Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Ajax 3rd Shirt Bob Marley: Een Hommage aan de Reggaekoning

Ajax 3rd Shirt Bob Marley: Een Hommage aan de Reggaekoning

ajax 3rd shirt bob marley

Ajax 3e shirt Bob Marley

Ajax staat bekend om hun onderscheidende, felrode kleuren en het illustere driekleurige logo, maar dit seizoen slaan ze een andere weg in met hun derde shirt. Geïnspireerd door de legendarische muzikant en activist Bob Marley, heeft Ajax een uniek en gedurfd ontwerp gemaakt dat zeker niet onopgemerkt zal blijven.

In dit artikel bespreken we de geschiedenis van Ajax en Bob Marley, de betekenis van het derde shirt, het ontwerpproces en waar je het shirt kunt kopen. We hebben ook een lijst met veelgestelde vragen aan het einde van dit artikel opgenomen.

De connectie tussen Ajax en Bob Marley

Ajax, opgericht in 1900 in Amsterdam, is een van de succesvolste clubs in de geschiedenis van het Nederlands voetbal. Het team heeft 35 landstitels op zijn naam, evenals vier Europese bekers en een Wereldbeker. Fans van Ajax zijn bijzonder gepassioneerd en trots op hun club en dat is te zien aan de constante steun die de spelers krijgen van hun supporters.

Bob Marley, geboren in Jamaica in 1945, was een van de beroemdste muzikanten van de 20e eeuw. Zijn invloed in de wereld van populaire muziek reikt verder dan de reggae, het genre waarvoor hij bekend stond. Marley was ook een activist en gebruikte zijn muziek om zijn boodschap van hoop, liefde en universele eenheid te verspreiden.

Marley was zelf ook een grote voetbalfan en stond bekend om zijn liefde voor de sport. Hij droeg vaak voetbalshirts op het podium en verzon zelfs een voetbalspel genaamd “Marleyball”. Het is dan ook geen verrassing dat Ajax, als een club die trots is op zijn geschiedenis en zijn ondersteuning van de lokale gemeenschap, geïnteresseerd raakte in het idee om Marley te eren met een speciaal shirt.

Het derde shirt

Het derde shirt van Ajax voor het seizoen 2021-2022 is een eerbetoon aan Bob Marley. Het shirt heeft een zwarte basis met gebroken witte strepen die in een horizontaal patroon lopen. De strepen zijn geïnspireerd op de contrasterende elementen van de Jamaicaanse vlag – zwart, groen en goud. Het shirt heeft ook gouden details, zoals de geborduurde driehoek in het midden van het shirt, die staat voor de “Drie Kleuren” van Ajax.

Op de achterkant van het shirt staat de naam “Marley” in het lettertype dat wordt gebruikt in de logo’s van Bob Marley’s platenmaatschappij Tuff Gong en in de Amsterdamse grachten. Het shirt wordt afgemaakt met de iconische leeuw en de Amsterdamse XXX op de achterkant.

Het ontwerpproces

Om het unieke en gedurfde ontwerp van het derde shirt te creëren, werkte Ajax samen met het Amsterdamse merk Daily Paper en de Marley-familie om een shirt te maken dat de geest van Bob Marley weerspiegelt. Daily Paper is bekend om zijn samenwerkingen met voetbalclubs en staat bekend om zijn minimalisme en verfijnde esthetiek.

Het ontwerpproces was geen eenvoudige taak en het kostte veel tijd en brainstormen om tot het juiste ontwerp te komen. De hoofdredacteur van Daily Paper, Abderrahmane Trabsini, vertelde in een interview met Goal.com dat het ontwerpproces begon met het bestuderen van de geschiedenis van zowel Ajax als Bob Marley.

“Bob Marley is een legende die over de hele wereld wordt vereerd en geëerd”, aldus Trabsini. “We hebben allemaal inspiratie uit zijn leven en boodschap gehaald. Het was belangrijk om voor ons ontwerp de juiste balans te vinden tussen Ajax, Bob Marley en Daily Paper.”

Waar kan ik het shirt kopen?

Het derde shirt van Ajax is momenteel te koop via de officiële Ajax-webshop en in de fysieke winkel in de Johan Cruijff ArenA. Het shirt is verkrijgbaar in de maten XS tot en met XXL en kost € 89,95. Er is ook een vrouwen- en kinderversie beschikbaar.

FAQ’s

Q: Waarom heeft Ajax besloten om een Bob Marley-shirt te maken?
A: Ajax wilde een shirt maken om de legendarische muzikant en activist Bob Marley te eren. Marley was zelf een grote voetbalfan en stond bekend om zijn liefde voor de sport.

Q: Wie heeft het ontwerp van het shirt gemaakt?
A: Ajax werkte samen met het Amsterdamse merk Daily Paper en de Marley-familie om het ontwerp van het shirt te maken.

Q: Waarom heeft het shirt gebroken witte strepen?
A: De strepen zijn geïnspireerd op de contrasterende elementen van de Jamaicaanse vlag – zwart, groen en goud.

Q: Wat betekent de geborduurde driehoek op het shirt?
A: De geborduurde driehoek in het midden van het shirt staat voor de “Drie Kleuren” van Ajax.

Q: Waar kan ik het shirt kopen?
A: Het derde shirt van Ajax is momenteel te koop via de officiële Ajax-webshop en in de fysieke winkel in de Johan Cruijff ArenA.

Q: Is het shirt beschikbaar in alle maten?
A: Het shirt is verkrijgbaar in de maten XS tot en met XXL en er is ook een vrouwen- en kinderversie beschikbaar.

Q: Hoeveel kost het shirt?
A: Het shirt kost € 89,95.

Conclusie

Het derde shirt van Ajax is een gedurfde en unieke toevoeging aan de verzameling truien die de club heeft gedragen. Geïnspireerd door de legendarische muzikant en activist Bob Marley, heeft het shirt een ontwerp dat precies past bij de kleurrijke persoonlijkheid van de man die het inspireerde. Ajax en Daily Paper leverden geweldig werk door zich te concentreren op de geschiedenis en boodschap van Marley om een uniek en bijzonder betekenisvol shirt te ontwerpen.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: ajax 3rd kit 21/22, ajax bob marley jersey for sale, ajax third kit 20/21, ajax bob marley kit amazon, ajax bob marley jacket, ajax bob marley shorts, bob marley ajax shirt release date, ajax kit

Bekijk de video over “ajax 3rd shirt bob marley”

Don’t worry about a thing… ❤️???????? | AJAX THIRD KIT 2021/22

Zie meer informatie: dongtienvietnam.com

Afbeeldingen gerelateerd aan ajax 3rd shirt bob marley

31 afbeeldingen gevonden gerelateerd aan het onderwerp ajax 3rd shirt bob marley.

ajax 3rd kit 21/22

Ajax 3e kit 21/22: Een Hommage aan Amsterdamse Architectonische Opsomming van Kwaliteit

Ajax, de Amsterdamse voetbalclub, staat erom bekend dat het een sterk merk is. Het merk Ajax staat voor kwaliteit, strijdlust en ambitie. Het merk is niet alleen geliefd in Nederland, maar over de hele wereld. De club heeft fans in alle uithoeken van de wereld en staat bekend om zijn rood-witte tenue. Maar dit seizoen, heeft de club met zijn derde tenue een hommage gebracht aan alle fantastische architectonische hoogstandjes die Amsterdam rijk is. Het nieuwe uitshirt is niet alleen een lust voor het oog, maar ook functioneel en comfortabel.

Het Ajax 3e tenue van het seizoen 2021/2022 is een eerbetoon aan de rijke architectonische geschiedenis van Amsterdam. De kit heeft een unieke expressieve print van verschillende gebouwen in Amsterdam. Het shirt bestaat uit een gebroken witte kleur gecombineerd met verschillende accentkleuren. Het ontwerp is geïnspireerd op de opvallende kenmerken van het historische stadscentrum, het Museumplein en de grachtenpanden. De print is gebaseerd op de kleuren en patronen van gevels van sommige beroemde Amsterdamse gebouwen.

Het shirt heeft een V-hals en is gemaakt van Nike’s Dri-FIT materiaal. Dit materiaal zorgt ervoor dat het shirt licht, ademend en comfortabel is. Het shirt heeft ook een mesh achterkant om de luchtstroom te bevorderen en het ademend vermogen te verbeteren.

Ajax heeft, samen met Nike, bij het ontwerp van het 3e tenue goed nagedacht over de details. De mouwen van het shirt zijn voorzien van een subtiel clubembleem van Ajax Amsterdam. Het shirt heeft ook een speciale nekstreep, die bestaat uit zes Amsterdamse kruizen die de geschiedenis van de stad en de club vertegenwoordigen. De kruizen verwijzen naar het wapen van de stad Amsterdam en het clubembleem. Het Ajax 3e tenue heeft een uniek en opvallend ontwerp dat geen enkele andere club heeft.

Het Ajax 3e tenue is niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook functioneel. De gebroken witte kleur zal de spelers helpen om koel te blijven tijdens ondraaglijke temperaturen en de ademende stof zal de vochtigheid van hun lichaam afvoeren en zorgen voor maximale luchtdoorlatendheid. Het shirt heeft ook een modern design dat past bij de stijl van de club.

Het shirt zal gedurende het hele seizoen worden gebruikt tijdens uitwedstrijden. Ajax’s derde tenue is perfect voor reizen en biedt een unieke esthetiek die past bij de Amsterdamse levensstijl. Het tenue is inmiddels te koop via de webshop van Ajax.

FAQs

Q. Waarom heeft Ajax gekozen voor een 3e tenue?

A. Ajax heeft gekozen voor een derde tenue omdat elke Club tegenwoordig minimaal 3 tenues nodig heeft om zich te kunnen onderscheiden van andere teams. Ook kan dit helpen bij marketing en het verzekeren van extra inkomsten.

Q. Waar is het design van het Ajax 3e tenue op gebaseerd?

A. Het ontwerp van het Ajax 3e tenue is gebaseerd op de architectuur van Amsterdam. Het shirt heeft een unieke expressieve print van verschillende gebouwen in Amsterdam. Het shirt bestaat uit een gebroken witte kleur gecombineerd met verschillende accentkleuren. Het ontwerp is geïnspireerd op de opvallende kenmerken van het historische stadscentrum, het Museumplein en de grachtenpanden.

Q. Wat is de betekenis van de nekstreep op het Ajax 3e tenue?

A. De nekstreep op het Ajax 3e tenue bestaat uit zes Amsterdamse kruizen die de geschiedenis van de stad en de club vertegenwoordigen. De kruizen verwijzen naar het wapen van de stad Amsterdam en het clubembleem.

Q. Kan ik het Ajax 3e tenue kopen?

A. Ja, het Ajax 3e tenue is te koop via de webshop van Ajax.

Q. Hoe zit het shirt van het Ajax 3e tenue?

A. Het shirt van het Ajax 3e tenue is gemaakt van Nike’s Dri-FIT materiaal. Dit materiaal zorgt ervoor dat het shirt licht, ademend en comfortabel is. Het shirt heeft ook een mesh achterkant om de luchtstroom te bevorderen en het ademend vermogen te verbeteren. Het shirt heeft een V-hals en heeft een modern design dat past bij de stijl van de club.

In conclusie, het Ajax 3e tenue van het seizoen 2021/2022 is niet alleen een lust voor het oog, maar ook functioneel en comfortabel. Het shirt is een unieke expressie van de architectuur van Amsterdam en brengt een hommage aan alle fantastische architectonische hoogstandjes die Amsterdam rijk is. Het shirt is inmiddels te koop via de webshop van Ajax en is perfect voor Ajax-fans die de club willen steunen tijdens uitwedstrijden. Dit seizoen zal Ajax in stijl spelen met dit prachtige 3e tenue.

ajax bob marley jersey for sale

Ajax Bob Marley Jersey te koop

Ajax, een van de beste voetbalclubs in Nederland, staat erom bekend dat ze hun fans de beste merchandise biedt. De club heeft een grote en toegewijde fanbase, en het is geen verrassing dat de Ajax Bob Marley Jersey de laatste tijd veel aandacht heeft gekregen. Bob Marley, een legendarische Jamaicaanse singer-songwriter, is een van de meest iconische figuren uit de popcultuur. Zijn muziek, boodschappen en levensstijl hebben hem wereldwijd een grote fanbase opgeleverd die hem zelfs na zijn dood blijft eren. De combinatie van Bob Marley en Ajax kan niet anders dan goed zijn.

De Bob Marley Jersey van Ajax is beschikbaar in de officiële Ajax Fanshop voor slechts €74,95. Het shirt heeft de officiële kleuren van Ajax – rood en wit – en een afbeelding van Bob Marley op de voorkant. Het shirt is beschikbaar in maten voor zowel volwassenen als kinderen, dus iedereen kan zijn liefde voor Ajax en Bob Marley laten zien.

De Ajax Bob Marley Jersey is niet alleen cool vanwege het ontwerp, maar ook vanwege de boodschap die het shirt uitdraagt. Bob Marley was niet alleen bekend om zijn muziek, maar ook om zijn visie op vrede, liefde en gelijkheid. Zijn boodschappen staan in schril contrast met de harde en soms gewelddadige wereld van het voetbal. Door het dragen van het Ajax Bob Marley-shirt geef je blijk van steun aan deze boodschappen en een verlangen naar een betere en meer liefdevolle wereld.

Maar wat maakt dit shirt zo aantrekkelijk voor Ajax-fans?

Ajax staat niet alleen bekend om zijn voetbalkwaliteiten, maar ook om de geweldige sfeer tijdens wedstrijden. Het Amsterdamse publiek is bekend om zijn passie en liefde voor de club, en de Ajax Bob Marley Jersey past perfect bij deze sfeer. Het shirt is een eerbetoon aan Bob Marley en zijn muziek, en dit past goed bij de energie en passie van het publiek in de Johan Cruijff ArenA. Het dragen van dit shirt tijdens een Ajax-wedstrijd zorgt voor een directe band tussen de fans en spelers op het veld.

Daarnaast is Bob Marley nog steeds erg populair dankzij zijn muziek en boodschap. Zijn muziek beweegt mensen tot op de dag van vandaag en inspireert mensen over de hele wereld. Door het dragen van de Ajax Bob Marley Jersey laat je zien dat je niet alleen de club steunt, maar ook de boodschap van een man die nog steeds de harten van mensen verovert. Het is alsof je de geest van Bob Marley brengt naar de Johan Cruijff ArenA en de energie van zijn boodschap overdraagt op de fans en de spelers van Ajax.

Naast deze redenen is het Ajax Bob Marley-shirt ook gewoon een gaaf shirt. Het design is stijlvol en gedurfd, met de afbeelding van Bob Marley die prominent aanwezig is. Het is een shirt dat gegarandeerd de aandacht trekt en mensen doen afvragen waar je het hebt gekocht.

FAQs

1. Is de Ajax Bob Marley Jersey verkrijgbaar in alle maten?

Ja, de Ajax Bob Marley Jersey is verkrijgbaar in maten voor volwassenen en kinderen. Dit zorgt ervoor dat iedereen zijn liefde voor Ajax en Bob Marley kan tonen.

2. Waar kan ik de Ajax Bob Marley Jersey kopen?

De Ajax Bob Marley Jersey is verkrijgbaar in de officiële Ajax Fanshop voor €74,95.

3. Wat is de boodschap achter de Ajax Bob Marley Jersey?

De boodschap achter de Ajax Bob Marley Jersey is er een van vrede, liefde en gelijkheid. Bob Marley was een voorvechter van deze idealen en het shirt dient als eerbetoon aan zijn boodschap.

4. Wat zijn de verzendkosten voor de Ajax Bob Marley Jersey?

De verzendkosten voor de Ajax Bob Marley Jersey zijn afhankelijk van de locatie en het gewicht van het pakket. Meer informatie hierover is te vinden op de website van Ajax.

5. Zijn er andere Bob Marley-merchandise verkrijgbaar bij Ajax?

Ja, Ajax biedt ook andere Bob Marley-merchandise, zoals t-shirts en hoodies met afbeeldingen van Bob Marley.

6. Hoe kan ik contact opnemen met de Ajax Fanshop?

De Ajax Fanshop is te bereiken via telefoonnummer +31 (0)20 311 9333 en via e-mail fanshop@ajax.nl. De openingstijden en het adres van de fanshop zijn te vinden op de website van Ajax.

Meer informatie over ajax 3rd shirt bob marley vind je hier.

Zie hier meer: Laatste 204 artikelen voor jou

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel ajax 3rd shirt bob marley. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 94 ajax 3rd shirt bob marley

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *