Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Ontdek het pand aan Anthony Fokkerweg 2 in Amsterdam

Ontdek het pand aan Anthony Fokkerweg 2 in Amsterdam

anthony fokkerweg 2 amsterdam

Anthony Fokkerweg 2 Amsterdam: de home base van vele bedrijven en organisaties

Het gebouw op Anthony Fokkerweg 2 in Amsterdam is geen onbekende voor vele bedrijven en organisaties. Met zijn strategische ligging vlakbij Schiphol en de A4, is het een ideale uitvalsbasis voor ondernemingen die actief zijn in de luchtvaartindustrie of internationaal zakendoen. Het pand biedt tal van mogelijkheden, zo kunnen bedrijven er kantoorruimte huren, vergaderruimtes of flexwerkplekken reserveren, maar het is ook een hotspot voor events en congressen. In deze tekst zullen we dit gebouw nader onderzoeken en de verschillende mogelijkheden die het biedt.

Kenmerken van Anthony Fokkerweg 2

Het gebouw op Anthony Fokkerweg 2 heeft een prachtige uitstraling en is voorzien van veel glaspartijen. Het heeft zes verdiepingen en biedt ruimte aan tal van bedrijven en organisaties die allen werken in de luchtvaart- en reisbranche. Door het vele glas valt er veel daglicht binnen in het pand, wat zorgt voor een prettige werkomgeving. Er zijn ook diverse opvallende kunstwerken in het gebouw te vinden zoals een vliegtuigromp en een gigantische wereldbol. De grote open ontvangstruimte zorgt voor een warm welkom voor bezoekers en klanten. Daarnaast zijn er bijvoorbeeld ook een parkeergarage en een fietsenstalling zodat bezoekers en medewerkers gemakkelijk hun auto en fiets kunnen parkeren.

Bedrijvigheid in Anthony Fokkerweg 2

Verschillende bedrijven en organisaties hebben hun intrek genomen in Anthony Fokkerweg 2. Zo is er bijvoorbeeld het luchtvaartbedrijf EADS, reisorganisatie TUI en de luchtvaartmaatschappij KLM. Maar ook minder bekende bedrijven zoals de IT-bedrijven XXL Solutions en Unisys, de communicatie-specialist Ivor en de verzekeringsmaatschappij Crawford & Company hebben hier kantoren gevestigd. Dit geeft een idee van de diversiteit aan bedrijven die hier actief zijn en het toont aan dat Anthony Fokkerweg 2 een goede plek is om zaken te doen.

Mogelijkheden in Anthony Fokkerweg 2

Het gebouw op Anthony Fokkerweg 2 biedt tal van mogelijkheden voor bedrijven en organisaties. Zo kunnen zij hier kantoorruimtes huren in verschillende groottes en met verschillende faciliteiten zoals bijvoorbeeld een eigen pantry of een eigen vergaderruimte. Maar er zijn ook diverse faciliteiten aanwezig waar bedrijven en organisaties gezamenlijk gebruik van kunnen maken zoals een restaurant en een koffiebar. Hierdoor ontstaat er een dynamische omgeving en kunnen bedrijven en organisaties onderling contact onderhouden en elkaar versterken.

Naast traditionele kantoorruimtes zijn er ook flexwerkplekken beschikbaar voor bijvoorbeeld freelancers of ZZP’ers die zo af en toe een werkplek nodig hebben. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn wanneer zij geen kantoorruimte hebben of tijdelijk dichtbij Schiphol moeten zijn. Ten slotte zijn er ook vergaderruimtes die gehuurd kunnen worden voor belangrijke zakelijke besprekingen, conferenties of presentaties.

Events in Anthony Fokkerweg 2

Daarnaast is het gebouw op Anthony Fokkerweg 2 ook een hotspot voor events en congressen. Er zijn verschillende zalen beschikbaar met uiteenlopende capaciteiten en faciliteiten. Zo kunnen bedrijven en organisaties hier (internationale) congressen, seminars, beurzen of product-presentaties organiseren. Het is daarbij mogelijk om de hele organisatie en faciliteiten uit te besteden aan de ervaren evenementenpartners van het gebouw. Zo kunnen bedrijven en organisaties zich concentreren op hun eigen inhoudelijke boodschap, terwijl de organisatie van het event volledig uit handen wordt genomen.

Vaak weten bedrijven en organisaties niet precies hoe zij hun event moeten opzetten of wat zij nodig hebben om hun boodschap kracht bij te zetten. In dat geval kunnen de evenementenpartners van het gebouw adviseren en meedenken in de organisatie van het event. Zij kunnen bijvoorbeeld helpen met de invulling van het programma of het bedenken van creatieve inrichtingen en decors.

Het gebouw biedt dus tal van mogelijkheden voor bedrijven en organisaties, voor zowel de vaste huurder als de tijdelijke bezoeker. Door alle mogelijkheden onder één dak aan te bieden, ontstaat er een overzichtelijk en praktisch concept. Zo kunnen bedrijven en organisaties zich volledig concentreren op hun eigen business en zonder zorgen hun zaken behartigen.

FAQs

Hieronder vind je de antwoorden op enkele veelgestelde vragen over Anthony Fokkerweg 2 in Amsterdam.

1. Hoe bereik ik Anthony Fokkerweg 2?

Anthony Fokkerweg 2 is gemakkelijk te bereiken met de auto of met het openbaar vervoer. Met de auto rijd je via de A4 en de N232 naar de luchthaven Schiphol en dan neem je de afslag Aalsmeer. Vanaf daar is het gebouw goed te zien. Met het openbaar vervoer neem je bijvoorbeeld de bus of trein naar Schiphol. Vanaf daar zijn er diverse bus- en taxiverbindingen naar Anthony Fokkerweg 2.

2. Is er parkeergelegenheid?

Ja, er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig bij het gebouw. Bezoekers en medewerkers kunnen parkeren in de parkeergarage onder het gebouw.

3. Zijn er flexwerkplekken beschikbaar?

Ja, er zijn flexwerkplekken beschikbaar voor bijvoorbeeld freelancers of ZZP’ers die zo af en toe een werkplek nodig hebben.

4. Is het gebouw rolstoeltoegankelijk?

Ja, het gebouw is rolstoeltoegankelijk. Er zijn bijvoorbeeld liften aanwezig die toegang geven tot alle verdiepingen.

5. Hoe kan ik een event of congres organiseren in Anthony Fokkerweg 2?

Je kunt in contact treden met de evenementenpartners van het gebouw om meer informatie te verkrijgen over de mogelijkheden. Zij kunnen bijvoorbeeld helpen met de organisatie en faciliteiten van het event.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: anthony fokkerweg amsterdam, anthony fokkerweg 3 amsterdam, anthony fokkerweg 61, amsterdam, anthony fokkerweg 15 amsterdam, anthony fokkerweg 1, amsterdam, anthony fokkerweg, rotterdam, anthony fokkerweg 2 1059 cm amsterdam, anthony fokkerweg eindhoven

Bekijk de video over “anthony fokkerweg 2 amsterdam”

Kantoorruimte Anthony Fokkerweg 1, Amsterdam

Zie meer informatie: dongtienvietnam.com

Afbeeldingen gerelateerd aan anthony fokkerweg 2 amsterdam

26 afbeeldingen gevonden gerelateerd aan het onderwerp anthony fokkerweg 2 amsterdam.

anthony fokkerweg amsterdam

Anthony Fokkerweg Amsterdam, de weg die de stad Amsterdam verbindt met de luchthaven Schiphol, is vernoemd naar de beroemde Nederlandse luchtvaartpionier Anthony Fokker. Fokker, geboren in 1890 in Batavia (nu Jakarta, Indonesië), was een van de meest invloedrijke luchtvaartpioniers van zijn tijd en heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de commerciële luchtvaart.

Anthony Fokkerweg Amsterdam heeft door de jaren heen veel veranderingen ondergaan en is nu een drukke weg die wordt gebruikt door duizenden reizigers en forenzen. Naast de Schiphol Airport en de omliggende bedrijven, zijn er ook veel winkels, restaurants en hotels te vinden langs de weg.

Geschiedenis van Anthony Fokkerweg Amsterdam

Anthony Fokker, de naamgever van de weg, begon zijn carrière in de luchtvaartindustrie als zelfstandig ondernemer in Duitsland. In 1912 ontwierp hij zijn eerste vliegtuig, de Spin, die een enorme hit werd en Fokker beroemd maakte in de luchtvaartindustrie.

Tijdens de Eerste Wereldoorlog ontwikkelde Fokker een reeks gevechtsvliegtuigen die bekend werden als de Fokker Eindecker-serie. Deze vliegtuigen waren onder meer uitgerust met machinegeweren die konden schieten door de propeller, wat een grote invloed had op de luchtgevechten van die tijd.

Na de oorlog keerde Fokker terug naar Nederland en opende een fabriek in Amsterdam. In 1920 produceerde hij daar zijn eerste passagiersvliegtuig, de Fokker F.VII. Dit toestel was geschikt voor het vervoer van acht passagiers en was een groot succes. Het was het eerste commerciële vliegtuig dat in staat was om winst te maken en daarmee legde Fokker de basis voor de commerciële luchtvaart zoals we die vandaag de dag kennen.

In de jaren 30 begon Anthony Fokker plannen te maken om een ​​nieuwe fabriek te bouwen in de Verenigde Staten. In samenwerking met General Motors opende hij een nieuwe fabriek in New Jersey, waar hij de Fokker Trimotor produceerde. Dit vliegtuig was een van de meest geavanceerde van zijn tijd en werd ook gebruikt in de filmindustrie, waaronder in de klassieker King Kong uit 1933.

Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd de fabriek in Amsterdam verwoest door bombardementen en Fokker vluchtte naar de Verenigde Staten. Na de oorlog keerde hij terug naar Nederland en begon hij opnieuw met de Fokker Aircraft Corporation. In de jaren 50 en 60 produceerde het bedrijf de Fokker Friendship, een toestel dat nog steeds wordt gebruikt voor regionale vluchten.

In 1996 ging Fokker failliet, wat een grote slag was voor de Nederlandse luchtvaartindustrie. Anthony Fokkerweg Amsterdam werd echter niet alleen vernoemd naar Fokker vanwege zijn bijdrage aan de luchtvaart, maar ook vanwege zijn connectie met de stad Amsterdam. Fokker was een echte Amsterdammer en bleef altijd nauw betrokken bij de ontwikkeling van de stad, zo was hij bijvoorbeeld betrokken bij de bouw van het Olympisch Stadion.

Tegenwoordig is Anthony Fokkerweg Amsterdam een belangrijke verbinding tussen de stad Amsterdam en de luchthaven Schiphol. De weg is breed en druk en biedt tal van mogelijkheden, waaronder winkels, restaurants, hotels en kantoren.

FAQ’s over Anthony Fokkerweg Amsterdam

Om meer inzicht te krijgen in Anthony Fokkerweg Amsterdam, hebben we een reeks veelgestelde vragen verzameld.

1. Waarom is de weg vernoemd naar Anthony Fokker?

De weg is vernoemd naar Anthony Fokker vanwege zijn grote bijdrage aan de ontwikkeling van de commerciële luchtvaart. Fokker was een Nederlandse luchtvaartpionier die in Amsterdam een fabriek had en veel heeft betekend voor de stad.

2. Wat is er te vinden langs Anthony Fokkerweg Amsterdam?

Langs de weg zijn er winkels, hotels, restaurants en kantoren te vinden. Ook zijn er bedrijventerreinen en de luchthaven Schiphol is vlakbij. Dit maakt de weg een belangrijke verbinding tussen de stad Amsterdam en de rest van de wereld.

3. Is er openbaar vervoer beschikbaar langs Anthony Fokkerweg Amsterdam?

Ja, er zijn verschillende vormen van openbaar vervoer beschikbaar langs de weg. Zo rijden er bussen en trams en zijn er treinstations in de buurt. Ook zijn er verschillende taxibedrijven te vinden.

4. Wat zijn de openingstijden van de winkels en restaurants langs Anthony Fokkerweg Amsterdam?

De openingstijden van de winkels en restaurants verschillen per locatie. Over het algemeen zijn veel van de winkels en restaurants geopend van maandag tot en met zondag, maar sommige hebben afwijkende openingstijden of zijn gesloten op specifieke dagen.

5. Hoe druk is het op Anthony Fokkerweg Amsterdam?

De weg is vaak erg druk, vooral tijdens de spits. Dit komt doordat het de belangrijkste verbinding is tussen de stad Amsterdam en de luchthaven Schiphol. Het is belangrijk om rekening te houden met extra reistijd als je van plan bent om over de weg te reizen.

6. Zijn er parkeerfaciliteiten langs Anthony Fokkerweg Amsterdam?

Ja, er zijn verschillende parkeerfaciliteiten langs de weg. Verschillende hotels en bedrijven hebben eigen parkeerterreinen en er zijn ook openbare parkeergarages te vinden.

7. Is het veilig om over Anthony Fokkerweg Amsterdam te reizen?

Ja, het is over het algemeen veilig om over de weg te reizen. Zoals bij elke drukke weg is het echter belangrijk om voorzichtig te zijn en de verkeersregels goed te volgen.

8. Wat zijn enkele van de belangrijkste bezienswaardigheden in de buurt van Anthony Fokkerweg Amsterdam?

In de buurt van de weg zijn er verschillende bezienswaardigheden te vinden. Het Olympisch Stadion is bijvoorbeeld vlakbij en er zijn ook verschillende musea en parken in de buurt. Ook zijn er verschillende hotels en restaurants langs de weg waar je van kunt genieten.

In het kort is Anthony Fokkerweg Amsterdam een belangrijke verbindingsweg tussen Amsterdam en de luchthaven Schiphol. De weg is vernoemd naar de Nederlandse luchtvaartpionier Anthony Fokker en is in de loop van de geschiedenis veel veranderd. Wat blijft, is de belangrijke rol die de weg speelt om Amsterdam te verbinden met de rest van de wereld.

anthony fokkerweg 3 amsterdam

Anthony Fokkerweg 3 Amsterdam: alles wat je moet weten over dit bedrijventerrein

Ben je op zoek naar een nieuw kantoor? Of overweeg je om een bedrijf op te starten en ben je op zoek naar de ideale locatie? Dan is Anthony Fokkerweg 3 in Amsterdam misschien wel iets voor jou. In dit artikel lees je alles wat je moet weten over dit bedrijventerrein.

Wat is Anthony Fokkerweg 3 in Amsterdam?

Anthony Fokkerweg 3 in Amsterdam is een bedrijventerrein gelegen in het stadsdeel Amsterdam Zuidoost. Het terrein is vernoemd naar Anthony Fokker, een Nederlandse vliegtuigbouwer uit de vorige eeuw. Het bedrijventerrein bestaat uit meerdere kantoorgebouwen en bedrijfsruimtes.

Waarom zou ik mijn bedrijf vestigen op Anthony Fokkerweg 3 in Amsterdam?

Er zijn verschillende redenen waarom het vestigen van je bedrijf op Anthony Fokkerweg 3 in Amsterdam een goed idee kan zijn. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

– Centrale ligging: Het bedrijventerrein is gunstig gelegen in Amsterdam Zuidoost en is daardoor goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Ook Schiphol Airport is vlakbij, wat handig kan zijn als je veel reist voor je werk.

– Moderne kantoorruimtes: De kantoorruimtes op Anthony Fokkerweg 3 zijn modern en van hoogwaardige kwaliteit. Ze zijn voorzien van de nieuwste apparatuur en hebben vaak een strak design.

– Diverse faciliteiten: Er zijn diverse faciliteiten op en rond het bedrijventerrein te vinden, zoals restaurants, cafés en winkels. Hierdoor hoef je niet ver te reizen voor je lunch of boodschappen.

– Inspirerende omgeving: Het bedrijventerrein is omringd door andere succesvolle bedrijven en ondernemers, wat een inspirerende omgeving kan vormen. Ook zijn er regelmatig evenementen en bijeenkomsten waar je nieuwe contacten kunt leggen.

Wat voor bedrijven zijn er op Anthony Fokkerweg 3 in Amsterdam gevestigd?

Op Anthony Fokkerweg 3 zijn veel verschillende bedrijven gevestigd. Zo zijn er bijvoorbeeld IT-bedrijven, marketingbureaus, advocatenkantoren en bedrijven uit de creatieve sector te vinden. Ook zijn er regelmatig flexwerkplekken beschikbaar waar zelfstandig ondernemers kunnen werken.

Hoe kom ik op Anthony Fokkerweg 3 in Amsterdam?

Anthony Fokkerweg 3 in Amsterdam is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Als je met het openbaar vervoer wilt reizen, kun je het beste de metro nemen. Station Overamstel is het dichtstbijzijnde metrostation en ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand van het bedrijventerrein. Daarnaast stoppen er ook diverse bussen in de buurt.

Als je met de auto wilt komen, kun je het beste via de A10 naar Anthony Fokkerweg 3 rijden. Er is voldoende parkeergelegenheid op het terrein zelf, maar ook in de buurt.

Wat zijn de huurprijzen van de kantoorruimtes op Anthony Fokkerweg 3 in Amsterdam?

De huurprijzen van de kantoorruimtes op Anthony Fokkerweg 3 in Amsterdam kunnen sterk variëren, afhankelijk van de grootte van de ruimte en de locatie binnen het bedrijventerrein. Gemiddeld liggen de prijzen tussen de €150 en €300 per vierkante meter per jaar.

Is het mogelijk om een flexwerkplek te huren op Anthony Fokkerweg 3 in Amsterdam?

Ja, op Anthony Fokkerweg 3 zijn regelmatig flexwerkplekken beschikbaar. Dit is vooral handig voor zelfstandig ondernemers die geen behoefte hebben aan een vast kantoor. Voor een flexwerkplek betaal je meestal tussen de €150 en €200 per maand.

Zijn er vergaderruimtes te huur op Anthony Fokkerweg 3 in Amsterdam?

Ja, er zijn diverse vergaderruimtes te huur op Anthony Fokkerweg 3 in Amsterdam. Deze ruimtes zijn ideaal als je een vergadering wilt organiseren met collega’s of klanten. De huurprijzen kunnen sterk verschillen, afhankelijk van de grootte en locatie van de ruimte.

Zijn er ook winkels en restaurants op Anthony Fokkerweg 3 in Amsterdam?

Ja, er zijn diverse winkels en restaurants te vinden op en rond Anthony Fokkerweg 3 in Amsterdam. Hierdoor hoef je niet ver te reizen voor je lunch of boodschappen. Enkele populaire plekken zijn bijvoorbeeld Bagels & Beans, de Albert Heijn en La Place.

Hoe zit het met de bereikbaarheid van Schiphol Airport vanaf Anthony Fokkerweg 3 in Amsterdam?

Schiphol Airport is goed bereikbaar vanaf Anthony Fokkerweg 3 in Amsterdam. Met het openbaar vervoer ben je binnen ongeveer 20 minuten op de luchthaven. Als je met de auto wilt komen, duurt het meestal iets langer. Houd er wel rekening mee dat het tijdens drukke spitsuren wat drukker kan zijn op de wegen rond Schiphol.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een nieuwe locatie voor je bedrijf, kan Anthony Fokkerweg 3 in Amsterdam zeker een goede keuze zijn. Het bedrijventerrein is gunstig gelegen, biedt moderne kantoorruimtes en diverse faciliteiten. Bovendien is het omringd door andere succesvolle bedrijven en ondernemers, wat kan zorgen voor een inspirerende omgeving. Wil je meer weten over de mogelijkheden op Anthony Fokkerweg 3? Neem dan contact op met een makelaar of verhuurder in de buurt.

FAQs

1. Wat is Anthony Fokkerweg 3 in Amsterdam?
Antwoord: Anthony Fokkerweg 3 in Amsterdam is een bedrijventerrein gelegen in het stadsdeel Amsterdam Zuidoost.

2. Wat zijn de voordelen van het vestigen van je bedrijf op Anthony Fokkerweg 3 in Amsterdam?
Antwoord: De voordelen zijn onder andere de centrale ligging, moderne kantoorruimtes, diverse faciliteiten en inspirerende omgeving.

3. Wat voor bedrijven zijn er op Anthony Fokkerweg 3 in Amsterdam gevestigd?
Antwoord: Er zijn IT-bedrijven, marketingbureaus, advocatenkantoren en bedrijven uit de creatieve sector te vinden.

4. Hoe kom ik op Anthony Fokkerweg 3 in Amsterdam?
Antwoord: Je kunt het terrein bereiken met het openbaar vervoer of de auto.

5. Wat zijn de huurprijzen van de kantoorruimtes op Anthony Fokkerweg 3 in Amsterdam?
Antwoord: De huurprijzen variëren sterk, afhankelijk van de grootte van de ruimte en de locatie binnen het bedrijventerrein.

6. Is het mogelijk om een flexwerkplek te huren op Anthony Fokkerweg 3 in Amsterdam?
Antwoord: Ja, er zijn regelmatig flexwerkplekken beschikbaar voor zelfstandig ondernemers.

7. Zijn er vergaderruimtes te huur op Anthony Fokkerweg 3 in Amsterdam?
Antwoord: Ja, er zijn diverse vergaderruimtes te huur op het bedrijventerrein.

8. Zijn er ook winkels en restaurants op Anthony Fokkerweg 3 in Amsterdam?
Antwoord: Ja, er zijn diverse winkels en restaurants te vinden op en rond het bedrijventerrein.

9. Hoe zit het met de bereikbaarheid van Schiphol Airport vanaf Anthony Fokkerweg 3 in Amsterdam?
Antwoord: Schiphol Airport is goed bereikbaar vanaf Anthony Fokkerweg 3 in Amsterdam.

Meer informatie over anthony fokkerweg 2 amsterdam vind je hier.

Zie hier meer: https://dongtienvietnam.com/category/wikinl/

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel anthony fokkerweg 2 amsterdam. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 96 anthony fokkerweg 2 amsterdam

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *