Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Advocaat Jan-Kees van den Brink: een verdediger met passie

Advocaat Jan-Kees van den Brink: een verdediger met passie

advocaat jan-kees van den brink

Advocaat Jan-Kees van den Brink is een bekende naam in de Nederlandse advocatuur. Hij heeft in de afgelopen jaren vele cliënten bijgestaan in complexe en uitdagende zaken, waardoor hij een reputatie heeft opgebouwd als gedegen en bedreven advocaat. Van den Brink heeft zich gespecialiseerd in het bijstaan van bedrijven en particulieren in alle aspecten van het ondernemingsrecht en het insolventierecht. In dit artikel lichten we de achtergrond van Jan-Kees van den Brink toe en zullen we ingaan op zijn expertise als advocaat.

Achtergrond van Jan-Kees van den Brink

Jan-Kees van den Brink werd geboren op 29 februari 1968 in Nijmegen en groeide op in het nabijgelegen Beuningen. Na zijn middelbare schoolperiode studeerde hij aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam waar hij in 1992 zijn masterdiploma in het privaatrecht behaalde. Na zijn studie trad hij als advocaat in dienst bij het gerenommeerde kantoor Stibbe in Amsterdam. In 1998 maakte hij de overstap naar Houthoff Buruma, eveneens een vooraanstaand advocatenkantoor. Bij dit kantoor begon hij zich te specialiseren in het ondernemingsrecht en het insolventierecht.

In 2003 richtte Van den Brink zijn eigen advocatenkantoor op, genaamd Van den Brink & De Groot. Zijn praktijk groeide snel uit tot een succesvolle en gerespecteerde onderneming met cliënten uit diverse branches en branches. In 2009 stapte hij echter over naar De Brauw Blackstone Westbroek, een van de grootste advocatenkantoren van Nederland, waar hij nog steeds werkzaam is als partner.

Expertise

Van den Brink heeft zich gespecialiseerd in het bijstaan van bedrijven en particulieren in alle aspecten van het ondernemingsrecht en het insolventierecht. Het ondernemingsrecht omvat alle juridische aspecten van de oprichting, fusie, overname, herstructurering en beëindiging van ondernemingen. Het insolventierecht heeft betrekking op faillissementen en andere situaties waarin ondernemingen in financiële problemen verkeren.

Van den Brink heeft in de loop van zijn carrière een indrukwekkende reputatie opgebouwd als specialist in insolventierecht. Hij heeft veel ervaring met het bijstaan van bedrijven in crisis en weet als geen ander hoe belangrijk het is om snel en effectief te handelen in dergelijke situaties. Hij heeft cliënten bijgestaan in vele grote faillissementen en herstructureringen, waaronder die van Schoenenreus, de Landis Group en drukkerij Roto Smeets.

Van den Brink heeft ook veel ervaring met het adviseren van bedrijven en particulieren in het ondernemingsrecht. Hij heeft geadviseerd bij fusies en overnames, in het bijzonder bij de overname van Telegraaf Media Group door Mediahuis, en heeft ook veel ervaring met het adviseren van bestuurders en aandeelhouders bij corporate governance issues.

Als advocaat onderscheidt Van den Brink zich door zijn pragmatische en oplossingsgerichte aanpak. Hij luistert altijd zorgvuldig naar de behoeften en wensen van zijn cliënten en streeft naar resultaten die in hun belang zijn. In zaken waarin het behalen van winstgevende resultaten niet mogelijk is, is hij eerlijk en transparant over de opties die beschikbaar zijn en zal hij zijn cliënten helpen bij het nemen van de juiste beslissingen.

Frequently Asked Questions (FAQs)

1. Wat is het verschil tussen ondernemingsrecht en insolventierecht?

Het ondernemingsrecht heeft betrekking op alle juridische aspecten van de oprichting, fusie, overname, herstructurering en beëindiging van ondernemingen. Het insolventierecht heeft betrekking op situaties waarin ondernemingen in financiële problemen verkeren, zoals faillissementen en surseances van betaling.

2. Wat is de specialiteit van Jan-Kees van den Brink?

Jan-Kees van den Brink is gespecialiseerd in het bijstaan van bedrijven en particulieren in alle aspecten van het ondernemingsrecht en het insolventierecht.

3. Wat is de aanpak van Jan-Kees van den Brink als advocaat?

Van den Brink onderscheidt zich door zijn pragmatische en oplossingsgerichte aanpak. Hij luistert zorgvuldig naar de behoeften en wensen van zijn cliënten en streeft naar resultaten die in hun belang zijn. In zaken waarin het behalen van winstgevende resultaten niet mogelijk is, is hij eerlijk en transparant over de opties die beschikbaar zijn en zal hij zijn cliënten helpen bij het nemen van de juiste beslissingen.

4. Wat is de achtergrond van Jan-Kees van den Brink?

Jan-Kees van den Brink werd geboren op 29 februari 1968 in Nijmegen en groeide op in het nabijgelegen Beuningen. Hij studeerde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam waar hij in 1992 zijn masterdiploma in het privaatrecht behaalde. Hij heeft gewerkt bij diverse gerenommeerde advocatenkantoren voordat hij in 2003 zijn eigen kantoor oprichtte en in 2009 overstapte naar De Brauw Blackstone Westbroek, waar hij nog steeds als partner werkzaam is.

5. Wat zijn enkele van de zaken waarin Jan-Kees van den Brink heeft gewerkt?

Van den Brink heeft cliënten bijgestaan in vele grote faillissementen en herstructureringen, waaronder die van Schoenenreus, de Landis Group en drukkerij Roto Smeets. Hij heeft ook geadviseerd bij fusies en overnames, in het bijzonder bij de overname van Telegraaf Media Group door Mediahuis.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: gcm advocaten

Bekijk de video over “advocaat jan-kees van den brink”

Hoe word ik wedergeboren? | dr. G.A. (Gert) van den Brink

Zie meer informatie: dongtienvietnam.com

Afbeeldingen gerelateerd aan advocaat jan-kees van den brink

18 afbeeldingen gevonden gerelateerd aan het onderwerp advocaat jan-kees van den brink.

gcm advocaten

Gcm advocaten: een toonaangevend advocatenkantoor in Nederland

Gcm advocaten is een vooraanstaand advocatenkantoor in Nederland. Het kantoor verleent juridisch advies en bijstand aan particulieren en bedrijven in diverse rechtsgebieden, waaronder arbeidsrecht, ondernemingsrecht, huurrecht en intellectueel eigendomsrecht.

Gcm advocaten beschikt over een team van ervaren advocaten die zich richten op het verdedigen van de belangen van hun cliënten. Het kantoor is opgericht in 2005 en is gevestigd in Utrecht en Amsterdam. Sinds de oprichting heeft gcm advocaten een goede reputatie opgebouwd en wordt het kantoor gezien als een betrouwbare partner bij het oplossen van juridische vraagstukken.

Diensten van gcm advocaten

Gcm advocaten biedt een breed scala aan juridische diensten aan particulieren en bedrijven in diverse rechtsgebieden. Hieronder worden enkele van de diensten die het kantoor aanbiedt nader toegelicht.

Arbeidsrecht

Het arbeidsrecht is een complex rechtsgebied dat betrekking heeft op de relatie tussen werkgever en werknemer. Gcm advocaten biedt juridisch advies en bijstand aan zowel werkgevers als werknemers bij arbeidsrechtelijke vraagstukken. Hierbij kunt u denken aan het opstellen van arbeidscontracten, het begeleiden van ontslagprocedures en het adviseren over reorganisaties.

Ondernemingsrecht

Het ondernemingsrecht heeft betrekking op de juridische aspecten van het ondernemerschap. Gcm advocaten biedt juridische bijstand aan ondernemers bij diverse vraagstukken, zoals bij het oprichten van een onderneming, het opstellen van contracten en het adviseren over fusies en overnames.

Huurrecht

Het huurrecht regelt de verhouding tussen huurder en verhuurder. Gcm advocaten biedt juridische bijstand aan zowel huurders als verhuurders bij diverse vraagstukken, zoals bij het opstellen van huurcontracten, het begeleiden van huurgeschillen en het adviseren over huurprijzen.

Intellectueel eigendomsrecht

Het intellectueel eigendomsrecht regelt de bescherming van intellectuele eigendommen, zoals merken, auteursrechten en octrooien. Gcm advocaten biedt juridische bijstand aan cliënten bij diverse vraagstukken op dit gebied, zoals bij het opstellen van licentieovereenkomsten en het voeren van procedures over inbreuk op intellectuele eigendomsrechten.

Fiscaal recht

Het fiscaal recht regelt de relatie tussen belastingplichtigen en de overheid. Gcm advocaten biedt bijstand aan cliënten bij diverse fiscale vraagstukken, zoals bij het opstellen van fiscale overeenkomsten en het voeren van procedures bij fiscale geschillen.

Frequently Asked Questions (FAQs)

Hieronder vindt u enkele veelgestelde vragen over gcm advocaten.

Wat is de filosofie van gcm advocaten?

De filosofie van gcm advocaten is om cliënten te voorzien van hoogwaardig juridisch advies en bijstand op maat. Het kantoor streeft ernaar om de belangen van de cliënten op de best mogelijke manier te behartigen en hanteert hierbij een persoonlijke en praktische aanpak.

Wat onderscheidt gcm advocaten van andere advocatenkantoren?

Gcm advocaten onderscheidt zich van andere advocatenkantoren door de persoonlijke aanpak en het maatwerk dat het kantoor levert. Het team van gcm advocaten staat bekend om hun betrokkenheid bij de cliënten en hun bereidheid om verder te gaan dan wat van een advocaat wordt verwacht. Het kantoor heeft uitgebreide kennis en ervaring op diverse rechtsgebieden en kan hierdoor cliënten op een breed scala aan juridische vraagstukken bijstaan.

Hoe kan ik contact opnemen met gcm advocaten?

U kunt contact opnemen met gcm advocaten via de contactgegevens op de website van het kantoor (www.gcmadvocaten.nl). Hier vindt u het telefoonnummer en e-mailadres van het kantoor en de verschillende locaties waar het kantoor gevestigd is. U kunt ook via de website een bericht achterlaten, waarop gcm advocaten zo spoedig mogelijk zal reageren.

Wat zijn de tarieven van gcm advocaten?

De tarieven van gcm advocaten worden bepaald aan de hand van de aard en omvang van de zaak. Het kantoor biedt maatwerk en hanteert een persoonlijke aanpak, waarbij wordt gekeken naar de specifieke behoeften en omstandigheden van de cliënt. Gcm advocaten hanteert transparante tarieven en zal voorafgaand aan de opdracht duidelijkheid verschaffen over de tarieven en kosten.

Kan ik bij gcm advocaten terecht voor een pro deo zaak?

Gcm advocaten werkt niet op basis van pro deo zaken. Het kantoor biedt juridische bijstand op basis van marktconforme tarieven en hanteert een persoonlijke aanpak, waarbij wordt gekeken naar de specifieke behoeften en omstandigheden van de cliënt.

Conclusie

Gcm advocaten is een toonaangevend advocatenkantoor in Nederland. Het kantoor verleent hoogwaardig juridisch advies en bijstand aan particulieren en bedrijven in diverse rechtsgebieden, waaronder arbeidsrecht, ondernemingsrecht, huurrecht en intellectueel eigendomsrecht. Het team van gcm advocaten staat bekend om hun persoonlijke aanpak en betrokkenheid bij de cliënten en kan hierdoor cliënten op maatwerk bedienen. Voor meer informatie over gcm advocaten kunt u terecht op hun website of contact opnemen via de contactgegevens op de website.

Meer informatie over advocaat jan-kees van den brink vind je hier.

Zie hier meer: Top 799 beste berichten

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel advocaat jan-kees van den brink. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 82 advocaat jan-kees van den brink

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *