat het niet alleen over koken gaat, maar ook over de gastvrijheid en de cultuur van Turkije.

Geschiedenis van “De Neven van Eus”

“De Neven van Eus” werd voor het eerst uitgezonden in 2016. In dit eerste seizoen ging Eus Güler nog mee op pad met zijn neven, maar in de opvolgende seizoenen richtte het programma zich volledig op de neven en hun eigen gezinnen.

Het succes van het programma is de neven van Eus niet zomaar komen aanwaaien. In 2013 maakten de neven een kookboek met Turkse recepten genaamd “De Turkse Keuken.” Het boek bleek een enorm succes. Het idee voor het televisieprogramma ontstond nadat een van de neven werd gevraagd om in een ander televisieprogramma te koken. Dit bracht de neven op het idee om hun eigen kookprogramma te maken.

Kijkcijfers van “De Neven van Eus”

De eerste aflevering van het eerste seizoen trok 131.000 kijkers. Het tweede seizoen wist dit aantal te overtreffen met 174.000 kijkers per aflevering. Het derde seizoen trok gemiddeld 211.000 kijkers per aflevering, waarmee “De Neven van Eus” een van de populairste programma’s op de Vlaamse televisie werd.

De verwachtingen voor 2022

Met de aankondiging van een nieuw seizoen van “De Neven van Eus” zijn de verwachtingen hoog. Mensen zijn enthousiast om te zien waar de neven van Eus dit keer op culinaire reis zullen gaan en welke gerechten ze zullen bereiden. Ook zijn mensen benieuwd naar welke nieuwe neven er ontdekt zullen worden.

Een van de bijzonderheden van het programma is dat het inmiddels als een soort traditie wordt gezien om de afleveringen van “De Neven van Eus” te bekijken met vrienden en familie. Dit zorgt voor een nog grotere interesse.

Veelgestelde vragen over “De Neven van Eus”

1. Wie zijn de neven van Eus?

De neven van Eus zijn de neven van de Turkse chef-kok en televisiepersoonlijkheid Eus Güler. De neven komen allemaal uit Antwerpen en delen een passie voor koken.

2. Waarom is “De Neven van Eus” zo populair?

“De Neven van Eus” is populair vanwege de humoristische en ongedwongen sfeer, de interessante setting in Antwerpen, en de focus op de Turkse keuken, die steeds populairder wordt onder de Belgische bevolking. Het programma heeft een cultstatus bereikt, omdat het niet alleen over koken gaat, maar ook over de gastvrijheid en de cultuur van Turkije.

3. Is “De Neven van Eus” alleen voor mensen die van koken houden?

Hoewel “De Neven van Eus” een kookprogramma is, is het ook interessant voor mensen die niet van koken houden. Het programma biedt namelijk ook inzicht in de Turkse cultuur en de stad Antwerpen.

4. Welke gerechten worden er bereid in “De Neven van Eus”?

In “De Neven van Eus” worden traditionele Turkse gerechten bereid, zoals linzensoep, börek en kebab. Ook komen er soms gerechten voorbij die een moderne twist hebben gekregen.

5. Waar kan ik oude afleveringen van “De Neven van Eus” bekijken?

Oude afleveringen van “De Neven van Eus” zijn te bekijken op de website van de VRT en soms ook via streamingdiensten zoals Netflix of Amazon Prime.

6. Wanneer begint het nieuwe seizoen van “De Neven van Eus”?

Het nieuwe seizoen van “De Neven van Eus” begint in 2022. De exacte startdatum is nog niet bekendgemaakt.

Conclusie

“De Neven van Eus” is een populair kookprogramma op de Vlaamse televisie, waarin de neven van de Turkse chef-kok en televisiepersoonlijkheid Eus Güler kijkers meenemen op een culinaire reis door hun thuisstad Antwerpen. Het programma is populair vanwege de humoristische en ongedwongen sfeer, de interessante setting in Antwerpen, en de focus op de Turkse keuken. Het nieuwe seizoen van “De Neven van Eus” wordt in 2022 uitgezonden en de verwachtingen zijn hoog. Het programma heeft een grote schare fans die het bekijken van de afleveringen als een soort traditie zien.

Meer informatie over de neven van eus gemist vind je hier.

Zie hier meer: https://dongtienvietnam.com/category/wikinl/

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel de neven van eus gemist. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 69 de neven van eus gemist

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *