Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Alan en Gigi White schitteren op podium in Nederland

Alan en Gigi White schitteren op podium in Nederland

alan white gigi white

Alan White en Gigi White zijn twee bekende namen in de muziekindustrie. Alan White staat vooral bekend als de drummer van de legendarische rockband Yes, terwijl Gigi White vooral bekend is als de vrouw van Alan White. In dit artikel zullen we meer te weten komen over het leven van Alan en Gigi White, hun carrière en hun persoonlijke leven.

Alan White

Alan White werd geboren op 14 juni 1949 in Pelton, een dorp in Engeland. Hij begon op jonge leeftijd met drummen en al snel bleek dat hij een natuurlijk talent had. Op 17-jarige leeftijd werd hij gevraagd om zich bij een lokale band aan te sluiten. Hij zou uiteindelijk toetreden tot verschillende lokale bands voordat hij zich aansloot bij de legendarische rockband Yes.

In 1972 werd Alan White gevraagd om de drummer te worden van Yes, nadat de vorige drummer, Bill Bruford, de band had verlaten. Alan was dolblij en zag dit als een enorme kans om zijn carrière naar een hoger niveau te tillen. Hij was slechts 22 jaar oud toen hij toetrad tot de band.

Alan White groeide al snel uit tot een van de belangrijkste leden van de band. Hij bracht zijn unieke stijl en creativiteit naar de nummers van Yes en heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de band. Tijdens zijn tijd bij Yes heeft Alan White verschillende legendarische nummers opgenomen, waaronder “Close to the Edge”, “Fragile”, “Tales from Topographic Oceans” en “Relayer”.

Naast zijn werk met Yes heeft Alan ook gewerkt met verschillende andere artiesten, zoals John Lennon, George Harrison en Joe Cocker. Hij heeft ook verschillende solo-albums uitgebracht.

In 2022 zal Alan White zijn 50-jarig jubileum vieren als lid van Yes. Hij is momenteel nog steeds actief als drummer van de band en heeft aangegeven nog lang door te willen gaan met het maken van muziek.

Gigi White

Gigi White werd geboren als Gabriela Regina Massa op 27 januari 1959 in Buenos Aires, Argentinië. Ze verhuisde op jonge leeftijd naar Engeland met haar familie en begon haar carrière in de mode-industrie. Later zou ze ook gaan werken als fotograaf en actrice.

In 1983 ontmoette Gigi White Alan White tijdens een tournee van de band Yes. Ze werden verliefd en trouwden later dat jaar. Alan was op dat moment al enige tijd drummer voor Yes en de band was op het hoogtepunt van zijn populariteit.

Als vrouw van een van de bekendste drummers in de muziekindustrie, kreeg Gigi al snel bekendheid in haar eigen recht. Ze werkte als styliste voor verschillende artiesten en werkte ook als fotograaf. In 1994 richtte ze ook haar eigen kledinglijn op genaamd “Geysha”, die ze nog steeds runt.

FAQs

Wat is de relatie tussen Alan en Gigi White?

Alan en Gigi White zijn getrouwd en hebben een langdurige relatie. Ze zijn al meer dan 30 jaar samen en hebben samen een zoon.

Wat is de carrière van Alan White?

Alan White staat vooral bekend als de drummer van de legendarische rockband Yes. Hij heeft ook samengewerkt met verschillende andere artiesten en heeft verschillende solo-albums uitgebracht.

Wat is de carrière van Gigi White?

Gigi White heeft gewerkt als styliste voor verschillende artiesten en heeft ook gewerkt als fotograaf. Ze heeft ook haar eigen kledinglijn genaamd “Geysha”.

Wanneer is Alan White lid geworden van Yes?

Alan White werd lid van Yes in 1972, nadat de vorige drummer, Bill Bruford, de band had verlaten.

Hoe lang is Alan White drummer voor Yes?

Alan White is al meer dan 50 jaar drummer voor Yes. Hij zal zijn 50-jarig jubileum vieren in 2022.

Wat zijn enkele van de legendarische nummers die Alan White heeft opgenomen met Yes?

Alan White heeft verschillende legendarische nummers opgenomen met Yes, waaronder “Close to the Edge”, “Fragile”, “Tales from Topographic Oceans” en “Relayer”.

Wat is de Geysha-kledinglijn van Gigi White?

Geysha is de kledinglijn van Gigi White. Het is een fusion-merk dat elementen uit de Japanse, Braziliaanse en Europese cultuur combineert. De lijn bestaat uit kleding, accessoires en sieraden.

Conclusie

Alan White en Gigi White zijn twee bekende namen in de muziekindustrie. Alan is vooral bekend als de drummer van de legendarische rockband Yes, terwijl Gigi vooral bekend is als de vrouw van Alan en als stylist en fotograaf. Samen hebben ze een langdurige relatie en hebben ze samen een zoon. Alan en Gigi hebben beiden indrukwekkende carrières en hebben veel bijgedragen aan de muziekindustrie. Ze blijven nog steeds actief en relevant in de industrie en hun nalatenschap zal nog lang voortleven.

Trefwoorden gezocht door gebruikers:

Bekijk de video over “alan white gigi white”

‘YES’ legend Alan White remembered

Zie meer informatie: dongtienvietnam.com

Afbeeldingen gerelateerd aan alan white gigi white

26 afbeeldingen gevonden gerelateerd aan het onderwerp alan white gigi white.

Meer informatie over alan white gigi white vind je hier.

Zie hier meer: Laatste 204 artikelen voor jou

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel alan white gigi white. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 65 alan white gigi white

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *