Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Aletta Jacobsstraat 64: Alkmaar’s Historische Woning

Aletta Jacobsstraat 64: Alkmaar’s Historische Woning

aletta jacobsstraat 64 alkmaar

Aletta Jacobsstraat 64 Alkmaar: De ideale woonomgeving

Aletta Jacobsstraat 64 in Alkmaar is een prachtige plek om te wonen. Deze idyllische straat is vernoemd naar de Nederlandse arts en feministe Aletta Jacobs, die in 1878 als eerste vrouw afstudeerde aan de Rijksuniversiteit Groningen. De straat staat bekend om zijn rustige en groene omgeving, maar ligt toch heel centraal. In deze buurt zijn basisscholen, parken, openbaar vervoer en winkels binnen handbereik.

De wijk Overdie, waar Aletta Jacobsstraat 64 zich in bevindt, is een van de oudste wijken van Alkmaar. Het is een wijk met een gevarieerd woningaanbod, van rijtjeswoningen tot vrijstaande huizen en van sociale huurwoningen tot koopwoningen. Er heerst een gezellige, dorpse sfeer waar iedereen elkaar kent. Het is dan ook een populaire plek voor gezinnen en ouderen om te wonen.

Wonen aan Aletta Jacobsstraat 64

Het pand op Aletta Jacobsstraat 64 zelf is een mooie hoekwoning, gebouwd in de jaren ’30. Het heeft een karakteristieke uitstraling en is in goede staat van onderhoud. Het heeft een lichte woonkamer, een moderne keuken, vijf slaapkamers en een zonnige tuin op het zuiden. Het pand is recent gerenoveerd en voorzien van dubbelglas en dakisolatie.

De ligging van het pand is ideaal. Het is gelegen aan een rustige straat, zonder doorgaand verkeer. Op loopafstand bevinden zich onder andere een supermarkt, een basisschool en een park met speeltuin. Ook het station Alkmaar Noord en het gezellige centrum van Alkmaar zijn binnen enkele fietsminuten te bereiken.

Alkmaar als woonstad

Alkmaar is een mooie stad in Noord-Holland, met een rijke geschiedenis en een gezellig stadscentrum. Het historische centrum heeft vele monumentale panden, grachten en hofjes, waardoor het een unieke sfeer heeft. Alkmaar heeft vele leuke winkels, sfeervolle restaurants en gezellige terrassen. Daarnaast zijn er diverse musea en theaters in de stad te vinden.

De stad heeft een goede ligging ten opzichte van andere plaatsen in de buurt. Met de trein ben je binnen een half uur in Amsterdam of Haarlem. Ook het strand van Egmond aan Zee is binnen fietsafstand te bereiken.

FAQs Aletta Jacobsstraat 64 Alkmaar

1. Is Aletta Jacobsstraat 64 een kindvriendelijke buurt?

Ja, de buurt waar Aletta Jacobsstraat 64 zich in bevindt is kindvriendelijk. Er zijn meerdere basisscholen en speeltuinen in de buurt, wat het een ideale omgeving maakt voor gezinnen met kinderen.

2. Is de buurt veilig?

Ja, Overdie is een veilige buurt om in te wonen. Er zijn geen noemenswaardige veiligheidsproblemen bekend in deze buurt.

3. Zijn er voldoende parkeerplaatsen beschikbaar?

Er zijn voldoende parkeermogelijkheden in de buurt van Aletta Jacobsstraat 64. Er zijn parkeerplekken langs de straat zelf en er zijn diverse parkeerterreinen in de buurt.

4. Is er openbaar vervoer in de buurt?

Ja, station Alkmaar Noord is op loopafstand te bereiken vanaf Aletta Jacobsstraat 64. Hier vertrekken regelmatig treinen naar onder andere Amsterdam, Haarlem en Utrecht. Daarnaast zijn er diverse buslijnen die door de buurt rijden.

5. Zijn er supermarkten en andere winkels in de buurt?

Ja, er zijn diverse winkels en supermarkten in de buurt van Aletta Jacobsstraat 64. Zo is er een Jumbo, Albert Heijn en Lidl op loopafstand te bereiken.

6. Is er groen en natuur in de buurt?

Ja, in de buurt van Aletta Jacobsstraat 64 zijn diverse parken en groenvoorzieningen te vinden. Zo is er het Park van Luna en het Rekerhout park op fietsafstand te bereiken.

7. Is Aletta Jacobsstraat 64 geschikt voor mensen die minder goed ter been zijn?

Ja, het pand op Aletta Jacobsstraat 64 is over het algemeen goed geschikt voor mensen die minder goed ter been zijn. Het heeft een lichte woonkamer en is recent gerenoveerd. De tuin is op het zuiden gelegen, wat het makkelijk maakt om van de zon te genieten. Echter, er zijn wel enkele trappen in het pand aanwezig.

8. Is er een goede verbinding met andere steden in de buurt?

Ja, Alkmaar heeft een goede verbinding met andere steden in de buurt. Met de trein ben je binnen een half uur in Amsterdam, Haarlem of Utrecht. Daarnaast is het strand van Egmond aan Zee binnen fietsafstand te bereiken.

9. Is Aletta Jacobsstraat 64 een rustige buurt?

Ja, de buurt waar Aletta Jacobsstraat 64 zich in bevindt is over het algemeen rustig. Er is weinig doorgaand verkeer en er zijn diverse groenvoorzieningen in de buurt. Het is dan ook een geliefde buurt onder gezinnen en ouderen.

10. Is er een woningcorporatie betrokken bij Aletta Jacobsstraat 64?

Nee, er is geen woningcorporatie betrokken bij Aletta Jacobsstraat 64. Het pand is een koopwoning en wordt verkocht via een makelaar.

Trefwoorden gezocht door gebruikers:

Bekijk de video over “aletta jacobsstraat 64 alkmaar”

Aletta Jacobsstraat 40 Alkmaar

Zie meer informatie: dongtienvietnam.com

Afbeeldingen gerelateerd aan aletta jacobsstraat 64 alkmaar

28 afbeeldingen gevonden gerelateerd aan het onderwerp aletta jacobsstraat 64 alkmaar.

Meer informatie over aletta jacobsstraat 64 alkmaar vind je hier.

Zie hier meer: Laatste 204 artikelen voor jou

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel aletta jacobsstraat 64 alkmaar. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 38 aletta jacobsstraat 64 alkmaar

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *