Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Ajax Shirt 2015 2016: Het Nieuwe En Iconische Tenue Van Ajax!

Ajax Shirt 2015 2016: Het Nieuwe En Iconische Tenue Van Ajax!

ajax shirt 2015 2016

Ajax Shirt 2015/2016: Het Nieuwste Ontwerp

Ajax Amsterdam is zonder twijfel een van de meest populaire voetbalclubs ter wereld. Met een lange geschiedenis en een groeiende fanbase, is het niet verwonderlijk dat iedere fan altijd op zoek is naar manieren om de club te steunen. Een van de meest populaire manieren om dit te doen is door het dragen van Ajax-shirts. En Ajax-shirt 2015/2016 is hierbij geen uitzondering.

Met het nieuwe ontwerp van het Ajax-shirt 2015/2016, is het duidelijk dat de club de traditie hoog houdt. Het nieuwe thuisshirt is in principe hetzelfde als het vorige seizoen: rood-wit gestreept en voorzien van het Adidas-logo. Het enige grote verschil is de halslijn, die nu rond is. Dit geeft het shirt een moderner uiterlijk en zorgt ervoor dat het shirt beter aansluit bij de huidige trends.

Het nieuwe uitshirt van Ajax voor het seizoen 2015/2016 is daarentegen veel spannender. Het shirt is wit met rode verticale strepen, die doen denken aan het klassieke Ajax-shirt uit de jaren 70. Het shirt heeft een ronde hals en is voorzien van een rode Adidas-streep op de mouwen. Het is een stijlvol en modern ontwerp dat trouw blijft aan de rijke Ajax-traditie.

Een ander opvallend detail bij beide ajax shirts is de sponsorlogo van Ziggo, die op de voorzijde prijkt. Het is een groot contrast met het Ajax-shirt van vijftig jaar geleden, toen er geen sponsorlogo werd gedragen. De veranderende tijden hebben ervoor gezorgd dat de sponsorgelden voor de clubs zijn toegenomen en het is nu normaal dat alle shirts in de Eredivisie en daarbuiten worden gedragen met sponsorlogo’s.

En dan is er nog het derde shirt van Ajax, dat normaal gesproken wordt gedragen tijdens Europese wedstrijden. Het derde shirt van Ajax is blauw met oranje accenten en is voorzien van een ronde hals. Het shirt heeft een stijlvol en modern design en past perfect bij de Europese wedstrijden van Ajax.

FAQs

Hoe kan ik een Ajax-shirt kopen?
Er zijn verschillende manieren om een Ajax-shirt te kopen. De officiële website van Ajax biedt alle shirts te koop aan. Je kunt ook terecht bij de Ajax Fanshops in de Amsterdam ArenA, Kalverstraat en Bataviastad.

Waarom zijn Ajax-shirts zo populair?
Ajax-shirts zijn zeer populair vanwege de geschiedenis en traditie van de club. Ajax is een van de meest succesvolle clubs in Nederland en heeft een rijke geschiedenis in Europa. Daarnaast hebben Ajax-shirts een herkenbare en aantrekkelijke stijl, die zeer gewild is bij voetbalfans over de hele wereld.

Wat zijn de maten en prijzen van Ajax-shirts?
Ajax-shirts zijn verkrijgbaar in verschillende maten, van XS tot XXXL. De prijzen variëren afhankelijk van het type shirt en waar je het aanschaft. In de officiële Fanshop van Ajax kost een thuisshirt voor volwassenen momenteel € 89,95 en het derde shirt kost € 69,95. Prijzen kunnen verschillen per type shirt en per winkel of webshop.

Hoe kan ik er zeker van zijn dat ik een officieel Ajax-shirt koop?
Als je er zeker van wilt zijn dat je een officieel Ajax-shirt koopt, kun je dit het beste doen via de officiële Ajax webwinkel of bij een Ajax Fanshop. Als je online koopt, zorg er dan voor dat je de leverancier controleert en vraag om een echtheidscertificaat.

Wat moet ik doen als het Ajax-shirt niet past of als ik het wilruilen?
Als het Ajax-shirt niet past of als je het wilt ruilen, kun je het beste contact opnemen met het bedrijf waar je het shirt hebt gekocht. De meeste bedrijven hebben een retourbeleid en ruilen of vergoeden vaak het aankoopbedrag. Controleer wel of het bedrijf een retour- of ruilbeleid heeft voordat je het shirt aanschaft.

Kan ik mijn eigen naam of nummer op een Ajax-shirt laten afdrukken?
Ja, je kunt je eigen naam of nummer op een Ajax-shirt laten afdrukken. Via de online webwinkel of bij de Fanshops kun je dit laten doen tegen betaling. Het bedrukken duurt meestal ongeveer een week, afhankelijk van de drukte.

Kan ik een Ajax-shirt bij een andere winkel kopen dan de officiële fanshop?
Ja, Ajax-shirts zijn bij diverse winkels te verkrijgen, ook bij andere sportzaken en winkels die een voetbalafdeling hebben. Zorg er wel voor dat je altijd een origineel shirt koopt en let op de kwaliteit van het shirt. Er zijn tegenwoordig meer en meer imitatie shirts op de markt van een lage kwaliteit. Controleer dus altijd of het shirt officieel is gelicenseerd en wees alert op te lage prijzen en vage verkooppunten.

Kortom, het Ajax-shirt 2015/2016 combineert op een unieke manier de rijke traditie van Ajax met een modern en stijlvol ontwerp. Het is dan ook geen wonder dat het shirt zo populair blijft onder de fans. Of je nu een thuissupporter of een uitlaatsupporter bent, het Ajax-shirt is een must-have voor elke voetbalfan die trots is op deze Nederlandse topclub.

Trefwoorden gezocht door gebruikers:

Bekijk de video over “ajax shirt 2015 2016”

GOGOALSHOP.COM Ajax 16-17 Home Shirt Review

Zie meer informatie: dongtienvietnam.com

Afbeeldingen gerelateerd aan ajax shirt 2015 2016

30 afbeeldingen gevonden gerelateerd aan het onderwerp ajax shirt 2015 2016.

Meer informatie over ajax shirt 2015 2016 vind je hier.

Zie hier meer: Laatste 204 artikelen voor jou

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel ajax shirt 2015 2016. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 53 ajax shirt 2015 2016

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *