Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Veilig achteraf betalen bij AliExpress: zo werkt het!

Veilig achteraf betalen bij AliExpress: zo werkt het!

achteraf betalen bij aliexpress

Het online winkelen is de afgelopen jaren explosief gegroeid en hierdoor is het internationale platform AliExpress erg populair geworden onder online shoppers. Het aanbieden van een ruim assortiment tegen een scherpe prijs is de belangrijkste reden dat steeds meer mensen AliExpress ontdekken. Maar het afrekenen van je bestelling kan soms tricky zijn, vooral als je besluit om achteraf te betalen. Hier leer je meer over achteraf betalen bij AliExpress en hoe het werkt.

Wat is achteraf betalen?

Achteraf betalen betekent dat je pas betaalt als je de bestelling hebt ontvangen en als je tevreden bent met de kwaliteit. Dit betekent dat de betaling uitgesteld wordt tot een later moment. Achteraf betalen is een veilige manier van betalen omdat je als koper meer zekerheid hebt. Je hoeft namelijk niet zomaar geld over te maken naar een voor jou onbekende partij.

Achteraf betalen bij AliExpress

Sinds kort is het mogelijk om bij AliExpress te betalen via achteraf betalen. Dit is voornamelijk handig als je nog niet zeker bent of je het product wel wilt houden. Het grote voordeel van achteraf betalen is dat je pas hoeft te betalen wanneer je het product ontvangen hebt en tevreden bent met de kwaliteit. Je hebt namelijk 14 dagen bedenktijd om na te denken of je het product wilt houden.

Het proces van achteraf betalen bij AliExpress is gemakkelijk. Hier leggen we stap voor stap uit hoe het werkt:
– Kies tijdens het afrekenproces voor “Afterpay”
– Vul de benodigde gegevens in (naam, adres, contactgegevens)
– De bestelling is afgerond en wordt verzonden
– Binnen 14 dagen na ontvangst betaal je de factuur aan Afterpay
– Geniet van je product zonder gedoe met betalingen en de zekerheid dat je kunt checken of het product aan je eisen voldoet

Wat zijn de voordelen van achteraf betalen bij AliExpress?

Er zitten verschillende voordelen aan achteraf betalen bij AliExpress, welke zijn:
– Flexibiliteit: Achteraf betalen geeft je de vrijheid om je betaling uit te stellen tot een later moment. Je kunt het product eerst bekijken voordat je de betaling doet.
– Veiligheid: Met achteraf betalen kun je Pas betalen zodra je het product ontvangt dus je weet zeker dat je geen geld verliest voor een product dat je nooit ontvangt.
– Geen extra kosten: Wanneer je kiest voor achteraf betalen betaal je rond 0.99 tot 1.49 euro extra maar er zijn geen aanvullende kosten of rente.

Wat zijn de nadelen van achteraf betalen bij AliExpress?

Er zitten ook nadelen aan achteraf betalen bij AliExpress, welke zijn:
– Niet met alle producten te gebruiken: Houd er rekening mee dat achteraf betalen niet bij alle producten kan worden gebruikt. Soms is de optie simpelweg niet voorhanden.
– Beperkt tot een beperkt aantal dagen: De optie om achteraf te betalen moet binnen 14 dagen na ontvangst van het product worden gebruikt. Het betekent dat je niet meer kunt kiezen voor achteraf betalen als de 14 dagen zijn verstreken.
– Account bij Afterpay: Om te kunnen betalen via achteraf betalen moet je een account aanmaken bij Afterpay. Dit kost wat tijd.

Heb ik een goede kredietwaardigheid nodig om gebruik te maken van achteraf betalen bij AliExpress?

Voor het gebruik van achteraf betalen bij AliExpress heb je geen goede kredietwaardigheid nodig. Het is juist de bedoeling dat deze betaalmethode beschikbaar is voor iedereen, ongeacht je financiële situatie.

Welke producten zijn geschikt voor achteraf betalen bij AliExpress?

Niet alle producten op AliExpress kunnen met Afterpay worden betaald. In de meeste gevallen zijn het producten met een waarde vanaf €10,- en is een product inzake verhouding te duur dan wordt het niet aanvaard. Laat je daarom altijd goed informeren over de mogelijkheden van achteraf betalen bij AliExpress.

Hoe maak ik een account aan bij Afterpay?

Een account aanmaken bij Afterpay is niet moeilijk. Volg hiervoor onderstaande stappen:
– Ga naar de Afterpay website
– Klik rechtsboven op ‘inloggen’
– Klik vervolgens op ‘account aanmaken’
– Je vult je gegevens in zoals naam, emailadres etc.
– Je geeft aan dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden
– Na bevestiging van je account kun je direct starten met shoppen, kies dan de optie voor achteraf betalen.

Kan ik de betaling bij Afterpay ook in termijnen doen?

Nee, je kunt niet in termijnen betalen bij Afterpay. Dit is namelijk omdat het achteraf betalen zelf al een soort uitgestelde betaling is. Je betaald binnen 14 dagen na ontvangst van het product.

Kan ik de betalingstermijn van 14 dagen bij Afterpay verlengen?

In sommige gevallen is het mogelijk om de betalingstermijn te verlengen. Echter moet je hiervoor wel contact opnemen met Afterpay en aangeven de betalingstermijn te willen verlengen. Zij kunnen je helpen bij het verlengen van de betalingstermijn.

Kan ik via Afterpay betalen in het buitenland?

Nee, op dit moment kun je met Afterpay alleen in Nederland betalen.

Is het veilig om Afterpay te gebruiken?

Ja, het gebruik van Afterpay is volkomen veilig. Het is een gevestigde betaalmethode die al geruime tijd wordt gebruikt in Nederland. Afterpay is dan ook lid van Thuiswinkel.org en het keurmerk Veilig Online Winkelen.

Wat gebeurt er als ik niet op tijd betaal bij Afterpay?

Het is belangrijk dat je op tijd betaalt bij Afterpay. Indien je te laat bent met betalen, volgen er herinneringen en mogelijk zelfs incassokosten.

Conclusie

Achteraf betalen bij AliExpress is een handige manier om producten te kopen zonder dat je vooraf geld hoeft over te maken. Je betaalt pas na ontvangst van het product en als je tevreden bent met de kwaliteit. Het is een veilige manier van betalen omdat je meer zekerheid hebt en je loopt geen risico dat een verkoper kan frauderen. Het proces van achteraf betalen bij AliExpress is gemakkelijk en snel. Er zijn enkele nadelen te noemen, zoals het feit dat niet alle producten er geschikt voor zijn en de betaling binnen 14 dagen moet geschieden. Desalniettemin is achteraf betalen bij AliExpress een veilige en flexibele manier van betalen.

FAQs

– Wat is achteraf betalen?
Achteraf betalen betekent dat je pas betaalt als je de bestelling hebt ontvangen en als je tevreden bent met de kwaliteit. Dit betekent dat de betaling uitgesteld wordt tot een later moment.

– Wat zijn de voordelen van achteraf betalen bij AliExpress?
Er zitten verschillende voordelen aan achteraf betalen bij AliExpress. Namelijk flexibiliteit, veiligheid en geen extra kosten.

– Wat zijn de nadelen van achteraf betalen bij AliExpress?
Er zitten ook nadelen aan achteraf betalen bij AliExpress, zoals dat dit niet bij alle producten kan en dat het binnen 14 dagen na ontvangst van het product moet gebeuren.

– Heb ik een goede kredietwaardigheid nodig om gebruik te maken van achteraf betalen bij AliExpress?
Nee, hiervoor is geen goede kredietwaardigheid nodig.

– Welke producten zijn geschikt voor achteraf betalen bij AliExpress?
Niet alle producten op AliExpress kunnen met Afterpay worden betaald, vooral als de product-te-prijs-verhouding niet helemaal in orde is.

– Kan ik via Afterpay betalen in het buitenland?
Nee, op dit moment kun je met Afterpay alleen in Nederland betalen.

– Is het veilig om Afterpay te gebruiken?
Ja, het is volkomen veilig.

– Wat gebeurt er als ik niet op tijd betaal bij Afterpay?
Er volgen waarschuwingen en mogelijk zelfs incassokosten als je niet op tijd betaald.

Trefwoorden gezocht door gebruikers: aliexpress betalen met bancontact, aliexpress klarna werkt niet, alibaba

Bekijk de video over “achteraf betalen bij aliexpress”

How to make order on Aliexpress without payment.

Zie meer informatie: dongtienvietnam.com

Afbeeldingen gerelateerd aan achteraf betalen bij aliexpress

40 afbeeldingen gevonden gerelateerd aan het onderwerp achteraf betalen bij aliexpress.

aliexpress betalen met bancontact

AliExpress is een van de grootste online winkels wereldwijd. Het is een Chinese webwinkel die verschillende soorten producten verkoopt zoals kleding, elektronica, sieraden, speelgoed, enzovoort. Het is een aantrekkelijke online winkel voor klanten over de hele wereld omdat het een breed scala aan producten biedt tegen betaalbare prijzen. Maar hoe kunt u AliExpress betalen met Bancontact?

In dit artikel zullen we uitleggen wat Bancontact is, hoe u AliExpress kunt betalen met Bancontact, en enkele veelgestelde vragen beantwoorden.

Wat is Bancontact?

Bancontact is een populaire betaalmethode in België. Het is ontwikkeld door de Belgische banken als een snelle en veilige manier om online betalingen te doen. Het is vergelijkbaar met andere betalingsmethoden zoals iDeal in Nederland en Giropay in Duitsland.

Bancontact werkt door middel van een pinpas of creditcard die is gekoppeld aan uw bankrekening. Het wordt gebruikt om betalingen te doen voor online aankopen, maar het kan ook worden gebruikt om geld op te nemen bij geldautomaten.

Hoe Kan Ik AliExpress Betalen Met Bancontact?

AliExpress biedt verschillende betalingsmogelijkheden aan, waaronder Bancontact. Hieronder kan u de stappen vinden om een aankoop te doen op AliExpress met Bancontact:

Stap 1: Ga naar de website van AliExpress en zoek naar het product dat u wilt kopen.

Stap 2: Klik op de knop “Koop nu” om naar de betalingspagina te gaan.

Stap 3: Selecteer “Andere betalingsmethoden” en klik vervolgens op “Meer betalingsopties”. U zal dan verschillende betalingsmethoden zien, waaronder Bancontact.

Stap 4: Selecteer Bancontact als betalingsmethode en vul vervolgens uw kaartgegevens in. U kunt ook uw kaart lezer gebruiken om de betaling te doen.

Stap 5: Controleer de betalingsgegevens en klik op “Bevestigen om te betalen”. U ontvangt dan een bevestiging van uw aankoop.

Is AliExpress Betalen Met Bancontact Veilig?

Ja, AliExpress Betalen met Bancontact is veilig. Bancontact gebruikt verschillende beveiligingsmaatregelen om uw gegevens te beschermen tijdens de betaling. Het maakt gebruik van een unieke beveiligingscode die uw betaling versleutelt. Daarnaast voldoet AliExpress aan de normen voor beveiliging en privacy, waardoor uw persoonlijke en financiële gegevens veilig zijn.

Het is echter belangrijk om te weten dat uw bank informatie kan vragen om ervoor te zorgen dat het om een legitieme betaling gaat. Dit kan in bepaalde gevallen extra tijd in beslag nemen, maar het is belangrijk om te weten dat dit gebeurt om uw gegevens te beschermen.

Kan Ik Terugbetalingen Ontvangen Bij Betaling Met Bancontact?

Ja, u kunt terugbetalingen ontvangen bij betalingen met Bancontact op AliExpress. Als u een product retourneert of als u een probleem hebt met uw aankoop, kunt u recht hebben op een terugbetaling. AliExpress heeft een beleid voor terugbetalingen en garantie, waardoor u uw geld terug kunt krijgen als u deze procedure volgt.

Hoe Lang Duurt Een Terugbetaling?

De tijd die het duurt om een terugbetaling te ontvangen hangt af van uw bank en de terugbetalingsprocedure. In het algemeen duurt het enkele werkdagen voordat u uw geld terug krijgt. Als u echter vragen hebt over de terugbetaling, kunt u contact opnemen met de klantenservice van AliExpress. Zij kunnen u meer informatie geven over de terugbetalingsprocedure en de te verwachten tijd.

Hoe Kan Ik Controleren Of Mijn Bestelling Is Uitgevoerd?

Als u een betaling met Bancontact doet op AliExpress, ontvangt u een bevestiging van uw aankoop via e-mail. Dit omvat informatie zoals het bedrag van de aankoop, de datum van de aankoop en het ordernummer. U kunt ook de status van uw aankoop controleren op de website van AliExpress. Hier kan u de status van uw bestelling bekijken en opvolgen.

Worden er Kosten In Rekening Gebracht Bij Betaling Met Bancontact?

AliExpress brengt geen kosten in rekening voor betalingen met Bancontact. Alle kosten die u mogelijk betaalt zijn afhankelijk van uw bank en de kosten die zij in rekening brengen voor uw kaart.

Kan Ik Een Annulering Doen Van Mijn Bestelling?

Ja, u kunt uw bestelling annuleren als deze nog niet is verzonden. Als u een bestelling wilt annuleren, kunt u contact opnemen met de klantenservice van AliExpress en uw verzoek indienen. Als de bestelling nog niet is verzonden, krijgt u meestal uw geld terug. Als de bestelling echter al is verzonden, kan u deze niet meer annuleren.

AliExpress is een online winkel die wereldwijd bekend is om zijn brede assortiment aan producten tegen betaalbare prijzen. Het accepteert verschillende betalingsmethoden, waaronder Bancontact. Bancontact is een populaire manier om online betalingen te doen in België. Het is veilig en betrouwbaar en wordt geaccepteerd door vele online winkels, waaronder AliExpress.

Als u wilt betalen met Bancontact op AliExpress, zijn de stappen eenvoudig. Zoek het product dat u wilt kopen, selecteer Bancontact als betalingsmethode, vul uw kaartgegevens in en bevestig uw aankoop. Als u problemen hebt met uw aankoop of als u vragen hebt over de betaling, kunt u contact opnemen met de klantenservice van AliExpress. Zij kunnen u helpen bij al uw vragen en problemen.

FAQs

1. Is Bancontact veilig op AliExpress?

Ja, Bancontact is veilig op AliExpress. Bancontact gebruikt verschillende beveiligingsmaatregelen om uw gegevens te beschermen en AliExpress voldoet aan de normen voor beveiliging en privacy.

2. Kan ik terugbetalingen ontvangen bij betalingen met Bancontact?

Ja, u kunt terugbetalingen ontvangen bij betalingen met Bancontact op AliExpress.

3. Hoe lang duurt het om een terugbetaling te ontvangen?

De tijd die het duurt om een terugbetaling te ontvangen hangt af van uw bank en de terugbetalingsprocedure. In het algemeen duurt het enkele werkdagen voordat u uw geld terug krijgt.

4. Worden er kosten in rekening gebracht voor betalingen met Bancontact?

AliExpress brengt geen kosten in rekening voor betalingen met Bancontact. Alle kosten die u mogelijk betaalt zijn afhankelijk van uw bank en de kosten die zij in rekening brengen voor uw kaart.

5. Kan ik een annulering doen van mijn bestelling?

Ja, u kunt uw bestelling annuleren als deze nog niet is verzonden. Als u een bestelling wilt annuleren, kunt u contact opnemen met de klantenservice van AliExpress en uw verzoek indienen. Als de bestelling nog niet is verzonden, krijgt u meestal uw geld terug.

aliexpress klarna werkt niet

AliExpress is een immens populaire online winkel waar miljoenen mensen ter wereld hun aankopen doen. AliExpress biedt niet alleen een enorme variëteit aan producten, maar ook een aantal handige betaalmethodes, zoals Klarna. Klarna is een bekende betaalmethode die populair is in veel Europese landen, waaronder Nederland. Het maakt het mogelijk voor klanten om later te betalen voor hun aankopen, zonder extra kosten. Hoewel Klarna een populaire manier is om te betalen op AliExpress, zijn er soms problemen met deze betaalmethode. In dit artikel onderzoeken we waarom AliExpress Klarna mogelijk niet werkt en wat u kunt doen als u problemen heeft met het gebruik van deze betaalmethode op AliExpress.

Waarom werkt AliExpress Klarna soms niet?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom AliExpress Klarna niet werkt. Hieronder hebben we enkele mogelijke oorzaken beschreven:

1. U komt niet in aanmerking voor de betaalmethode: Klarna is niet voor iedereen beschikbaar. In sommige gevallen kan mislukken omdat u niet in aanmerking komt voor de betaalmethode. Klarna biedt achteraf betalen aan de hand van een krediet check, vergelijkbaar zoals de krediet check bij een nieuw telefoon-abonnement. Wanneer de gebruiker niet voldoet aan de kredietvoorwaarden, kan hij of zij geen gebruik maken van Klarna.

2. Er is mogelijk een storing op AliExpress: Net als elke andere website kan AliExpress soms te maken krijgen met storingen die van invloed zijn op haar diensten. Als Klarna op AliExpress niet werkt en u hebt alles op de juiste manier ingesteld, is het mogelijk dat de website momenteel een storing heeft. Als dit het geval is, kunt u mogelijk later terugkeren en het opnieuw proberen wanneer de storing is opgelost.

3. U heeft een account nodig: Om Klarna te gebruiken, moet u een AliExpress-account hebben. Als u nog geen account heeft aangemaakt, moet u dat eerst doen. Zorg ervoor dat uw accountgegevens up-to-date zijn, zodat het gebruik van Klarna soepel verloopt.

4. Uw verzendadres komt niet overeen met het factuuradres: Dit staat bekend als fraudepreventie; het is daarom ook raadzaam om te controleren of uw factuuradres overeenkomt met het door u opgegeven verzendadres. Wanneer deze niet overeenkomen kan dit leiden tot problemen en het mislukken van de Klarna-betaling.

Wat kunt u doen als AliExpress Klarna niet werkt?

Als uw Klarna-betaling op AliExpress niet goed werkt, zijn er verschillende stappen die u kunt ondernemen. Hieronder hebben we enkele mogelijke oplossingen beschreven:

1. Probeer eerst de pagina te verversen: Als Klarna niet werkt op AliExpress, kan het helpen om de pagina te verversen. Soms kan dit eenvoudige stap een oplossing bieden voor het probleem.

2. Controleer of u in aanmerking komt voor Klarna-betaling op AliExpress: Zoals hierboven beschreven kan uw kredietgeschiedenis invloed hebben op uw vermogen om gebruik te maken van Klarna. Als u niet in aanmerking komt voor de betaalmethode, moet u misschien een andere betaalmethode kiezen.

3. Zorg ervoor dat u een account op AliExpress heeft: Om Klarna te kunnen gebruiken, hebt u een AliExpress-account nodig. Zorg ervoor dat uw account is aangemaakt en dat uw gegevens up-to-date zijn.

4. Zorg dat uw verzendadres overeenkomt met uw factuuradres: Controleer voor de zekerheid of uw verzendadres overeenkomt met het door u opgegeven factuuradres. Dit is een van de meest voorkomende redenen waarom Klarna niet werkt.

5. Neem contact op met de klantenservice van AliExpress: Als de bovenstaande tips geen oplossing bieden, kunt u contact opnemen met de klantenservice van AliExpress. Zij kunnen u helpen bij het oplossen van het probleem en u eventueel voorzien van een alternatieve betaalmethode.

FAQs:

1. Wat is Klarna?

Klarna is een betaalmethode waarmee u online aankopen kunt doen en later kunt betalen, zonder extra kosten. Het is een populaire betaalmethode in veel Europese landen, waaronder Nederland.

2. Waarom werkt Klarna niet op AliExpress?

Er zijn verschillende redenen waarom Klarna mogelijk niet werkt op AliExpress. Deze kunnen onder andere betrekking hebben op uw kredietgeschiedenis, het niet in aanmerking komen voor de betaalmethode, storingen op de website, een onjuist adres, etc.

3. Wat kan ik doen als Klarna niet werkt op AliExpress?

Als Klarna niet werkt op AliExpress, kunt u verschillende stappen ondernemen om het probleem op te lossen. U kunt bijvoorbeeld uw pagina verversen, controleren of u in aanmerking komt voor de betaalmethode, zorgen dat uw verzendadres overeenkomt met uw factuuradres, etc.

4. Kan ik AliExpress Klarna op een later moment gebruiken?

Ja, u kunt direct na aankoop beslissen het bedrag via Klarna te betalen, u hebt dus in zekere zin nog tijd om te beslissen hoe u wilt betalen.

Conclusie:

AliExpress Klarna werkt mogelijk niet in sommige gevallen. Het kan zijn dat u niet in aanmerking komt voor de betaalmethode of dat er sprake is van een storing op de website. Door een aantal eenvoudige stappen te volgen, kunt u het probleem mogelijk oplossen en uw aankoop afronden. Mocht ook dit niet lukken, dan kunt u contact opnemen met de klantenservice van AliExpress die het probleem voor u zal oplossen. Het is belangrijk dat u uw gegevens up-to-date houdt en dat uw verzendadres overeenkomt met uw factuuradres om eventuele problemen bij het betalen met Klarna te voorkomen.

Meer informatie over achteraf betalen bij aliexpress vind je hier.

Zie hier meer: Top 799 beste berichten

Dus je bent klaar met het lezen van het onderwerpartikel achteraf betalen bij aliexpress. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met anderen. Dank.

Artikel bron: Top 71 achteraf betalen bij aliexpress

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *