Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Advocaat Lobo: Contactgegevens voor Juridische Bijstand in Suriname

Advocaat Lobo: Contactgegevens voor Juridische Bijstand in Suriname

advocaat lobo suriname contact

Advocaat Lobo Suriname Contact: Je Rechtsbijstand in Suriname

Als je in Suriname woont of zaken doet, dan is er altijd de kans dat je in conflict raakt met anderen. En als dat gebeurt, kan het handig zijn om advocaten in de hand te nemen die je bij het geschil kunnen bijstaan. Eén van de kantoren die je daarbij kunnen helpen, is het advocatenkantoor Lobo en Partners. In deze article geven we je meer informatie over dit advocatenkantoor en waar je hen kunt bereiken.

Wat is Lobo en Partners?

Lobo en Partners is een advocatenkantoor dat in 2000 werd opgericht in Paramaribo in Suriname. Het kantoor is gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden zoals ondernemingsrecht, arbeidsrecht, familierecht en strafrecht. Het kantoor beschikt over een team van ervaren advocaten die jou kunnen helpen bij elk juridisch probleem.

Wat is het belang van een advocaat?

Advocaten bieden rechtsbijstand aan hun cliënten. Ze kunnen je helpen bij het onderhandelen van overeenkomsten, het naleven van contracten, het oplossen van geschillen en het procederen in rechtszaken. Een advocaat kan je ook helpen om je rechten te beschermen en te verdedigen in alle situaties waarin je in aanraking kunt komen met de wet.

Waarom kiezen voor Lobo en Partners?

Als je een advocaat in Suriname nodig hebt, dan is het belangrijk om met een goed en betrouwbaar advocatenkantoor in zee te gaan, zoals Lobo en Partners. Het kantoor is al meerdere jaren actief in Suriname, waardoor zij beschikken over een grondige kennis van de wet- en regelgeving in Suriname. Je kunt bij hen terecht voor een professionele en persoonlijke aanpak, waarbij de beste resultaten centraal staan.

Wat doen de advocaten van Lobo en Partners?

De advocaten van Lobo en Partners verlenen rechtsbijstand op verschillende vlakken zoals:

Ondernemingsrecht

– Fusie en overnames
– Lidmaatschap van rechtspersonen
– Aandeelhoudersovereenkomsten
– Aansprakelijkheidsrisico’s van bestuurders

Arbeidsrecht

– Werknemersovereenkomsten
– Beëindiging van arbeidsovereenkomst
– Arbeidsongevallen
– Arbeidsconflicten

Familierecht

– Echtscheidingen
– Alimentatiezaken
– Ouderlijk gezag
– Erfrecht

Strafrecht

– Strafzaken voor de rechtbank
– Strafrechtelijk onderzoek
– Beroep bij hogere rechterlijke instanties

Hoe neem je contact op met Lobo en Partners?

Om contact op te nemen met Lobo en Partners kun je het beste hun website bezoeken. Hier vind je hun contactgegevens zoals hun telefoonnummer en e-mailadres. Je kunt ook naar hun kantoor in Paramaribo gaan. De adresgegevens vind je op hun website.

Hieronder staat het adres van Lobo en Partners:

Lobo & Partners
Kwattaweg 440 B
Paramaribo, Suriname
Telefoonnummer: +597 47 28 82
Email: info@lobo-partners.com

Wanneer kun je het beste contact opnemen met Lobo en Partners?

Je kunt contact opnemen met Lobo en Partners als je een juridisch probleem hebt waarbij je rechtsbijstand nodig hebt. Het kantoor is tijdens kantooruren geopend en je kunt hen dan telefonisch of per e-mail bereiken. Bij dringende gevallen kun je ook hun spoedlijn bellen, deze is 24/7 beschikbaar.

FAQs

Voor wie is Lobo en Partners?

Lobo en Partners is er voor iedereen die rechtsbijstand nodig heeft in Suriname. Dit kan op persoonlijk of zakelijk vlak zijn. De advocaten van Lobo en Partners hebben ruime ervaring met alle juridische aspecten die in Suriname van belang zijn.

Welke rechtsgebieden beslaan de diensten van Lobo en Partners?

Lobo en Partners biedt rechtsbijstand op verschillende vlakken, zoals ondernemingsrecht, arbeidsrecht, familierecht en strafrecht. Bij Lobo en Partners kun je terecht voor een professionele en persoonlijke aanpak, waarbij de beste resultaten centraal staan.

Hoe neem ik contact op met Lobo en Partners?

Om contact op te nemen met Lobo en Partners kun je het beste hun website bezoeken. Daar vind je hun contactgegevens zoals hun telefoonnummer en e-mailadres. Je kunt ook naar hun kantoor in Paramaribo gaan. De adresgegevens vind je op hun website.

Wat voor diensten biedt Lobo en Partners aan?

Lobo en Partners biedt rechtsbijstand op verschillende vlakken, zoals ondernemingsrecht, arbeidsrecht, familierecht en strafrecht. Daarnaast kun je ook bij hen terecht voor onderhandelingen, contractopstellingen en geschillenoplossingen.

Wat is het voordeel van het aannemen van advocaten van Lobo en Partners?

Als je een advocaat in Suriname nodig hebt, dan is het belangrijk om met een goed en betrouwbaar advocatenkantoor in zee te gaan. Lobo en Partners is al meerdere jaren actief in Suriname, waardoor zij beschikken over een grondige kennis van de wet- en regelgeving in Suriname. Je kunt bij hen terecht voor een professionele en persoonlijke aanpak, waarbij de beste resultaten centraal staan.

Is het mogelijk om een kennismakingsgesprek te hebben met Lobo en Partners?

Ja, het is mogelijk om een kennismakingsgesprek te hebben met Lobo en Partners. Hier kun je vrijblijvend informatie inwinnen over hun diensten en bekijken welke opties er eventueel voor je zijn. Het is aan te raden om van tevoren een afspraak te maken.

Eindconclusie

Als je juridische bijstand nodig hebt in Suriname, dan kun je terecht bij de advocaten van Lobo en Partners. Dit advocatenkantoor heeft ruime ervaring met verschillende rechtsgebieden en biedt je een professionele en persoonlijke aanpak. Als je contact with Lobo en Partners opneemt, dan kies je voor zekerheid.

Trefwoorden gezocht door gebruikers:

Bekijk de video over “advocaat lobo suriname contact”

Advocaat Gerald Roethof over hoger beroep in zaak Mitch Henriquez

Zie meer informatie: dongtienvietnam.com

Afbeeldingen gerelateerd aan advocaat lobo suriname contact

34 afbeeldingen gevonden gerelateerd aan het onderwerp advocaat lobo suriname contact.

Meer informatie over advocaat lobo suriname contact vind je hier.

Zie hier meer: Top 799 beste berichten

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel advocaat lobo suriname contact. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 19 advocaat lobo suriname contact

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *