Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Ontdek bedrijvigheid op Anthony Fokkerweg 15 in Amsterdam

Ontdek bedrijvigheid op Anthony Fokkerweg 15 in Amsterdam

anthony fokkerweg 15 amsterdam

Anthony Fokkerweg 15 is een gebouw van bedrijfsruimte gelegen in Amsterdam, in de buurt van de luchthaven Schiphol. Het bevindt zich op een strategische locatie en is een belangrijk gebouw voor de bedrijven die daar gevestigd zijn.

Geschiedenis

Het gebouw anthony Fokkerweg 15 werd gebouwd in 1978. Het was oorspronkelijk een productiefaciliteit voor de Nederlandse vliegtuigbouwer Fokker. Het was een belangrijke faciliteit voor het produceren van commerciële vliegtuigen voor de luchtvaartindustrie.

Na het faillissement van Fokker in 1996, werd het gebouw verkocht aan de vastgoedontwikkelaar OVG Real Estate. Sindsdien heeft het gebouw verschillende renovaties en upgrades gekregen om te voldoen aan de eisen van de moderne bedrijfsleven.

Vandaag de dag is Anthony Fokkerweg 15 uitgegroeid tot een moderne bedrijfsruimte en het is thuisbasis voor verschillende bedrijven. Het gebouw biedt kantoorruimte, opslagruimte, evenals ruimte voor technische diensten. Bedrijven die hier gevestigd zijn, hebben vaak te maken met de luchtvaart en de transportsector.

Locatie

Anthony Fokkerweg 15 is gelegen in Amsterdam in de buurt van de luchthaven Schiphol. Het gebouw is gemakkelijk bereikbaar vanaf de snelweg A4 en vanuit het centrum van Amsterdam is het ongeveer 20 minuten rijden, afhankelijk van het verkeer.

Het gebouw ligt dicht bij belangrijke uitvalswegen zoals de N201 en de N232, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is voor vrachtverkeer en personeel dat uit verschillende delen van het land komt.

Voor bedrijven die internationaal actief zijn, is de locatie van Anthony Fokkerweg 15 een belangrijke troef. Schiphol is een van de grootste luchthavens van Europa en biedt gemakkelijke toegang tot de belangrijkste Europese steden en internationale bestemmingen.

Faciliteiten

Anthony Fokkerweg 15 is een modern en goed uitgerust gebouw. Het biedt bedrijven diverse faciliteiten om hun activiteiten uit te voeren en te groeien.

Kantoorruimte: Het gebouw biedt verschillende kantoorruimtes voor bedrijven, variërend van 31 m² tot 3.000 m². De kantoren zijn modern en goed uitgerust met airconditioning, verlichting, internet en telefoonsysteem.

Opslagruimte: Voor bedrijven die goederen willen opslaan of producten willen verzenden is er ook opslagruimte beschikbaar. De opslagruimte varieert van 200 m² tot 5.000 m² en is voorzien van een sprinklersysteem, beveiligingssysteem en toegangscontrole.

Technische diensten: Voor bedrijven die technische ondersteuning nodig hebben, biedt Anthony Fokkerweg 15 ruimte voor technische diensten. Deze ruimtes zijn geschikt voor het uitvoeren van tests, installaties en reparaties.

Vergaderruimte: Voor bedrijven die regelmatig vergaderingen organiseren, biedt het gebouw vergaderruimtes die zijn uitgerust met TV-, videoconferentie- en internetfaciliteiten.

Parkeerplaatsen: Voor bedrijven en bezoekers zijn er voldoende parkeerplaatsen beschikbaar op het terrein.

FAQ’s

Wie zijn de belangrijkste bedrijven die gevestigd zijn in Anthony Fokkerweg 15?

Anthony Fokkerweg 15 is de thuisbasis voor verschillende bedrijven die actief zijn in de luchtvaart- en de transportsector. Enkele van de belangrijkste bedrijven die hier gevestigd zijn, zijn KLM, Swissport, DHL, Teleplan en Hitachi.

Welke faciliteiten worden aangeboden voor bedrijven die zich hier vestigen?

Anthony Fokkerweg 15 biedt een breed scala aan faciliteiten voor bedrijven die zich hier vestigen. Het biedt kantoorruimte, opslagruimte, technische diensten, vergaderruimtes, parkeerplaatsen en toegang tot belangrijke transportroutes. Alle faciliteiten zijn modern en goed uitgerust om bedrijven te helpen hun activiteiten uit te voeren en te groeien.

Hoe is de locatie van Anthony Fokkerweg 15?

Anthony Fokkerweg 15 is gelegen in Amsterdam in de buurt van de luchthaven Schiphol. De locatie is zeer toegankelijk vanaf de snelweg A4 en biedt gemakkelijke toegang tot belangrijke transportroutes. Voor bedrijven die internationaal actief zijn is de locatie ideaal vanwege de nabijheid van Schiphol.

Wat zijn de openingstijden van het gebouw?

Anthony Fokkerweg 15 is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Bedrijven kunnen gebruik maken van de faciliteiten op elk moment van de dag of nacht.

Wat zijn de beveiligingsmaatregelen van het gebouw?

Anthony Fokkerweg 15 heeft uitgebreide beveiligingsmaatregelen om ervoor te zorgen dat bedrijven en hun eigendommen veilig zijn. Het gebouw heeft een 24/7 beveiliging aanwezig, CCTV-camera’s en toegangscontrole systemen. De opslagruimtes zijn voorzien van een sprinklersysteem om brandgevaar te voorkomen.

In conclusie, Anthony Fokkerweg 15 is een modern en goed uitgerust gebouw dat een belangrijke rol speelt voor bedrijven die actief zijn in de luchtvaart- en transportsector. Het biedt faciliteiten zoals kantoorruimte, opslagruimte, technische diensten en vergaderruimtes. De locatie van het gebouw is ideaal voor bedrijven die internationaal actief zijn en Schiphol als hun belangrijkste transportknooppunt hebben. Met de uitgebreide beveiligingsmaatregelen kunnen bedrijven erop vertrouwen dat hun eigendommen veilig zijn.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: anthony fokkerweg 1, amsterdam, cbre anthony fokkerweg 15, cbre amsterdam, anthony fokkerweg 3 amsterdam, cbre hoofdkantoor nederland, cbre gws, cbre contact, cbre nederland

Bekijk de video over “anthony fokkerweg 15 amsterdam”

Kantoorruimte Anthony Fokkerweg 1, Amsterdam

Zie meer informatie: dongtienvietnam.com

Afbeeldingen gerelateerd aan anthony fokkerweg 15 amsterdam

24 afbeeldingen gevonden gerelateerd aan het onderwerp anthony fokkerweg 15 amsterdam.

anthony fokkerweg 1, amsterdam

Anthony Fokkerweg 1, Amsterdam

Anthony Fokkerweg 1 is een prominent adres in Amsterdam, Nederland. Het is gelegen in Amsterdam-Oost, in de buurt van Amsterdam Schiphol Airport. Het gebouw heeft een grote commerciële waarde en wordt gezien als een uitstekende locatie voor bedrijven. Dit artikel zal zich richten op de geschiedenis van het gebouw, de huidige staat ervan en de mogelijke toekomstige ontwikkelingen.

Geschiedenis van Anthony Fokkerweg 1

Het gebouw op Anthony Fokkerweg 1 werd gebouwd in de jaren 90 van de vorige eeuw. Het werd in opdracht van de Rijksgebouwendienst gebouwd als kantoor voor de Douane. Het gebouw was ontworpen door een team van architecten, waaronder Jo Coenen, Kees Christiaanse en Architektengroep EHA.

In 1997 werd het gebouw in gebruik genomen door de Douane. Het gebouw was uitgerust met moderne technologie en faciliteiten die nodig zijn voor een efficiënte en veilige douanecontrole. Het gebouw was ook duurzaam gebouwd en had onder andere zonnepanelen.

Door de jaren heen is het gebouw gehuurd door verschillende bedrijven. Het gebouw heeft een commerciële waarde en wordt gezien als een uitstekende locatie voor bedrijven die op zoek zijn naar een locatie in de buurt van Amsterdam Schiphol Airport.

Huidige toestand

Het gebouw op Anthony Fokkerweg 1 is momenteel in gebruik als kantoorruimte. Het is een modern gebouw dat van alle moderne faciliteiten is voorzien. Het gebouw heeft een totale oppervlakte van 16.305 vierkante meter en is verdeeld over vijf verdiepingen.

Het gebouw heeft een moderne uitstraling en de buitenkant van het gebouw is voorzien van verschillende gekleurde vlakken die zorgen voor een levendig effect. Het gebouw heeft grote ramen die zorgen voor veel lichtinval en tegelijkertijd een goed uitzicht bieden.

Het gebouw is uitgerust met een modern klimaatsysteem en er zijn verschillende groenvoorzieningen aangelegd voor een aangenaam werkklimaat. Er is ook ruim voldoende parkeergelegenheid op het terrein.

Mogelijke toekomstige ontwikkelingen

Het gebouw op Anthony Fokkerweg 1 heeft een hoge commerciële waarde en kan in de toekomst mogelijk worden herontwikkeld. Er zijn verschillende mogelijkheden voor herontwikkeling van het gebouw.

Een van de mogelijkheden is het omvormen van het gebouw in verschillende huurappartementen. Met de toenemende vraag naar woningen in de buurt van Amsterdam Schiphol Airport, kunnen huurappartementen een lucratieve optie zijn voor investeerders.

Een andere mogelijkheid is het omvormen van het gebouw in een hotel. Met Schiphol Airport op een steenworp afstand, kan een hotel op deze locatie interessant zijn voor toeristen en zakenreizigers.

Tot slot kan het gebouw ook dienen als kantoorruimte voor grote bedrijven. Amsterdam is een belangrijke plek voor internationale bedrijven en de luchthaven draagt bij aan de populariteit van de stad. Het gebouw op Anthony Fokkerweg 1 kan een ideale locatie zijn voor grote bedrijven die zich willen vestigen in Amsterdam.

FAQs

Wat is het adres van Anthony Fokkerweg 1?

Anthony Fokkerweg 1 is gelegen in Amsterdam-Oost, in de buurt van Amsterdam Schiphol Airport.

Wanneer is het gebouw op Anthony Fokkerweg 1 gebouwd?

Het gebouw is gebouwd in de jaren 90 van de vorige eeuw.

Wie heeft het gebouw op Anthony Fokkerweg 1 gebouwd?

Het gebouw is gebouwd in opdracht van de Rijksgebouwendienst.

Wat is de huidige toestand van het gebouw op Anthony Fokkerweg 1?

Het gebouw op Anthony Fokkerweg 1 is momenteel in gebruik als kantoorruimte en is van alle moderne faciliteiten voorzien.

Zijn er mogelijkheden voor herontwikkeling van het gebouw op Anthony Fokkerweg 1?

Ja, er zijn verschillende mogelijkheden voor herontwikkeling van het gebouw, zoals de omvorming van het gebouw in huurappartementen, een hotel of kantoorruimte voor grote bedrijven.

cbre anthony fokkerweg 15

CBRE Anthony Fokkerweg 15: Huren en kopen van commercieel vastgoed

CBRE Anthony Fokkerweg 15 is a modern commercial complex located in the Schiphol-Rijk business park. The complex consists of 4 connected buildings with a total of 16 floors and 45,000 square meters of rental space. This makes CBRE Anthony Fokkerweg 15 one of the largest commercial buildings in the area, offering a wide range of options for companies who want to lease or purchase office space.

Huren van Kantoren

CBRE Anthony Fokkerweg 15 biedt verschillende opties voor het huren van kantoren. Het gebouw beschikt over volledig ingerichte kantoorruimten, zowel voor individuen als grotere organisaties. Deze kantoren zijn voorzien van state-of-the-art technologie, zoals snelle internetverbindingen en hoogwaardige telecommunicatievoorzieningen. Daarnaast zijn er verschillende vergader- en conferentieruimtes beschikbaar, evenals gemeenschappelijke ruimtes zoals lounges, cafés en restaurants.

Een ander voordeel van huren bij CBRE Anthony Fokkerweg 15 is de mogelijkheid om gebruik te maken van de vele voorzieningen die beschikbaar zijn in het gebouw. Zo is er een fitnesscentrum, een kinderopvang en een stomerijservice beschikbaar voor huurders van het gebouw. Bovendien biedt het gebouw 24-uursbeveiliging en een bemande receptie, wat de veiligheid en beveiliging van huurders en hun bezoekers waarborgt.

Kopen van Kantoren

Mocht u liever willen kopen in plaats van huren, dan biedt CBRE Anthony Fokkerweg 15 ook verschillende opties voor de aankoop van kantoorruimte. Het gebouw biedt zowel individuele kantooreenheden als hele verdiepingen te koop aan, waardoor bedrijven kunnen investeren in hun eigen commerciële vastgoed. De kantoren zijn ontworpen volgens de hoogste standaarden en kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van de koper.

Kopers van commercieel vastgoed bij CBRE Anthony Fokkerweg 15 kunnen profiteren van dezelfde voorzieningen en faciliteiten als huurders, zoals de fitnessruimte, kinderopvang en stomerijservice. Bovendien bieden eigenaren van commercieel vastgoed toegang tot een individuele parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage van het complex.

De Ligging van het Gebouw

CBRE Anthony Fokkerweg 15 is gelegen in Schiphol-Rijk, een van de meest prestigieuze zakendistricten in Nederland en Europa. Het zakendistrict is strategisch gelegen tussen de luchthaven Schiphol en de stad Amsterdam, waardoor het een ideale locatie is voor internationale bedrijven en Nederlandse bedrijven die internationaal actief zijn.

De nabijheid van de luchthaven Schiphol is ook een groot voordeel voor bedrijven die veel internationaal reizen. Met directe verbindingen naar meer dan 300 bestemmingen over de hele wereld is de luchthaven Schiphol een van de grootste en drukste luchthavens in Europa.

Een ander voordeel van de locatie van CBRE Anthony Fokkerweg 15 is de nabijheid van de belangrijkste snelwegen en openbaar vervoer. Het complex ligt dicht bij de A4 en A9 snelwegen, die beide directe verbindingen bieden naar andere belangrijke zakencentra in Nederland en andere Europese landen.

FAQs

1. Kan ik CBRE Anthony Fokkerweg 15 bezoeken voordat ik huur of koop?

Ja, u kunt een rondleiding krijgen van het gebouw voordat u besluit om te huren of te kopen.

2. Hoe kan ik een afspraak maken voor een bezichtiging?

U kunt contact opnemen met de verhuurder van de kantoorruimte en een afspraak maken voor een bezichtiging.

3. Zijn er parkeeropties beschikbaar voor huurders en kopers van commercieel vastgoed bij CBRE Anthony Fokkerweg 15?

Ja, het gebouw beschikt over een ondergrondse parkeergarage waar huurders en eigenaren van commercieel vastgoed een parkeerplaats kunnen huren of kopen.

4. Zijn er gemeenschappelijke ruimtes beschikbaar voor huurders en kopers van commercieel vastgoed bij CBRE Anthony Fokkerweg 15?

Ja, er zijn verschillende gemeenschappelijke ruimtes beschikbaar, zoals lounges, cafés en restaurants.

5. Welke voorzieningen zijn beschikbaar voor huurders en kopers van commercieel vastgoed bij CBRE Anthony Fokkerweg 15?

Er zijn veel voorzieningen beschikbaar voor huurders en kopers van commercieel vastgoed bij CBRE Anthony Fokkerweg 15, waaronder een fitnessruimte, kinderopvang, stomerijservice, vergader- en conferentieruimtes en 24-uurs beveiliging.

6. Is het gebouw toegankelijk voor rolstoelgebruikers?

Ja, het gebouw is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Meer informatie over anthony fokkerweg 15 amsterdam vind je hier.

Zie hier meer: https://dongtienvietnam.com/category/wikinl/

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel anthony fokkerweg 15 amsterdam. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 89 anthony fokkerweg 15 amsterdam

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *