Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Een kennismaking met De Brand 10 in Amersfoort

Een kennismaking met De Brand 10 in Amersfoort

de brand 10 amersfoort

De Brand 10 Amersfoort: Een Nieuw Conceptstore in het Hart van de Stad

Amersfoort is een stad die bekend staat om haar historische binnenstad met historische panden, water grachten en poorten. In het hart van de stad, bevindt zich een nieuwe conceptstore, genaamd De Brand 10. Het is een plek waar creativiteit, design en duurzaamheid samenkomen.

De Brand 10 is gevestigd in een prachtig monumentaal pand uit de 17e eeuw. Het interieur is ontworpen door diverse kunstenaars en designers en heeft een industrieel en vintage uitstraling gecombineerd met moderne elementen. Het is een echte eyecatcher in de binnenstad van Amersfoort.

Wat kun je verwachten bij De Brand 10?

De Brand 10 heeft een uitgebreide collectie van kleding, accessoires, interieurartikelen, meubels, plantaardige producten en voedingsmiddelen. De collectie is samengesteld uit duurzame en lokale producten en merken, met aandacht voor mens, dier en milieu. Zo vind je er bijvoorbeeld vegan kleding van het merk Armedangels en producten van duurzame meubelproducenten als Zuiver en HKLiving.

Naast de voorgenoemde producten, biedt De Brand 10 verschillende diensten aan. Zo kun je er terecht voor workshops waarbij alles draait om duurzaamheid en creativiteit, zoals het maken van je eigen kledingstuk of het leren van verschillende upcycling technieken. Ook bieden ze diverse diensten aan zoals interieurontwerp, webdesign en grafische vormgeving.

Bovendien is er een koffiebar in de winkel, waar je kunt genieten van een kopje koffie, thee of ander drankje, bijvoorbeeld terwijl je werkt. Het is een prachtige en inspirerende plek, waar het goed toeven is.

Wat maakt De Brand 10 zo bijzonder?

De Brand 10 is niet zomaar een winkel, het is een conceptstore. Er is hier niet alleen aandacht voor verkoop van producten, maar ook voor het creëren van een beleving voor de klant. Bij De Brand 10 draait alles om duurzaamheid, zowel in de producten als in de winkelinrichting. Dat maakt het een bijzondere winkel, waar je met een goed gevoel de deur uitloopt omdat je weet dat je bewust hebt gekozen voor duurzame producten.

Bovendien is De Brand 10 geen reguliere winkelketen, maar een lokale onderneming. Het assortiment is samengesteld met zorg en er is aandacht voor lokale merken en ontwerpers. Het team werkt ook samen met verschillende kleine ondernemingen, waardoor de winkel een platform biedt voor locale creativiteit.

Hoe duurzaam is De Brand 10?

Sustainability is een belangrijk uitgangspunt van De Brand 10. De winkel wil duurzaam shoppen bereikbaarder maken en mensen bewust maken van de impact die hun keuzes hebben op de wereld. Daarnaast staan de volgende maatregelen centraal:

Lokaal geproduceerde goederen: De Brand 10 werkt samen met diverse lokale merken en ontwerpers om een uniek assortiment aan te kunnen bieden.

Uitgebreide collectie veganistische producten en natuurlijke materialen: De Brand 10 biedt een groot aantal producten aan die volledig veganistisch en duurzaam zijn, bijvoorbeeld veganistische kleding, accessoires en cosmetica.

Winkelinrichting: De Brand 10 heeft een zeer duurzame winkelinrichting gerealiseerd en gebruikt gerecycled materiaal om daarbij de milieubelasting tot een minimum te beperken.

Verpakking: De Brand 10 maakt gebruik van duurzame verpakkingen, zoals papieren zakken en herbruikbare tasjes om afval te verminderen.

Dienstverlening: De workshops en diensten die De Brand 10 aanbiedt, zijn gericht op het creëren van een duurzame levensstijl en mindset.

FAQs

– Wat zijn de openingstijden van De Brand 10?

De Brand 10 is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur. Op zondag is de winkel geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

– Waar bevindt De Brand 10 zich precies?

De Brand 10 is te vinden op de Lange Beekstraat 10 in het hart van de binnenstad van Amersfoort.

– Wordt er koffie geserveerd bij De Brand 10?

Ja, er is een koffiebar in de winkel waar je kunt genieten van koffie, thee of andere drankjes.

– Kan ik kleding en andere producten terugsturen als ze niet bevallen?

Ja, je hebt veertien dagen de tijd om producten terug te sturen naar De Brand 10 als ze niet bevallen. Zorg ervoor dat de producten in dezelfde staat zijn als hoe je ze hebt ontvangen.

– Zijn de producten die bij De Brand 10 verkrijgbaar zijn duurzaam?

Ja, De Brand 10 is een duurzame conceptstore en biedt een collectie van duurzame en lokale merken en producten aan. Er is ook veel aandacht voor veganistische en natuurlijke materialen.

– Kan ik advies krijgen over het inrichten van mijn huis?

Ja, De Brand 10 biedt verschillende diensten aan, waaronder interieurontwerp. Het team kan je helpen bij het inrichten van je huis op een duurzame en creatieve manier.

– Hoe kan ik een workshop bij De Brand 10 boeken?

Je kunt een workshop bij De Brand 10 boeken door contact op te nemen met het team via hun website of telefonisch. Ze helpen je graag verder met je reservering.

Kortom, De Brand 10 is een parel in de binnenstad van Amersfoort. Het is een inspirerende plek waar je kunt genieten van prachtige designproducten, duurzaam shoppen en een lekkere kop koffie. De combinatie van lokale merken, duurzame producten en creatieve dienstverlening maakt het een bijzondere winkel en een unieke ervaring.

Trefwoorden gezocht door gebruikers:

Bekijk de video over “de brand 10 amersfoort”

Stadsbus Amersfoort in de brand

Zie meer informatie: dongtienvietnam.com

Afbeeldingen gerelateerd aan de brand 10 amersfoort

31 afbeeldingen gevonden gerelateerd aan het onderwerp de brand 10 amersfoort.

Meer informatie over de brand 10 amersfoort vind je hier.

Zie hier meer: https://dongtienvietnam.com/category/wikinl/

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel de brand 10 amersfoort. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 36 de brand 10 amersfoort

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *