Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Albert Heijn Groningen Station: Gemakkelijk boodschappen doen op het treinstation

Albert Heijn Groningen Station: Gemakkelijk boodschappen doen op het treinstation

albert heijn groningen station

Albert Heijn Groningen Station is een prominente supermarkt in het hart van Groningen Station. De supermarkt is opgericht in 1887 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste retailers in Nederland. Albert Heijn heeft de afgelopen jaren klanten geholpen bij het vinden van de beste producten voor hun huishoudens en heeft gezorgd voor een naadloze winkelervaring voor iedereen die binnenkomt.

De supermarkt is gevestigd aan de Protonstraat 16, 9743 AL Groningen. Het is gelegen pal naast het treinstation en is gemakkelijk bereikbaar voor voetgangers en automobilisten. Het station beschikt over voldoende parkeergelegenheid en de supermarkt is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

De Albert Heijn Groningen Station biedt klanten een breed scala aan producten in verschillende categorieën, zoals groenten en fruit, vlees en vis, zuivelproducten, brood en banket, non-foodartikelen, etc. De supermarkt heeft ook een eigen bakkerij en slagerij waar klanten terecht kunnen voor vers gebakken brood en vlees.

Voor klanten die op zoek zijn naar speciale aanbiedingen, biedt Albert Heijn Groningen Station een groot aantal kortingsbonnen en aanbiedingen die dagelijks worden bijgewerkt. Klanten kunnen zich ook abonneren op de nieuwsbrief van Albert Heijn om op de hoogte te blijven van de nieuwste aanbiedingen en kortingen.

De supermarkt heeft ook een uitstekende klantenservice. Er is een speciaal klantenserviceteam dat altijd klaarstaat om klanten te helpen tijdens hun boodschappen. Het team biedt hulp bij het vinden van producten, het geven van advies over voedingswaarde en suggesties voor gezonde voeding.

De winkel is elke dag geopend van 08:00 ‘s ochtends tot 22:00 uur ‘s avonds. Klanten kunnen hun boodschappen online bestellen en ophalen bij de supermarkt of ze kunnen gebruik maken van de thuisbezorgservice van Albert Heijn.

FAQs

1. Welke soorten producten biedt Albert Heijn Groningen Station aan?

Albert Heijn Groningen Station biedt klanten een breed scala aan producten in verschillende categorieën, zoals groenten en fruit, vlees en vis, zuivelproducten, brood en banket, non-foodartikelen, etc.

2. Wat zijn de openingstijden van Albert Heijn Groningen Station?

De supermarkt is elke dag geopend van 08:00 ‘s ochtends tot 22:00 uur ‘s avonds.

3. Kunnen klanten hun boodschappen online bestellen bij Albert Heijn Groningen Station?

Ja, klanten kunnen hun boodschappen online bestellen en ophalen bij de supermarkt of gebruik maken van de thuisbezorgservice van Albert Heijn.

4. Biedt Albert Heijn Groningen Station kortingsacties voor klanten?

Ja, Albert Heijn Groningen Station biedt klanten dagelijkse kortingsbonnen en aanbiedingen. Klanten kunnen zich ook abonneren op de nieuwsbrief van Albert Heijn om op de hoogte te blijven van de nieuwste aanbiedingen en kortingen.

5. Biedt Albert Heijn Groningen Station een bakkerij en slagerij aan?

Ja, Albert Heijn Groningen Station heeft een eigen bakkerij en slagerij waar klanten terecht kunnen voor vers gebakken brood en vlees.

6. Is Albert Heijn Groningen Station bereikbaar voor rolstoelgebruikers?

Ja, de supermarkt is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

7. Biedt Albert Heijn Groningen Station een uitstekende klantenservice?

Ja, de supermarkt heeft een speciaal klantenserviceteam dat altijd klaarstaat om klanten te helpen tijdens hun boodschappen. Het team biedt hulp bij het vinden van producten, het geven van advies over voedingswaarde en suggesties voor gezonde voeding.

8. Waar is Albert Heijn Groningen Station gevestigd?

Albert Heijn Groningen Station is gevestigd aan de Protonstraat 16, 9743 AL Groningen. Het is gelegen pal naast het treinstation en is gemakkelijk bereikbaar voor voetgangers en automobilisten. Het station beschikt over voldoende parkeergelegenheid.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: openingstijden albert heijn vinkhuizen, albert heijn groningen openingstijden, 24 uur supermarkt groningen, albert heijn groningen centrum, albert heijn xl groningen, grootste ah groningen, albert heijn groningen helpman, ah groningen rijksweg

Bekijk de video over “albert heijn groningen station”

Albert Heijn XL Hulst supermarket groceries – Netherlands March 2023

Zie meer informatie: dongtienvietnam.com

Afbeeldingen gerelateerd aan albert heijn groningen station

30 afbeeldingen gevonden gerelateerd aan het onderwerp albert heijn groningen station.

openingstijden albert heijn vinkhuizen

Openingstijden Albert Heijn Vinkhuizen

Albert Heijn is een van de grootste supermarktketens in Nederland. Met meer dan duizend vestigingen door het hele land, is er altijd wel een filiaal van Albert Heijn bij jou in de buurt. In het noorden van Groningen vind je Albert Heijn Vinkhuizen, gevestigd aan de Zonnelaan 300.

Albert Heijn Vinkhuizen is een van de populairste supermarkten in de omgeving. Het assortiment is groot en breed. Of je nu op zoek bent naar groenten en fruit, zuivelproducten, frisdranken, alcohol, chocolade, koffie of vlees, je vindt het bij Albert Heijn Vinkhuizen. En omdat deze Albert Heijn 7 dagen per week open is, kun je hier altijd terecht.

Openingstijden Albert Heijn Vinkhuizen

Maandag: 8:00 – 21:00 uur
Dinsdag: 8:00 – 21:00 uur
Woensdag: 8:00 – 21:00 uur
Donderdag: 8:00 – 21:00 uur
Vrijdag: 8:00 – 21:00 uur
Zaterdag: 8:00 – 21:00 uur
Zondag: 12:00 – 18:00 uur

Van maandag tot en met zaterdag is Albert Heijn Vinkhuizen geopend vanaf 8:00 uur. Op zondag kun je iets later beginnen aan je boodschappen want dan opent Albert Heijn Vinkhuizen om 12:00 uur. Doordeweeks blijft deze Albert Heijn open tot 21:00 uur. Het is dan ook mogelijk om ’s avonds je boodschappen te doen bij Albert Heijn Vinkhuizen, waardoor je overdag meer tijd hebt om andere dingen te doen. Op zondag sluit deze Albert Heijn iets vroeger, namelijk om 18:00 uur.

FAQ’s

Wat moet ik doen als ik buiten de openingstijden boodschappen moet doen?
Als je buiten de openingstijden boodschappen moet doen, kun je terecht bij een van de Albert Heijn-vestigingen die 24 uur per dag geopend zijn. In Groningen kun je bijvoorbeeld terecht bij Albert Heijn Oude Ebbingestraat, Albert Heijn Siersteenlaan, Albert Heijn Overwinningsplein en Albert Heijn Paddepoel.

Zijn de openingstijden van Albert Heijn Vinkhuizen op feestdagen anders dan normaal?
Ja, op sommige feestdagen zijn de openingstijden van Albert Heijn Vinkhuizen anders dan normaal. Op Koningsdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag, eerste kerstdag en nieuwjaarsdag is Albert Heijn Vinkhuizen gesloten. Op andere feestdagen, zoals Pasen, Pinksteren en Tweede Kerstdag, zijn de openingstijden van Albert Heijn Vinkhuizen aangepast. Kijk op de website of in de app van Albert Heijn voor de meest actuele openingstijden.

Wat is de drukste dag om boodschappen te doen bij Albert Heijn Vinkhuizen?
Uit ervaring blijkt dat de drukste dag om boodschappen te doen bij Albert Heijn Vinkhuizen op zaterdag is. Zaterdag is voor veel mensen een vrije dag en een goed moment om de boodschappen te doen voor de hele week.

Kan ik online boodschappen bestellen bij Albert Heijn Vinkhuizen?
Ja, je kunt online boodschappen bestellen bij Albert Heijn Vinkhuizen. Via de website of de app van Albert Heijn kun je een boodschappenlijstje maken en de boodschappen laten bezorgen of afhalen bij een Pick Up Point.

Welke producten zijn het populairst bij Albert Heijn Vinkhuizen?
Bij Albert Heijn Vinkhuizen zijn de populairste producten groenten en fruit, zuivelproducten, vlees, dranken en zoetwaren. Ook zijn er veel klanten die de AH Bonus producten in hun winkelmandje stoppen. Met deze producten kun je extra voordelig boodschappen doen.

Zijn er speciale aanbiedingen bij Albert Heijn Vinkhuizen?
Ja, Albert Heijn Vinkhuizen heeft regelmatig speciale aanbiedingen. Deze aanbiedingen zijn te vinden in de bonusfolder en op de website van Albert Heijn. Door gebruik te maken van deze aanbiedingen kun je flink besparen op je boodschappen.

Kan ik sparen voor korting bij Albert Heijn Vinkhuizen?
Ja, je kunt sparen voor korting bij Albert Heijn Vinkhuizen. Met de AH Bonuskaart spaar je voor extra korting op producten die je vaak koopt. Ook kun je met de AH spaaracties sparen voor gratis producten of extra korting op producten.

Conclusie

Albert Heijn Vinkhuizen is een supermarkt waar je altijd terecht kunt. De openingstijden zijn zeer ruim te noemen en elke dag van de week kun je hier boodschappen doen. Albert Heijn Vinkhuizen heeft een breed assortiment en er zijn regelmatig speciale aanbiedingen. Ook kun je sparen voor korting op je boodschappen. Met de AH Bonuskaart en AH spaaracties kun je extra voordelig boodschappen doen bij Albert Heijn Vinkhuizen.

Als je buiten de openingstijden boodschappen moet doen, kun je terecht bij een van de andere Albert Heijn-vestigingen die 24 uur per dag geopend zijn. Op sommige feestdagen zijn de openingstijden van Albert Heijn Vinkhuizen anders dan normaal. Op zaterdag is het vaak het drukst bij Albert Heijn Vinkhuizen. Online boodschappen bestellen is ook mogelijk bij Albert Heijn Vinkhuizen. Via de website of de app van Albert Heijn kun je een boodschappenlijstje maken en de boodschappen laten bezorgen of afhalen bij een Pick Up Point.

Kortom, Albert Heijn Vinkhuizen is een ideale supermarkt voor iedereen die op zoek is naar een ruim assortiment, ruime openingstijden en voordelige aanbiedingen. Kom langs en ervaar het zelf!

albert heijn groningen openingstijden

Albert Heijn is een van de grootste supermarktketens in Nederland en heeft een groot aantal filialen verspreid over het hele land. Een van de drukst bezochte winkels is Albert Heijn Groningen. Dit filiaal heeft een groot assortiment aan producten en verschillende afdelingen die klanten kunnen verkennen. In dit artikel zullen we de openingstijden van Albert Heijn Groningen in detail bespreken.

Albert Heijn Groningen Openingstijden

Albert Heijn Groningen is elke dag van de week geopend, behalve op zondag. De openingstijden zijn als volgt:

Maandag tot en met zaterdag – 08:00 tot 22:00 uur
Zondag: gesloten

Op feestdagen hebben supermarkten over het algemeen andere openingstijden dan normaal. Hetzelfde geldt voor Albert Heijn Groningen. Tijdens feestdagen kunnen de openingstijden anders zijn. Het is daarom raadzaam om op voorhand te controleren of het filiaal op de feestdag geopend zal zijn.

Locatie en routebeschrijving

Het Albert Heijn filiaal in Groningen bevindt zich op de Wijert-Zuid-boulevard, op loopafstand van het Martini Ziekenhuis en het busstation. Het adres van Albert Heijn Groningen is Wijert-Zuid-boulevard 9, 9725 JA Groningen.

Het filiaal is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Als u met de auto komt, kunt u het beste navigeren naar de Wijert-Zuid-boulevard of de Van Lenneplaan. Parkeren is mogelijk op het parkeerterrein naast het filiaal of in de omliggende straten.

Als u met het openbaar vervoer wilt reizen, kunt u de trein naar station Groningen nemen en vervolgens buslijn 2, 9, of 35 nemen. Na enkele haltes stapt u uit bij het busstation in de buurt van het Albert Heijn filiaal.

Diensten en producten

Het Albert Heijn filiaal in Groningen biedt verschillende diensten aan. Zo zijn er een fotocentrum, fietsenstallingen, en een geldautomaat. Er is ook een postkantoor aanwezig waar u post kunt versturen, ophalen of frankeren.

Qua producten biedt Albert Heijn Groningen een breed scala aan artikelen, variërend van groenten en fruit tot huishoudelijke artikelen. Er zijn verschillende afdelingen waar u kunt winkelen, zoals:

• Broodafdeling
• Groente- en fruitafdeling
• Vleesafdeling
• Zuivelafdeling
• Wijn- en drankafdeling
• Kledingafdeling
• Huishoudelijke artikelenafdeling

Voor een snelle maaltijd of tussendoortje kunt u terecht bij de versafdeling. Hier vindt u salades, soepen, sandwiches en andere kant-en-klaar artikelen. Een recente toevoeging aan het filiaal is de maaltijdservice, waar u verse maaltijden kunt bestellen en ophalen.

Veel gestelde vragen over Albert Heijn Groningen

1. Is Albert Heijn Groningen open op zondag?

Nee, het filiaal in Groningen is gesloten op zondag.

2. Wat zijn de openingstijden van Albert Heijn Groningen?

Albert Heijn Groningen is geopend van maandag tot en met zaterdag van 08:00 tot 22:00 uur.

3. Waar bevindt Albert Heijn Groningen zich?

Het Albert Heijn filiaal in Groningen bevindt zich op de Wijert-Zuid-boulevard, op loopafstand van het Martini Ziekenhuis en het busstation.

4. Hoe kan ik Albert Heijn Groningen bereiken met het openbaar vervoer?

U kunt de trein naar station Groningen nemen en vervolgens buslijn 2, 9 of 35 nemen. Na enkele haltes stapt u uit bij het busstation in de buurt van het Albert Heijn filiaal.

5. Biedt Albert Heijn Groningen een postdienst aan?

Ja, er is een postkantoor in het filiaal waar u post kunt versturen, ophalen of frankeren.

6. Heeft Albert Heijn Groningen een parkeerplaats?

Ja, er is een parkeerterrein naast het filiaal en parkeren is ook mogelijk in de omliggende straten.

7. Welke afdelingen zijn er bij Albert Heijn Groningen?

Er zijn verschillende afdelingen bij Albert Heijn Groningen, waaronder de broodafdeling, groente- en fruitafdeling, vleesafdeling, zuivelafdeling, wijn- en drankafdeling, kledingafdeling en huishoudelijke artikelenafdeling.

8. Kan ik bij Albert Heijn Groningen verse maaltijden bestellen?

Ja, Albert Heijn Groningen heeft een maaltijdservice waar u verse maaltijden kunt bestellen en ophalen.

Conclusie

Albert Heijn Groningen is een van de populairste supermarkten in de stad. Met een breed assortiment aan producten en verschillende afdelingen, biedt het filiaal een uitgebreide winkelervaring voor klanten. Het filiaal is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer en biedt ook verschillende diensten aan, zoals een postkantoor en fietsenstallingen. Als u van plan bent om dit filiaal te bezoeken, zorg er dan voor dat u de openingstijden controleert en eventuele vragen stelt via de klantenservice, indien nodig.

Meer informatie over albert heijn groningen station vind je hier.

Zie hier meer: Laatste 204 artikelen voor jou

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel albert heijn groningen station. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 28 albert heijn groningen station

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *