Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Alexis Ohanian en Anke Ohanian: Het inspirerende verhaal van een krachtig koppel

Alexis Ohanian en Anke Ohanian: Het inspirerende verhaal van een krachtig koppel

alexis ohanian anke ohanian

Alexis Ohanian Anke Ohanian zijn een krachtig stel dat bekend is in de zakelijke wereld en op sociale media. Alexis is de mede-oprichter van Reddit en Anke is een professionele paardrijdster. Het stel wordt vaak geprezen vanwege hun werkethiek en hun liefdadigheidswerk. In dit artikel zullen we kennismaken met Alexis Ohanian Anke Ohanian, hun succesverhalen en hun liefdadigheidswerk.

Het succesverhaal van Alexis Ohanian

Alexis Ohanian, geboren en getogen in Brooklyn, is een ondernemer, investeerder en schrijver. Hij is vooral bekend als mede-oprichter van Reddit, een sociaal nieuwsplatform dat in 2005 is opgericht en nu de op zes na meest populaire website van de Verenigde Staten is. Na Reddit heeft Alexis zich gericht op het helpen van start-ups en het stimuleren van ondernemersgeest in de Verenigde Staten.

Alexis Ohanian heeft altijd al een passie gehad voor ondernemerschap. Hij studeerde af aan de Universiteit van Virginia in 2005 met degrees in geschiedenis en bedrijfskunde. Tijdens zijn tijd op de universiteit ontwikkelde hij een interesse in het starten van zijn eigen bedrijf. Het idee voor Reddit kwam voort uit een behoefte aan een forum waar mensen hun meningen en ideeën konden delen.

Na de lancering van Reddit in 2005 werd het al snel een populair platform. In 2006 werd Reddit overgenomen door Condé Nast Publications, een toonaangevende uitgever in de Verenigde Staten. Alexis bleef bij het bedrijf als uitvoerend voorzitter tot 2010, toen hij besloot het bedrijf te verlaten om zich te richten op zijn eigen ondernemerschap.

Sinds zijn vertrek bij Reddit heeft Alexis zich gericht op het helpen van andere start-ups. In 2012 richtte hij Breadpig op, een “productiehuis” dat helpt bij de distributie en promotie van creatieve projecten. Breadpig is gericht op onafhankelijke makers die moeite hebben met de marketing en distributie van hun projecten.

Alexis is ook een fervent voorstander van netneutraliteit en internetvrijheid. Hij is mede-oprichter van de organisatie Fight for the Future, die campagne voert voor open internet en tegen censuur.

Het succesverhaal van Anke Ohanian

Anke Ohanian is een professionele paardrijdster geboren en getogen in Duitsland. Ze begon pas op haar achttiende met paardrijden, maar ontwikkelde al snel een passie voor de sport. Anke heeft deelgenomen aan verschillende professionele wedstrijden en heeft meerdere prijzen gewonnen.

Anke Ohanian was slechts achttien jaar oud toen ze zich realiseerde dat ze het paardrijden wilde volgen. Toen ze in Duitsland woonde, was er altijd een paard in haar buurt, en ze raakte uiteindelijk geïnteresseerd in de sport. Toen ze begon met paardrijden, realiseerde Anke zich dat ze een groot talent had en dat ze veel tijd wilde besteden om zich te verbeteren. Dat leidde haar ertoe om naar de Verenigde Staten te gaan, waar ze haar vaardigheden verder perfectioneerde.

In 2015 behaalde Anke een overwinning op het hoogste niveau van de paardrijwereld. Met behulp van haar paard “Admara 2” won ze een van ‘s werelds meest prestigieuze paardrijwedstrijden in Spruce Meadows, Canada. Dit maakte haar een van de meest succesvolle onder haar collega-ruiters.

Naast het paardrijden houdt Anke zich ook bezig met liefdadigheidswerk. Samen met haar man Alexis heeft ze een stichting opgericht die zich richt op de verbetering van de gemeenschappen van jongeren en de ondersteuning van onderwijsinitiatieven.

De liefdadigheidswerk van Alexis Ohanian Anke Ohanian

Alexis Ohanian Anke Ohanian richtten in 2016 samen de Ohanian Family Foundation op. De stichting richt zich op het verbeteren van de gemeenschappen van jongeren en onderwijsinitiatieven. Ze stellen ook beurzen beschikbaar voor studenten uit minderheidsgemeenschappen.

De Ohanian Family Foundation is gericht op het ondersteunen van organisaties en projecten die de groei en ontwikkeling van jongeren stimuleren. Dit omvat alles van programma’s die gericht zijn op STEM-onderwijs tot organisaties die jongeren helpen om belangrijke levensvaardigheden te ontwikkelen.

De stichting heeft bijgedragen aan verschillende initiatieven en organisaties, waaronder Code.org, RAINN en Black Girls Code. Alexis Ohanian Anke Ohanian zijn ook fervente voorstanders van netneutraliteit en internetvrijheid, en ze gebruiken hun platform om hiervoor campagne te voeren.

FAQs:

Wie is Alexis Ohanian?

Alexis Ohanian is een ondernemer, investeerder en schrijver, vooral bekend vanwege zijn rol als mede-oprichter van Reddit. Sinds de oprichting van Reddit heeft Alexis zich gericht op het helpen van start-ups en het stimuleren van ondernemerschap in de Verenigde Staten.

Wie is Anke Ohanian?

Anke Ohanian is een professionele paardrijdster geboren en getogen in Duitsland. Ze heeft deelgenomen aan verschillende professionele wedstrijden en heeft meerdere prijzen gewonnen. Anke Ohanian richt zich ook op liefdadigheidswerk, samen met haar man Alexis Ohanian, en ze hebben samen de Ohanian Family Foundation opgericht.

Wat is de Ohanian Family Foundation?

De Ohanian Family Foundation is een stichting die is opgericht door Alexis Ohanian Anke Ohanian. De stichting is gericht op het verbeteren van de gemeenschappen van jongeren en onderwijsinitiatieven en het verstrekken van beurzen aan studenten uit minderheidsgemeenschappen. De organisatie ondersteunt verschillende initiatieven en organisaties die gericht zijn op de groei en ontwikkeling van jongeren.

Waarom is Alexis Ohanian bekend?

Alexis Ohanian is vooral bekend vanwege zijn rol als mede-oprichter van Reddit, een sociaal nieuwsplatform dat hij in 2005 heeft opgericht. Sinds zijn vertrek bij Reddit heeft Alexis zich gericht op het helpen van start-ups en het stimuleren van ondernemerschap in de Verenigde Staten. Hij is ook een fervent voorstander van netneutraliteit en internetvrijheid en mede-oprichter van de organisatie Fight for the Future.

Waarom zijn Alexis en Anke Ohanian bekend?

Alexis Ohanian Anke Ohanian zijn een succesvol stel in de zakelijke wereld en op sociale media. Alexis is mede-oprichter van Reddit en Anke is een professionele paardrijdster en liefdadigheidsactivist. Samen hebben ze de Ohanian Family Foundation opgericht, gericht op het verbeteren van de gemeenschappen van jongeren en onderwijsinitiatieven. Ze zijn ook fervente voorstanders van netneutraliteit en internetvrijheid.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: alexis ohanian family, alexis ohanian daughter, alexis ohanian net worth, Alexis Ohanian, alexis ohanian parents photos, alexis ohanian siblings, alexis ohanian father, alexis ohanian mother and father

Bekijk de video over “alexis ohanian anke ohanian”

How Alexis Ohanian Met His Future Wife Serena Williams

Zie meer informatie: dongtienvietnam.com

Afbeeldingen gerelateerd aan alexis ohanian anke ohanian

46 afbeeldingen gevonden gerelateerd aan het onderwerp alexis ohanian anke ohanian.

alexis ohanian family

Alexis Ohanian: Wie Zijn Zijn Ouders en Familie?

Alexis Ohanian staat bekend als de in Brooklyn geboren mede-oprichter van Reddit, waarmee hij in 2005 begon. Hij is echter veel meer dan alleen een succesvolle ondernemer. Hij is een toegewijde man, een vader en een familielid. Onlangs sprak hij zelfs openhartig over zijn familie en hoe belangrijk deze voor hem is. Laten we eens kijken wie Alexis Ohanian’s familie is.

Ouders

Alexis Ohanian’s ouders, Chris Ohanian en Anke Prigge, zijn beide van Armeense afkomst. Chris kwam in de jaren ’70 naar de Verenigde Staten vanuit Duitsland en werkte als techneut. Anke, die oorspronkelijk uit Hamburg, Duitsland, komt, ontmoette Chris op een feestje in Parijs. Ze verhuisden later naar de Verenigde Staten om een gezin te stichten.

Chris en Anke Ohanian hadden drie kinderen: Mariam, Erik en Alexis. Chris en Anke hebben Alexis altijd aangemoedigd om te leren, te experimenteren en zijn interesses te volgen. In feite was het hun aanmoediging die hem naar de technologieruimte bracht en hem inspireerde om Reddit te creëren.

Broers en Zussen

Alexis’ oudere zus, Mariam, heeft een masterdiploma in Volksgezondheid. Ze werkt nu als programmamanager bij het National Institute of Allergy and Infectious Diseases en is gepassioneerd over het bestrijden van infectieziekten.

Erik, Alexis’ jongere broer, werkt als kunstenaar en eigenaar van de Brooklyn Glass Company. Hij heeft fysieke kunstwerken geproduceerd die te zien zijn in musea over de hele wereld, waaronder de Corning Museum of Glass in New York.

Vrouw

Alexis Ohanian’s vrouw is niemand minder dan de iconische tennisser, Serena Williams. Serena Williams is een 23-voudig Grand Slam Singles-kampioen en een van de bekendste tennissers aller tijden.

Serena en Alexis ontmoetten elkaar in 2015 in een restaurant in Rome en begonnen kort daarna te daten. Nadat ze elkaar een paar jaar lang aan het daten waren, verloofden ze zich in december 2016, tijdens een romantische vakantie in Rome. Ze trouwden in november 2017 en hebben samen een dochter, Alexis Olympia Ohanian Jr.

Dochter

Alexis’ dochter, Alexis Olympia Ohanian Jr., werd geboren op 1 september 2017. De naam van Alexis’ dochter is een verwijzing naar zijn eigen voornaam, aangezien hij graag de Franse spelling van zijn voornaam gebruikt. Olympia is een referentie naar de Olympische Spelen, waar Serena Williams veel succes heeft gehad.

Alexis is dol op zijn dochter en brengt veel tijd door met haar. Hij heeft ook gepleit voor gelijke rechten voor zwangerschapsverlof voor mannen en pleit voor meer gezinsvriendelijk beleid in het bedrijfsleven.

Familiewaarden

Alexis Ohanian heeft openlijk gesproken over het belang van familie voor hem. Zijn eigen familie is ook altijd belangrijk voor hem geweest en hij is dankbaar voor de waarden en lessen die ze hem hebben geleerd. Sommige van deze waarden omvatten onafhankelijkheid, nieuwsgierigheid, respect en mededogen.

Als vader probeert Alexis ook deze waarden aan zijn dochter door te geven. Hij heeft bijvoorbeeld gezegd dat hij zijn dochter wil laten zien hoe belangrijk het is om goede vragen te stellen en haar wil leren denken en vragen te stellen zoals een ondernemer dat zou doen. Hij zegt ook dat hij wil dat ze de waarde van medeleven en begrip voor anderen begrijpt.

FAQs

Wie zijn Alexis Ohanian’s ouders?

Alexis Ohanian’s ouders zijn Chris Ohanian en Anke Prigge. Ze zijn beiden van Armeense afkomst.

Hoeveel broers en zussen heeft Alexis Ohanian?

Alexis Ohanian heeft twee broers en zussen: een oudere zus genaamd Mariam en een jongere broer genaamd Erik.

Wie is Serena Williams?

Serena Williams is een bekende tennisser en 23-voudig Grand Slam Singles-kampioen.

Wanneer is Alexis Olympia Ohanian Jr. geboren?

Alexis Olympia Ohanian Jr. werd geboren op 1 september 2017.

Wat zijn enkele van de waarden die belangrijk zijn voor Alexis Ohanian?

Enkele van de waarden die belangrijk zijn voor Alexis Ohanian zijn onafhankelijkheid, nieuwsgierigheid, respect en mededogen.

alexis ohanian daughter

Alexis Ohanian, medeoprichter van Reddit en venture capitalist, is ook bekend als de echtgenoot van Serena Williams. De twee zijn getrouwd sinds 2017 en hebben samen een dochter, Alexis Olympia Ohanian Jr. genaamd. Ze werd geboren op 1 september 2017 en is sindsdien een bekend gezicht op sociale media, vaak te zien op de Instagram-accounts van haar ouders.

Veel mensen zijn geïnteresseerd in het leven van Alexis Olympia, vooral omdat haar ouders beroemde persoonlijkheden zijn. Hier is een kijkje in wie ze is, hoe het is om haar ouders te hebben en enkele veelgestelde vragen over haar.

Wie is Alexis Olympia Ohanian Jr.?

Alexis Olympia Ohanian Jr. is de dochter van Alexis Ohanian en Serena Williams. Ze werd geboren op 1 september 2017 en is nu drie jaar oud. Ze is hun enige kind en is vernoemd naar haar vader.

Wat is haar achtergrond?

Alexis Olympia is half-Afrikaans Amerikaans en half-Armeens Amerikaans. Haar moeder Serena Williams is een van de grootste tennissers aller tijden en heeft 23 Grand Slam-titels gewonnen. Haar vader Alexis Ohanian is medeoprichter van Reddit en een succesvolle venture capitalist.

Wat voor soort dingen doet Alexis Olympia?

Als peuter doet Alexis Olympia dingen als elke andere kind van haar leeftijd. Ze speelt met speelgoed, ontdekt de wereld om zich heen en eet haar favoriete eten. Ze heeft ook veel gelegenheid om te reizen met haar ouders. Ze ging bijvoorbeeld mee tijdens Serena’s optredens bij de Australian Open in 2020.

Aangezien haar ouders beide ondernemers zijn, is er geen twijfel dat Alexis Olympia opgroeit met ondernemingsgeest en de drive om iets te creëren. Haar vader heeft al in een aantal bedrijven geïnvesteerd, waaronder Benchling en Ro. Het zou niet verwonderlijk zijn als hij uiteindelijk haar inspireerde om haar eigen bedrijf te starten.

Hoe is het om de dochter van Alexis Ohanian en Serena Williams te zijn?

Als kind van beroemde en succesvolle ouders krijgt Alexis Olympia veel aandacht van het publiek en de media. Maar haar ouders zijn erin geslaagd om haar privacy te respecteren en haar te beschermen tegen te veel publieke aandacht.

Ook zal het onvermijdelijk zijn dat Alexis Olympia opgroeit met veel privileges en kansen die andere kinderen misschien niet hebben. Ze heeft haar eigen Instagram-account met meer dan 600.000 volgers en ze heeft haar eigen persoonlijke styliste. Ze wordt altijd omringd door liefde en positiviteit van haar ouders, grootouders en andere familieleden.

Veelgestelde vragen over Alexis Olympia Ohanian Jr.

Wat is de leeftijd van Alexis Olympia Ohanian Jr.?

Alexis Olympia werd geboren op 1 september 2017, wat betekent dat ze momenteel drie jaar oud is.

Wat is de volledige naam van Alexis Olympia Ohanian Jr.?

Haar volledige naam is Alexis Olympia Ohanian Jr.. Ze werd vernoemd naar haar vader, Alexis Ohanian.

Wat is de betekenis achter haar naam?

Haar naam heeft geen speciale betekenis. Haar ouders wilden haar simpelweg vernoemen naar haar vader.

Hoeveel broers of zussen heeft Alexis Olympia Ohanian Jr.?

Alexis Olympia is momenteel de enige dochter van Alexis Ohanian en Serena Williams.

Hoeveel geld heeft Alexis Olympia Ohanian Jr.?

Het is niet bekend hoeveel geld Alexis Olympia heeft, maar het is waarschijnlijk dat ze opgroeit met veel rijkdom en privileges vanwege de succesvolle carrières van haar ouders.

Waar woont Alexis Olympia Ohanian Jr.?

Het is niet bekend waar Alexis Olympia momenteel woont, maar het zou waarschijnlijk bij haar ouders zijn in hun huis in Florida.

Samenvatting

Alexis Olympia Ohanian Jr., de dochter van Alexis Ohanian en Serena Williams, is geboren op 1 september 2017 en is momenteel drie jaar oud. Ze is half-Afrikaans Amerikaans en half-Armeens Amerikaans. Als kind doet ze dingen als elke andere peuter – spelen met speelgoed en ontdekken van de wereld om haar heen. Ze heeft ook de kans om te reizen met haar ouders en op te groeien in een omgeving van liefde en positiviteit.

Als kind van beroemde en succesvolle ouders krijgt Alexis Olympia veel aandacht van het publiek en de media. Maar haar ouders hebben er alles aan gedaan om haar privacy te beschermen. Ze wordt omringd door liefde en positiviteit van haar familieleden en heeft veel kansen en privileges die andere kinderen misschien niet hebben.

Meer informatie over alexis ohanian anke ohanian vind je hier.

Zie hier meer: Laatste 204 artikelen voor jou

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel alexis ohanian anke ohanian. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 50 alexis ohanian anke ohanian

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *