Chuyển tới nội dung
Trang chủ » De Leon en Bosman Advocaten: Top-notch Legal Services in Nederland

De Leon en Bosman Advocaten: Top-notch Legal Services in Nederland

de leon en bosman advocaten

De Leon en Bosman Advocaten, gevestigd in Amsterdam, is een gerenommeerd advocatenkantoor dat zich richt op het bieden van hoogwaardige juridische diensten aan zowel particulieren als bedrijven. Met een team van ervaren advocaten en juridische professionals heeft De Leon en Bosman Advocaten de expertise om een breed scala aan rechtsgebieden te behandelen, waaronder ondernemingsrecht, arbeidsrecht, vastgoedrecht, intellectuele eigendom en meer. In dit artikel zullen we verder ingaan op het advocatenkantoor, zijn geschiedenis, de diensten die het biedt en enkele vaak gestelde vragen.

Geschiedenis van De Leon en Bosman Advocaten

De Leon en Bosman Advocaten is opgericht in 1989 door de heer L.A. de Leon. Vanaf het begin was het doel van het advocatenkantoor om hoogwaardige juridische diensten te bieden aan particulieren en bedrijven, waarbij de nadruk lag op persoonlijke aandacht voor cliënten en het bieden van praktische oplossingen voor juridische problemen. In 2001 trad de heer J.M. Bosman toe tot het kantoor als partner, en sindsdien heeft het zich ontwikkeld tot een volledig servicegericht advocatenkantoor met een sterke reputatie in Amsterdam en daarbuiten.

Het team van De Leon en Bosman Advocaten

Het team van De Leon en Bosman Advocaten bestaat uit ervaren advocaten en juridische professionals met uitgebreide kennis en vaardigheden op diverse rechtsgebieden. Het kantoor is gespecialiseerd in het bieden van juridische diensten aan bedrijven, waaronder start-ups, scale-ups en MKB’s, maar biedt ook diensten aan particulieren op gebieden zoals familierecht en arbeidsrecht.

Enkele van de advocaten van De Leon en Bosman Advocaten zijn:

– Mr. L.A. de Leon: oprichter en partner van het kantoor, gespecialiseerd in ondernemingsrecht en contractrecht.
– Mr. J.M. Bosman: partner van het kantoor, gespecialiseerd in arbeidsrecht en algemeen verbintenissenrecht.
– Mr. T. Kisman: advocaat bij het kantoor, gespecialiseerd in vastgoedrecht en bouwrecht.
– Mr. M. Runhaar: advocaat bij het kantoor, gespecialiseerd in internationaal privaatrecht en intellectuele eigendom.

Diensten van De Leon en Bosman Advocaten

De Leon en Bosman Advocaten biedt een breed scala aan juridische diensten aan zowel particulieren als bedrijven, waaronder:

– Ondernemingsrecht: dit omvat advies en begeleiding bij het oprichten van een bedrijf, fusies en overnames, het opstellen van contracten en algemene voorwaarden, geschillenbeslechting en meer.
– Arbeidsrecht: dit omvat advies en begeleiding op gebieden zoals arbeidsovereenkomsten, collectieve arbeidsovereenkomsten, ontslagrecht, discriminatie op de werkvloer en meer.
– Vastgoedrecht: dit omvat advies en begeleiding bij aan- en verkooptransacties van onroerend goed, huurovereenkomsten, projectontwikkeling, bouwrecht en meer.
– Intellectuele eigendom: dit omvat advies en begeleiding bij het beschermen van intellectuele eigendom, zoals merkregistratie, auteursrechten en octrooien.
– Familierecht: dit omvat advies en begeleiding bij scheidingen, alimentatie, omgangsregelingen, erfenisrecht en meer.

FAQs over De Leon en Bosman Advocaten

Q: Is De Leon en Bosman Advocaten alleen gevestigd in Amsterdam?
A: Ja, het hoofdkantoor van De Leon en Bosman Advocaten bevindt zich in Amsterdam, maar het kantoor biedt diensten aan cliënten in heel Nederland.

Q: Kan ik als particulier de diensten van De Leon en Bosman Advocaten gebruiken?
A: Ja, De Leon en Bosman Advocaten biedt diensten aan particulieren op gebieden zoals familierecht en arbeidsrecht.

Q: Welke talen spreekt De Leon en Bosman Advocaten?
A: Het hoofdkantoor van De Leon en Bosman Advocaten is gevestigd in Amsterdam en Nederlands is de belangrijkste taal van het kantoor. Sommige advocaten spreken ook Engels en andere talen zoals Spaans en Portugees.

Q: Welke rechtsgebieden behandelt De Leon en Bosman Advocaten?
A: De Leon en Bosman Advocaten behandelt een breed scala aan rechtsgebieden, waaronder ondernemingsrecht, arbeidsrecht, vastgoedrecht, intellectuele eigendom en familierecht.

Q: Biedt De Leon en Bosman Advocaten pro bono diensten aan?
A: Ja, De Leon en Bosman Advocaten biedt pro bono diensten aan aan geselecteerde organisaties en individuen, afhankelijk van de beschikbaarheid van middelen en capaciteit.

Conclusie

De Leon en Bosman Advocaten is een gerenommeerd advocatenkantoor in Amsterdam dat hoogwaardige juridische diensten biedt aan zowel particulieren als bedrijven. Met een team van ervaren advocaten en juridische professionals heeft het kantoor de expertise om een breed scala aan rechtsgebieden te behandelen, waaronder ondernemingsrecht, arbeidsrecht, vastgoedrecht, intellectuele eigendom en meer. Als u op zoek bent naar betrouwbare en praktische juridische ondersteuning, is De Leon en Bosman Advocaten een uitstekende keuze.

Trefwoorden gezocht door gebruikers:

Bekijk de video over “de leon en bosman advocaten”

70 years of the Court of Justice of the European Union

Zie meer informatie: dongtienvietnam.com

Afbeeldingen gerelateerd aan de leon en bosman advocaten

23 afbeeldingen gevonden gerelateerd aan het onderwerp de leon en bosman advocaten.

Meer informatie over de leon en bosman advocaten vind je hier.

Zie hier meer: https://dongtienvietnam.com/category/wikinl/

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel de leon en bosman advocaten. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 55 de leon en bosman advocaten

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *