Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Aegonplein 50: De kern van zakelijke activiteit in Den Haag.

Aegonplein 50: De kern van zakelijke activiteit in Den Haag.

aegonplein 50 2591 tv den haag

Aegonplein 50 2591 TV Den Haag is de locatie van het hoofdkantoor van verzekeraar Aegon, die actief is in meer dan 20 landen wereldwijd. Het gebouw is gelegen in het Beatrixkwartier, een gebied in Den Haag dat bekend staat om zijn vele kantoren en zakelijke activiteiten. Het gebouw heeft een opvallende architectuur en zowel het interieur als het exterieur zijn ontworpen met een moderne en minimalistische stijl.

Exterieur

Het gebouw is ontworpen door de beroemde Japanse architect Atsushi Kitagawara, wiens ontwerpen bekend staan om hun geometrische precisie en strakke lijnen. Het gebouw heeft vier zijden die schuine hoeken hebben, waardoor het lijkt alsof het gebouw naar buiten toe sluit en tegelijkertijd uitnodigt om binnen te komen. Het gebouw is gemaakt van tegels van vlak glas die in de hoeken worden samengevoegd, waardoor het lijkt alsof het gebouw uit één stuk is gemaakt. Dit zorgt voor een verbluffend effect als er licht op het gebouw valt, waardoor het lijkt alsof het gebouw van kleur verandert.

Het gebouw heeft ook een speciale ingang voor fietsen. Dit is in overeenstemming met de Nederlandse fietscultuur, waar fietsers een belangrijk onderdeel zijn van het dagelijkse verkeer. Zo heeft het gebouw een fietsenstalling voor medewerkers en bezoekers. Naast de fietsingang bevindt zich een openbare parkeerplaats waar bezoekers hun auto kunnen parkeren.

Interieur

Het interieur van het gebouw is net zo indrukwekkend als het exterieur. Het gebouw is ontworpen met een open kantoorconcept, waardoor er nauwelijks muren zijn. Dit bevordert samenwerking en communicatie tussen medewerkers en afdelingen. De verschillende afdelingen zijn in het gebouw verspreid over meerdere verdiepingen.

Het hoofdkantoor van Aegon heeft een moderne inrichting met veel licht, glas en staal. De kantoormeubels zijn ontworpen met een minimalistische en moderne stijl en passen perfect bij het ontwerp van het gebouw. Het kantoormeubilair bestaat uit bureaus, stoelen, vergadertafels en accessoires, zoals verlichting en kasten.

Er is ook een atrium in het gebouw, dat fungeert als een centrale ontmoetingsplaats voor medewerkers en bezoekers. Het atrium heeft een terras, dat een prachtig uitzicht biedt op het Beatrixkwartier en Den Haag. Het terras is uitgerust met comfortabele stoelen en tafels, zodat medewerkers en bezoekers een pauze kunnen nemen met een kopje koffie of lunch.

FAQs

1. Wat is de geschiedenis van het gebouw?

Het gebouw is in 2011 geopend als hoofdkantoor van verzekeraar Aegon. Het is ontworpen door de beroemde Japanse architect Atsushi Kitagawara, die bekend staat om zijn strakke lijnen en geometrische precisie.

2. Wat is er bijzonder aan de architectuur van het gebouw?

De architectuur van het gebouw is bijzonder vanwege de schuine hoeken aan de vier zijden van het gebouw en het gebruik van vlak glas. Dit zorgt voor een unieke uitstraling en een verbluffend effect als er licht op het gebouw valt.

3. Wat is het Beatrixkwartier?

Het Beatrixkwartier is een gebied in Den Haag dat bekend staat om zijn vele kantoren en zakelijke activiteiten. Het is vernoemd naar voormalig koningin Beatrix, die ooit het gebied heeft bezocht.

4. Is er een parkeerplaats bij het gebouw?

Ja, er is een openbare parkeerplaats bij het gebouw waar bezoekers hun auto kunnen parkeren.

5. Is er een fietsenstalling bij het gebouw?

Ja, er is een fietsenstalling voor medewerkers en bezoekers.

6. Is het gebouw toegankelijk voor rolstoelgebruikers?

Ja, het gebouw is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en er zijn speciale voorzieningen voor rolstoelgebruikers, zoals liften en aangepaste toiletten.

7. Is het gebouw te bezichtigen?

Het gebouw is niet openbaar toegankelijk, maar er zijn soms rondleidingen georganiseerd voor geïnteresseerden.

8. Zijn er publieke ruimtes in het gebouw?

Ja, er is een atrium in het gebouw, dat fungeert als een centrale ontmoetingsplaats voor medewerkers en bezoekers. Het atrium heeft ook een terras met een prachtig uitzicht op het Beatrixkwartier en Den Haag.

Trefwoorden gezocht door gebruikers:

Bekijk de video over “aegonplein 50 2591 tv den haag”

InstaMeet in our Aegon office in The Hague, the Netherlands

Zie meer informatie: dongtienvietnam.com

Afbeeldingen gerelateerd aan aegonplein 50 2591 tv den haag

17 afbeeldingen gevonden gerelateerd aan het onderwerp aegonplein 50 2591 tv den haag.

Meer informatie over aegonplein 50 2591 tv den haag vind je hier.

Zie hier meer: Top 799 beste berichten

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel aegonplein 50 2591 tv den haag. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 35 aegonplein 50 2591 tv den haag

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *